Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Jak cena się nie poprawi to najwyżej będzie się sprzedawać po jednym. Niech jeżdżą i szukają. Paszy jest zapas

Opublikowano
29 minut temu, Sorgo napisał(a):

Jak cena się nie poprawi to najwyżej będzie się sprzedawać po jednym. Niech jeżdżą i szukają. Paszy jest zapas

Mój region Podlasia dostał 10 litrów w 3 deszczach od 28 lutego, także zapasy u nas już powoli się zerują. 

Opublikowano
16 minut temu, Cybulek17 napisał(a):

Zaraz będzie bardzo duża korekta

Inne ubojnie 25.0 o klasa zmowa jest pomiędzy zakładami.

.

• Haha 1
Opublikowano

Woźniecki - 1zł  , jest presja na wywołanie paniki , jak się uda to sukcesywnie na dół, jak podaż stanie to trzeba będzie zmienić taktykę. Obstawiam , że żaden zakład się nie wyłamie i sokołów też obniży

Opublikowano
11 minut temu, Cybulek17 napisał(a):

Woźniecki - 1zł  , jest presja na wywołanie paniki , jak się uda to sukcesywnie na dół, jak podaż stanie to trzeba będzie zmienić taktykę. Obstawiam , że żaden zakład się nie wyłamie i sokołów też obniży

Musisz uzbroić się w cierpliwość z tymi bykami. Do żniw dostoją?

Opublikowano (edytowane)

Całą Europa idzie mocno w dół , ale nie , zmowa cenowa. Pewnie dlatego, ze sie super łatwo sprzedaje

Austria Byki  6,0 / 6,15 / 6,30 
Niemcy 5,95 / 6,10 / 6,30 
Hiszpania 6,10 / 6,30 / 6,50

Edytowane przez Karol8885
  • Like 1
Opublikowano

Jeszcze niedawno pchali po 29 za O i się przebijali cenami 

7 minut temu, wojak1986 napisał(a):

Musisz uzbroić się w cierpliwość z tymi bykami. Do żniw dostoją?

Do czerwca mogą czekać 

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, HF86 napisał(a):

Mój region Podlasia dostał 10 litrów w 3 deszczach od 28 lutego, także zapasy u nas już powoli się zerują. 

U mnie też tyle ale rok temu też tak bylo aż w połowie maja przyszły deszcze i trawy dały plon

Opublikowano
8 godzin temu, Karol8885 napisał(a):

Całą Europa idzie mocno w dół , ale nie , zmowa cenowa. Pewnie dlatego, ze sie super łatwo sprzedaje

Nie przeżywaj, w drugą stronę łatwiej 😃

Opublikowano

Panowie przy zgłaszaniu urodzenia cielaka,  wbiłem zły numer matki, zamiast numer matki to wbiłem numer (babki cielaka) której już dawno niema i wyskoczył na czerwono błąd blokujący, jak to teraz poprawić? Czy będą za to jakieś sankcje? 

@WitekRolnik może ty pomożesz?

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, krzysiek277 napisał(a):

Panowie przy zgłaszaniu urodzenia cielaka,  wbiłem zły numer matki, zamiast numer matki to wbiłem numer (babki cielaka) której już dawno niema i wyskoczył na czerwono błąd blokujący, jak to teraz poprawić? Czy będą za to jakieś sankcje? 

@WitekRolnik może ty pomożesz?

Jak zgłoszenie pomimo tego błędu widnieje w zdarzeniach, to zaznacz i zrób korektę i będzie temat zamknięty bez dzwonienia, a jak nie ma w zdarzeniach to tak jak Bartek podpowiada, w zgłoszeniu usuń cielaka i w tym samym zgłoszeniu jeszcze raz wpisz wszystkie dane 

Edytowane przez WitekRolnik
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, krzysiek277 napisał(a):

Też kiedyś się pomyliłem i inny numer wbiłem, oni z agencji automatycznie cofneli... i taka jedna pani zadzwoniła czy po pijanemu robię te przemieszczenia 😁🤦

Edytowane przez Paolo8
Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo8 napisał(a):

Też kiedyś się pomyliłem i inny numer wbiłem, oni z agencji automatycznie cofneli... i taka jedna pani zadzwoniła czy po pijanemu robię te przemieszczenia 😁🤦

Ja to sam zdziwiony byłem jak to zobaczyłem, i mówię co to za numer i dopiero patrzę na paszport krowy a tam podałem numer matki ale krowy, a nie cielaka, jutro to poprawię 

Status mam w trakcie kontroli