Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj pytałem o tą isarie becker, byłem dziś zobaczyć i kupiłem, z opcji to elektryczne znaczniki ma, dorobie sobie jeszcze ścieżki i więcej mi nie trzeba, 4 tys dałem

Opublikowano
14 godzin temu, jahooo napisał:

potrzebuję lewe

problemem jest koszt transportu takiego gabarytu, dzwoniłem do dwóch handlarzy i żaden nie chciał wysyłać, bo koszt przekracza 3-4 razy cenę drzwi.

Gdzie dokladnie trzeba je dostarczyc?

Opublikowano
8 godzin temu, jarecki napisał:

korzystał ktos z usługi alegro cos  50 zł za półroku darmowa dostawa '' albo jakos tak była reklama tego produktu . na niekture popierdołki wysyłka drozsza od towaru  nieraz by si przydało a trnsport drogawy

Ja za opcje smart zapłaciłem 49zł na rok. To zależy ile zamawiasz, średnio cena przesyłki to w granicach 8-15zł wiec przy pięciu wysyłkach wychodzisz na zero tylko nie wszyscy sprzedawcy mają taką opcje w swoich aukcjach. Raczej nie ma minimalnej kwoty zamówienia.

8 godzin temu, stuart napisał:

https://sprzedajemy.pl/wal-lakowy-gladki-zelechow-2-e30984-nr54047371

Te chińskie łożyska to w sam raz jak na zawieszany wał. ;)

Przynajmniej powinny być te łożyska zamontowane nad ramą.

Opublikowano
9 godzin temu, Zbyszkos napisał:

Ja za opcje smart zapłaciłem 49zł na rok. To zależy ile zamawiasz, średnio cena przesyłki to w granicach 8-15zł wiec przy pięciu wysyłkach wychodzisz na zero tylko nie wszyscy sprzedawcy mają taką opcje w swoich aukcjach. Raczej nie ma minimalnej kwoty zamówienia.

Przynajmniej powinny być te łożyska zamontowane nad ramą.

Jest minimalna kwota zamówienia - 40zł.

Opublikowano

Ja mam w swoim Zetorze 7245 opony 16,9/34 i 380/70/24 a tu są jeszcze większe. Fabrycznie chyba takich nie było. 

Opublikowano
28 minut temu, tobi866 napisał:

Ja mam w swoim Zetorze 7245 opony 16,9/34 i 380/70/24 a tu są jeszcze większe. Fabrycznie chyba takich nie było. 

Pytanie czy się prędkości teraz zgadzają pewnie przód rwie mocno do przodu. Poza tym ta felga na przodzie jest za wąska do tej opony.

Opublikowano

Glownie ten polbieg. Skrzynia jest synchronizowana wiec muai chodzic lekko, silnik jest w miare zrywny i nie powinien kopcic mocno w zasadzie delikatnie i to nawet pod obciazeniem, podnosnik nie powinien opadac po zgaszeniu bo w tey trzeba sie dobrac do pompy a to 2x rozpolawianie, przy ewentualnej naprawie polbiegu tez skrzynia do wyciagniecia.

Opublikowano
12 godzin temu, jahooo napisał:

Od sołtysa do WAWA, Lublin lub Krasnystaw, każda z tych lokalizacji mi pasuje

Sołtys jest z PZL

Jakbym Ci przytargal do Frampola tj. 60km od Krasnegostawu to sobie odbierzesz?  Lublin... tez mialbym opcje dostawy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v