Skocz do zawartości
thug

problem ze światłami

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
thug    196

Panowie jakiś czas temu musiałem rozmontować lampy w trzydziestce ale teraz po zmontowaniu ich razem do kupy są tylko światła postojowe nie wiem może coś żle podłączyłem ale myśle że nie z obudowy wystają dwa przewody masowe więc jeden na postojówki drugi w szeregu do świateł mjania i drogowych no i tak wpiąłem tyle tylko że palą sie tylko postojowe teraz tak sobie myśle że w dwóch pozostałych przewodach na mijania i drogowe brak prądu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
thug    196

bez przesady nie jestm aż taki zielony bezpieczniki są ok

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Deutz610    16

jeśli bezpieczniki są ok to może żarówki a jak nie to posprawdzaj czy niema jakiegoś przeciętego kabelka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Dodek    0

Jesli masz zdjęta maske moga być problemy z masą i dlatego swiatła o wiekszym poborze nie świecą.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
pasiu66    17

Jeden masz masowy, a pozostałe trzy od świateł. Może źle coś podłączyłeś? Jak masz jakiś miernik to sprawdź czy prąd dochodzi po przekręceniu stacyjki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


×