Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Uziu92 napisał:

zielony czy czerwony ?

Zielony, ale widzi mi się bardziej massey. Może kiedyś się wymieni. 

Opublikowano
danielursus3p napisał:

16 minut temu, Uziu92 napisał:

zielony czy czerwony ?

Zielony, ale widzi mi się bardziej massey. Może kiedyś się wymieni. 

jak się zielone spodobają na czerwone nie spojżysz 🤭😁

Opublikowano
10 minut temu, Karol6130 napisał:

Wystarczyło starszy kupić 😉

Nie no, już bez przesady. I tak stary jest. 

6 minut temu, slawek74 napisał:

jak się zielone spodobają na czerwone nie spojżysz 🤭😁

Nieee. Raczej nie. 

Opublikowano
44 minuty temu, ZELKOW napisał:

hah baryłka powyżej 110ojro a szell kupuje od ruskich po 28 ojro , tylko cena na stacjach taka sama jak u innych

Nie 28€ za baryłkę, tylko o 28€ mniej niż stawka Brent 😛

• Like 2
Opublikowano
3 godziny temu, ZELKOW napisał:

hah baryłka powyżej 110ojro a szell kupuje od ruskich po 28 ojro , tylko cena na stacjach taka sama jak u innych

słyszałem już że wydało się że kupili od ruskich taniej i z obawy o spadek klientów i akcji szell wydał  oświadczenie że wypracowany zysk ze sprzedaży tej ropy przekaże na pomoc humanitarną Ukrainie. mimo że ropa od ruskich jest tańsza spada zainteresowanie, oby tak dalej trzeba zdusić tą czerwoną zarazę

• Like 4
  • Thanks 1
Opublikowano

Lublin obecnie On Verva 6.99, zwykły ON tylko 5 gr. na litrze tańszy. Auchan 6.69, kolejka za wjazd była. Ruch za***isty i niech mi ktoś jeszcze powie, że wyższa cena zmniejszy ruch na drogach 🤦‍♂️ W Bogucinie w Bidzie od uja Ukraińców, na galerie też ciągną jeden za drugim. Hajs rozpierdalają aż miło, a później będzie wyciąganie rąk po socjal i ciekawe skąd się będą brały na to pieniążki. 

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, kamcio15 napisał:

Lublin obecnie On Verva 6.99, zwykły ON tylko 5 gr. na litrze tańszy. Auchan 6.69, kolejka za wjazd była. Ruch za***isty i niech mi ktoś jeszcze powie, że wyższa cena zmniejszy ruch na drogach 🤦‍♂️ W Bogucinie w Bidzie od uja Ukraińców, na galerie też ciągną jeden za drugim. Hajs rozpierdalają aż miło, a później będzie wyciąganie rąk po socjal i ciekawe skąd się będą brały na to pieniążki. 

od nas biednych "lachów" polaków teraz dają im darmowe mpk darmową opieke zdrowotną oraz pewnie jeszcze 500+ planują dać... ostatnio widziałem filmik jak kilka osób w kominiarkach i w moro palili Polską oraz flage innego kraju oraz oczywiscie swobodnie powiewała ukrainską i flaga upa 

Edytowane przez Bercik92
  • Like 2
Opublikowano
22 godziny temu, krilan06 napisał:

Trzeba będzie opałówkę lać do ciągnika przy tych cenach, po ile teraz olej opałowy?

Teraz opał kupić to też nie łatwy temat.

Kupowałem raz na 2 lata 100 litrów opału do nagrzewnicy było oświadczenie i po temacie. 

Teraz tylko z dostawą do domu i trzeba mieć numer  , a wiadomo że nikt 100 litrów nie przywiezie więc do nagrzewnicy trafi ON.

Opublikowano
7 minut temu, Bercik92 napisał:

od nas biednych "lachów" polaków teraz dają im darmowe mpk darmową opieke zdrowotną oraz pewnie jeszcze 500+ planują dać... ostatnio widziałem filmik jak kilka osób w kominiarkach i w moro palili Polską oraz flage innego kraju oraz oczywiscie swobodnie powiewała ukrainską i flaga upa 

Pomagać owszem można, a nawet trzeba, ale wszystko ze zdrowym umiarem. Gdyby nagle wojna się skończyła to tak jak ktoś to dobrze powiedział, wszystkie Kraje nagle by się zaczęły zrzucać na odbudowę Ukrainy, a o Polsce by nikt nie myślał, a my zostali byśmy z uchodźcami których trzeba utrzymać. Podatki, krusy, zusy i inne dziadostwo tylko w górę bo skądś te pieniądze na to muszą się wziąć, a oni będą żyli jak pączki w maśle. 

• Like 2
Opublikowano

Ropa z Iranu zastąpi rosyjską? Teheran ustępuje USA, by złagodzić sankcje .

Ceny na stacjach paliw niebezpiecznie zbliżają się do 7 zł za litr po tym jak wojna w Ukrainie i sankcje na Rosję spowodowały zawirowania na rynku. Rozwiązaniem problemu mogą być dostawy z Iranu. Rząd w Teheranie poszedł na ustępstwa ws. porozumienia nuklearnego, w zamian za co mają zelżeć sankcje, a irańska ropa powróci na światowe rynki.

https://innpoland.pl/176938,ropa-z-iranu-zamiast-ropy-z-rosji?sgnt=&fbclid=IwAR3LCtY4-RD0YgNSd62ZmTyh6nXFCF5GA6JfJP1wp9HiEvGKwgawjiw2tmE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v