Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj w sklepie pytałem to z franka do mojego kv 6stow 🤨

https://m.olx.pl/d/oferta/ursus-1014-tur-szybka-skrzynia-nie-zetor-CID757-IDRC9z2.html?fbclid=IwAR2xQeM7WLGEh1g2SgouhiRcstwow70w1Fyfeiku0TissbrblaIAEDEdnfs

Ja ciez pier**le. Ok porobione duzo rzeczy, ale no kurde.. 85 koła za prawie 50letni ciągnik na łysych oponach? Jak to znajomy mówił "Darek, ile byś w niego nie włożył, to nowego już z niego nie zrobisz"

Screenshot_2022-11-01-19-33-03-748_com.opera.browser.jpg

Edytowane przez daron64
Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

Zrób tak z przyczepą jak ja zrobiłem. 

Jak będziesz chciał namiar na dobrego ślusarza to ci dam.

Pewnie , tylko teraz będzie drożej a ja potrzebuję przyczepe taką w koło komina 

2 godziny temu, TheraRolnik napisał:

A czy to warto trzymać przyczepy tylko żeby trochę zwijek przywieźć 🤔 

Nie lepiej je sprzedać? 🤔

To co za każdym razem gdy chce wozić zwijki będę podwójne burty ściągać ?, to pierdziele wolę te dwie sztywne bez burt 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Dziad932 napisał:

To co za każdym razem gdy chce wozić zwijki będę podwójne burty ściągać ?, to pierdziele wolę te dwie sztywne bez burt 

A po co obie 🤔 wystarczy prawą nadstawkę ściągnąć i tyle roboty... Lewa w niczym nie przeszkadza 

Ja to jeszcze nadstawkę ściągam i zakładam ładowarką także nawet się nie zmęczę przy tym 

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

na 5 siać qq ma ziarko i też tony można kosić 😁

ale jak byś mił swój kombajn i zboże wiził na skup 🤔😁

Ta koszą u nas w tym roku tej qq 4 do 5 ton. 

Opublikowano

Użytkował ktoś talerzówkę ruską BDT? Jest do kupienia za fajne pieniądze w dobrym stanie, przynajmniej po zdjęciach, ale problemem jest transport, ponieważ przy jej gabarytach trzeba rozbierać na części, warto w coś takiego się pchać?

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, SamaPrawda napisał:

Użytkował ktoś talerzówkę ruską BDT? Jest do kupienia za fajne pieniądze w dobrym stanie, przynajmniej po zdjęciach, ale problemem jest transport, ponieważ przy jej gabarytach trzeba rozbierać na części, warto w coś takiego się pchać?

Uderzaj do sołtysa, on tu wszystko może załatwić i wszystko przewieść 

@soltys48 choć no tu 

Edytowane przez ZetorMisio
Opublikowano

Ale że nikt nie zapytał co kupiłem 🤔 hmm to nie zdradzę

Opublikowano
Dziad932 napisał:

Pytali, ale zbyłeś mówiąc, że najpierw wrzucisz zdjęcie. A teraz zadajesz głupie pytania. Atencjusz jesteś jednak.

• Like 2
Opublikowano
15 minut temu, Dziad932 napisał:

my jeszcze nie ochłonęli po twoim ostatnim zakupie, co szukałeś z 5 lat, wszyscy w szoku

• Haha 3
Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

Pytali, ale zbyłeś mówiąc, że najpierw wrzucisz zdjęcie. A teraz zadajesz głupie pytania. Atencjusz jesteś jednak.

Bananie złoty , tamten sprzęt będzie zdjęcie jak przyjedzie i nie powiem, a dziś drugi zakup

k**wa teraz patrzę że nie napisałem tego w pogodzie😁

Opublikowano (edytowane)

,Dałem juz rady

Ale szczerze powiem ze wujowe te łożyska w tym kuhn ,wszystko w oleju i szczelne a łożysko padło, trzeba wymienić wszystkie.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
SamaPrawda napisał:

swego czasu miałem taką kupować ale po rozmowach z użytkownikami zrezygnowałem. Faktycznie one są tanie ale i leciwe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v