-
Podobna zawartość
-
Przez pablo21
Ostatnio przeglądałem katalog częci z Grene i widziałem pompę hydrauliczną do c-330 wzmocnioną czym ona różni się od zwykłej, jaki ma wydatek, i co da jej założenie w ciapku(będzie szybciej podnosił?)
Od kiedy to się pisze pąpa?
-
Przez wasil10
Witam! Potrzebuję pomocy co do pompy p 120 biardzkiego. Mianowicie podczas pracy mocno stuka i faluje ciśnienie równo z tym stukaniem. Membrana i przepony wymienione na nowe. Zaworki całe. Co może być tego przyczyną? Z góry dzięki
-
Przez Cumins
Witam wszystkich , jestem posiadaczem ciągnika case 1055 silnik d358 , ostatnio gdy odkręciłem bagnet od oleju zaczeła wylewac się z niego spora ilość wody , dodam że dzieje się to tylko wtedy gdy postoi dłuzszy czas , w czasie sezonu gdy pracuje dzień w dzień nie zaobserowałem takich objawów . Jaka może być przyczyna tak dużej ilości wody w oleju podczas postoju ? Z góry bardzo dziękuję 😉
-
Przez Polacek
Witam,
Zeby wymienić pompe oleju muszę odjechać przodem, czy jest to konieczne ? Czy wystarczy zdemontować zbiornik paliwa ? Sprawdzę luz na pompie odkręcając miskę oleju ?
-
Przez m3tysek
Witam, orientuje się ktoś gdzie dostanę korbowód pompy hardi typ 1301 nr z korbowodu "110 224"
"4-4" pierwszy od strony wałka wom, może ktoś posiada na sprzedaż lub wie kto ma
-
Rekomendowane odpowiedzi
Problem z przedią mięką osią w df 150 km3 2001r
Czytaj dalej »
Hardi Master 600l