Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

Wszystkie smartfony w domu to Motorola, chwalimy je sobie 

Panowie warto to zainteresowania?

https://www.olx.pl/d/oferta/pila-tarczowa-krajzega-pila-stolowa-380-v-3-fazy-electo-beckum-1-8-kw-CID628-IDSmvhB.html 

Mamy dużą krajzege ale boje się na niej pracować (kiedyś miałem na niej wypadek...) ii tak sobie myślę że trzeba się odważyć i na czymś nie dużym gałęzie ciąć

Między dwiema motkami się głównie waham. 

Jak nie będziesz uważał, to i mała Ci palce uoierdoli.

20 minut temu, Agrest napisał:

No właśnie priorytet to jak najlepsze zdjęcia. Obecnie ma S8 ale już zawiesza się. Urodziny ma w kwietniu ale w sumie mógłbym przyspieszyć na walentynki zakup

To przedtem miała topowy model, a teraz takie padlo jej chcesz kupić? 

7 minut temu, Agrest napisał:

No tak, pokazała mi tego składanego na pół za 5999🤣🤣🤣

S23 można zamówić jak coś :)

Edytowane przez daron64
Opublikowano
2 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

Chwila nieuwagi i palce w pizdu 🤭

dobre, dobre...😄👍

Opublikowano

Na x komie też już podnieśli ceny. Uj im w d. W swoim wymienię wyświetlacz i niech się pałują.

Oglądam nowa czarna pantera - jaki, k**wa, dramat.. 250 mln budżetu żeby zrobić film i silnych i niezależnych czarnych kobietach 🤦 aż dziw, że jeszcze żadnej postaci lgbt nie widziałem (choć przyznaję, że nie oglądam zbyt uważnie). 

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, jahooo napisał:

To się mówi: Czym się różni sieczkarnia od stringów

To się mówi: co ma wspólnego piła motorowa i papier toaletowy?

Chwila nieuwagi i palec uyebany...

Opublikowano
Dnia 1.02.2023 o 19:13, krilan06 napisał:

Jak już? 3500 to niby promocja?

To oferta z przed kilku dni.  To jaka teraz cena za saletrę u Was?

Ja dzwoniłem do lokalnego sprzedawcy to dopiero jutro ma być nowy cennik. Powiedział tylko ze ostro w dół :)

Opublikowano
3 godziny temu, 6465 napisał:

Oj co to na Ciebie.  Traktorów i kombajnów na kupiłeś to ten tel. za 6k to na ciebie jak na byka kartofel 😁

A weź, ja też ostatnio się nasłuchałem że przyczep nakupowalem, nawozu i nasion zamawiam za kilkanaście tysi a na zakupy do sklepu nie mogę zabrać 😁

• Haha 2
Opublikowano
4 godziny temu, Agrest napisał:

No właśnie priorytet to jak najlepsze zdjęcia.

To kup iphone. Wersje mini są nieomal skrojone dla kobiet. A i co najlepsze te telefony się nigdy nie wieszają. Sam używam 7 która do tej pory się nie wiesza a jest telefonem z końca 2016 roku. 

Opublikowano
4 godziny temu, daron64 napisał:

Między dwiema motkami się głównie waham. 

Jak nie będziesz uważał, to i mała Ci palce uoierdoli.

To przedtem miała topowy model, a teraz takie padlo jej chcesz kupić? 

S23 można zamówić jak coś :)

Jakie padło? przecie A53 ma lepsze bebechy od S8 która topowa była 6 lat temu 🤦

Opublikowano
11 godzin temu, daron64 napisał:

Może nie z olx, ale przykład jak się robi w uja kupujących. 

Od dłuższego czasu rozglądam się za telefonem, tak w granicach 1.5k i jedne z modeli, kotre przez to mi cały czas reklamy podrzucają to Samsung A33 i A53. Mniejszy kosztował 1499zl cały czas (nawet z początku mniej), a większy miał cały czas cenę regularna 1699 (z małymi wahaniami). Dziś wchodze w media ekspert a tam cena mniejszego z dnia na dzień na 1749, a drugiego 2099. Dziady nie mają skrupułów nic. Ciekaw jestem tylko czy to po prostu podwyżka, czy podwyżka na zasadzie takiej, że w marcu wroca do normalnej ceny, ale napiszą, że promocja i że najniższa cena z ostatnich 30dni, to ta, na którą teraz podwyższyli.

z tą elektroniką to tak jest, ja miałem jednego samsunga i mi wystarczy, teraz lecę na chińczykach i mi to wystarcza, mimo że podrożały to i tak mają dobry stosunek jakości do ceny 

5 godzin temu, tytanowyJanusz napisał:

Wyleczyłem się z Samsungów 

Wszystkie smartfony w domu to Motorola, chwalimy je sobie 

Panowie warto to zainteresowania?

https://www.olx.pl/d/oferta/pila-tarczowa-krajzega-pila-stolowa-380-v-3-fazy-electo-beckum-1-8-kw-CID628-IDSmvhB.html 

Mamy dużą krajzege ale boje się na niej pracować (kiedyś miałem na niej wypadek...) ii tak sobie myślę że trzeba się odważyć i na czymś nie dużym gałęzie ciąć

uważać trzeba zawsze, a taka piła 1.8kw to malutka, jak na budowie w szwecji, notabene podobną bo to są stolarskie to jak tnę kantówkę suchej sosny na tarzy 30cm w widią to  już mocy mało więc jak będziesz ciął opał to max 6-7 cm bo grubsza to będzie mordęga, po za tym jak chcesz bezpieczniej  to ogarnij sobie popychacz, zawsze palca uchroni, ostatecznie palca przytrzaśnie    

4 godziny temu, daron64 napisał:

Na x komie też już podnieśli ceny. Uj im w d. W swoim wymienię wyświetlacz i niech się pałują.

Oglądam nowa czarna pantera - jaki, k**wa, dramat.. 250 mln budżetu żeby zrobić film i silnych i niezależnych czarnych kobietach 🤦 aż dziw, że jeszcze żadnej postaci lgbt nie widziałem (choć przyznaję, że nie oglądam zbyt uważnie). 

wiesz co się robi jak się szuka się czegoś w sklepach internetowych/lotów/biletów kolejowych/lotniczych etc? za każdym razem kasuje się pliki coockie, bo na ich podstawie strona wie że szukasz czegoś i będzie ci proponowała wyższą cenę, nie zawsze, ale nie raz już się o tym przekonałem, 

co do filmów, teraz to jak z telewizją, poprawność polityczna itd, nic wartościowego, nawet zażartować się boją, tak samo jak np netflix, wychodzi że najbardziej szkalowany jest biały żonaty heteroseksualny mężczyzna o poglądach konserwatywnych 

1 godzinę temu, hubertb napisał:

To kup iphone. Wersje mini są nieomal skrojone dla kobiet. A i co najlepsze te telefony się nigdy nie wieszają. Sam używam 7 która do tej pory się nie wiesza a jest telefonem z końca 2016 roku. 

telefony drogie w zakupie i tanie w użytkowaniu, tak samo jak fendty, jak wsiądziesz do vario to już inne ciągniki nie są takie super, ale też mają swoje bolączki, ja bym iphone nie kupił, miałem przez kilka tygodni to trzeba się przestawić, jakoś dalej wolę androida   

Opublikowano
6 minut temu, hubertb napisał:

Zdjęcie zrobione 13 mini 

C7FC8951-F62F-49B1-B827-161BD882F42A.jpeg

Powiem Ci coś, a`propos zdjęć. Spróbuj kiedyś wywołać te zdjęcia na papier. Będziesz co najmniej zaskoczony ich jakością. O ile te fotki wyglądają dobrze w telefonie czy PC o tyle na papierze są jedynie średnie. Ostatnio wywołałem 500 zdjęć z telefony i 200 z aparatu kompaktowego) Zgadnij, które mają lepszą jakość. Od tamtej pory jestem na etapie poszukiwań jakiejś lustrzanki. Wiem, że to uciążliwe nosić taki kawał cegły na spacery, ale jakość nie porównywalna. Toteż polecanie takiego czy innego telefonu pokazując jakie robi zdjęcia uważam za niezbyt trafione.

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, hubertb napisał:

Zdjęcie zrobione 13 mini 

C7FC8951-F62F-49B1-B827-161BD882F42A.jpeg

Małżonka się nie załapała na wspólne zdjęcie? 

Ładna rodzinka , dzieci nadają sens życia. Jest dla kogo żyć. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v