Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Janeczko napisał:

Kalesony mam oczywiście:P ale termoaktywna bielizna to trochę co innego :)

Musisz popróbować jaka Ci pasuje. Ja kupowałem różne z allegro i w końcu chodze w bawełnianych kalesonach bo moja skóra nie toleruje tych plastikowych wynalzków.

Opublikowano

Mam takiego grubera. Szerokość 1.9 9 łap.W tym roku uprawe pożniwna odwaliłem bez kółek ale to troche nie robota. I teraz coś musze przez zime wykombinować. Albo adapracja kółek ze starego kultywatora albo wal. Jak wał to jaki? Gruber jest dość mocno wysuniety do tyłu(2m) pracowal z 360 i Jumz. Fajnie by bylo zalożyc wal mulczujacy ale czy to nie bedzie za cieżkie na ta rame i nie bedzie za daleko wysuniete? Czy może wal rurowy? Czy może go sprzedać i kupić jakiegoś 3 belkowca z brona talerzowa?

20230907_180211.jpg

Opublikowano

To do case'a, tam jakieś stare i wszystkie w sumie ciekną. Tzn dwa po podłączeniu, to może by wystarczyło oringi wymienić, a dwa to w ogóle jak puszczę na nie ciśnienie to sika olejem. 

Kurcze jaki tam jest gwint? 22x1.5? Bo taki jak w ursusie/zetorku ciężkiej serii

Opublikowano

jest do kupienia siewnik konny na przekladni poznaniaka Bylby on wrzucony na gore na kultywator i zrobiony agregat uprawowo siewny. Czy te siewniki sieja podobnie "dokładnie " jak poznaniaki czy gorzej. Idzie tam w miare dobrze ustawić wysiew? wysieja np 70kg żyta?

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, griga napisał:

Był by ktoś zainteresowany takim zestawem. Cena u mnie we Wrocławiu około 12 tys brona maschio siewnik fiona

A sam siewnik ?

Mam pytanie - ma ktoś pod ręką wysprzęglik od C-385 ? Potrzebuję średnice tłoczka i skok roboczy

Edytowane przez jahooo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v