Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, many13 napisał:

. Mamy dzisiaj rzecz oczywistą żadnego Polaka w Knesecie na Nowogrodzkiej.

Marian naprawdę ani jednego nie ma 🤔🤔🤔 

Ty kuźwa może chociaż dozorca ...

Opublikowano
48 minut temu, many13 napisał:

Ot

Ot zwykła odpowież defeszysty który nie potrafi zająć stanowiska  obywatela w chwili zagrożenia. Tak Polska w łapkach wnuczka banderowców ukierunkowana od Smoleńskich czasów nienawiści do ruskiego stoi na  skraju wojny. Na Pohybel Banderowskiej Upadlinie saterowanej przez zacjhodnie siły imperialistyczne.

Waniu, nie przenoś na nasz grunt waszej konsomolskiej narracji.

37 minut temu, Dziad932 napisał:

Bardzo prawdziwe 

Może Madagaskar 🤔

Może San escobar?

29 minut temu, Mariusz2903 napisał:

W kwestii zamachu tak jak i prawa do aborcji jestem neutralny , może inaczej jestem za a nawet przeciw . 

Macierewicza nie na widzą nie za tzw. kłamstwo Smoleńskie tylko za teczki .

No, najwięcej teczek ma na pisowców a bombę trzyma na prezesa.

Opublikowano
27 minut temu, DTaras napisał:

Ja cierpie dolę. Od 30 lat na poligonach w całej Polsce ćwiczy się wojnę z ruskimi a ten amerykę odkrył. Czekaj, tera mu rozwalę banię - Całe Drawsko jest najęte przez kowbojów i żaden uj z dowolnego kraju niema prawa tam podejść. Leśniczy już dawno się rozpękł ze złości. A tam ciekawe sprawy się robi....

Niestety za moich żołnierskich czasów to my atakowaliśmy imperialistów  i to była na owe czasy jedyna słuszna dialektyka.? Dzisiaj jamerykańskie syjonisty pukają u rosyjskicch bram jak w piosence mojego idola Boba Dylana..  To tylko latek czterdzieści a jak zmieniła się taktyka z której zawsze miałem ocenę najwyższą.. Czy ktoś mnie pytał czy zmieniła się pod moją czuprynką?. To ich nie interesuje. Tylko ropa i ropa którą widzą w perspektywie Morza Kaspijskiego. Ale jak się do niej dostać. Nad tym pracowały wraże mi człowieka z pewną etyką postępowania obce tajnowojenne służby o nazwie nie wspoimnę.Delicjum mobile - ratuj się Polsko.

Opublikowano

Tarcza solidarnościowa. Kto nie będzie oszczędzał prądu w 2023, ten słono zapłaci. Ile dokładnie? [WYLICZENIA]

Dominik Moliński 15.09.2022 18:24

Posłuchaj artykułu

Tarcza solidarnościowa zakłada m.in. zamrożenie cen prądu w 2023 r. dla gospodarstw domowych zużywających do 2000 kWh prądu rocznie. Ale po przekroczeniu tego pułapu trzeba będzie słono zapłacić. Za każde dodatkowe 1000 kWh Polacy mogą płacić nawet ok. 1000 zł więcej w skali roku.

Ot co nasi wybrańcy narodu dziś wymóżdżyli, osobiście zużywam 600 kWh miesięcznie, będzie wesoło od Nowego Roku

Opublikowano
many13 napisał:

Dzisiaj jamerykańskie syjonisty pukają u rosyjskicch bram jak w piosence mojego idola Boba Dylana..

Nno niewiem, nie pomogę. Bo z mojej perspektywy - ni w pizdę ni w oko to...

Opublikowano

Nie lubię polityki i nie jestem za żadną partią, ale zależy mi na suwerenności Polski, dlatego patrząc na sondaże zdziwiony jestem, że prawie 1/3 narodu chce oddać głos na partię, która w europejskim parlamencie zawsze występuje przeciwko interesom Polski (czyli przeciwko polskiemu narodowi, nie tylko rządowi), która broni niemieckich i rosyjskich interesów, dlatego oprócz blokowania pieniędzy z UE, blokowali budowę 'baltic pipe', co czyni Polskę niezależną od rosyjskiego gazu. Nawet w sprawie powojennych reparacji od szwabów  od początku byli przeciwko, co nagle się zmieniło po tym, jak ONY chcący zrobić z Europy IV rzeszę zorientowały się, iż większość Polaków nie dała sobie wmówić, że nam się nie należą. Niemcy były tak pewne siebie, że Ursula von der Leyen kibicowała Donaldowi w przejęciu stanowiska premiera na oczach całego świata, co tylko potwierdza, że (koalicja obywatelska), to zdalnie sterowana partia, mająca za zadanie pomóc w kontynuowaniu planu Adolfa z wąsikiem. Jaki Polak głosuje więc za pozbawieniem Polski suwerenności? Nie będąc za żadną partią potrafię być neutralnym, i jedyna koalicja zapewniająca równowagę w tym chorym systemie, to pewna niewiadoma + 'konfederacja'.

komuchy5.jpg

Opublikowano
36 minut temu, jacus napisał:

Obraz

O kuźwa to ten lizus Kowalski? Już go wy***ali z wiceministra aktywów państwowych, teraz go wsadzili na wiceministra rolnictwa🙆

Opublikowano
many13 napisał:

Ni partia, mająca za zadanie pomóc w kontynuowaniu planu Adolfa z wąsikiem. Jaki Polak głosuje więc za pozbawieniem Polski suwerenności? Nie będąc za żadną partią potrafię być neutralnym, i jedyna koalicja zapewniająca równowagę w tym chorym systemie, to pewna niewiadoma + 'konfederacja'. 

Po czym przelał dolę datku na Adolfa Hitlera bo był zadeklarowanym antysemitą , pasowalo mu to i akurat miał taki kaprys...

• Haha 1
Opublikowano
52 minuty temu, many13 napisał:

Niestety za moich żołnierskich czasów to my atakowaliśmy imperialistów  i to była na owe czasy jedyna słuszna dialektyka.? Dzisiaj jamerykańskie syjonisty pukają u rosyjskicch bram jak w piosence mojego idola Boba Dylana..  To tylko latek czterdzieści a jak zmieniła się taktyka z której zawsze miałem ocenę najwyższą.. Czy ktoś mnie pytał czy zmieniła się pod moją czuprynką?. To ich nie interesuje. Tylko ropa i ropa którą widzą w perspektywie Morza Kaspijskiego. Ale jak się do niej dostać. Nad tym pracowały wraże mi człowieka z pewną etyką postępowania obce tajnowojenne służby o nazwie nie wspoimnę.Delicjum mobile - ratuj się Polsko.

oo to dziwne -tenze dylan to z ukrainy pochodzi i do tego z narodu jakze wybranego 🤣

48 minut temu, ws71 napisał:

Tarcza solidarnościowa. Kto nie będzie oszczędzał prądu w 2023, ten słono zapłaci. Ile dokładnie? [WYLICZENIA]

Dominik Moliński 15.09.2022 18:24

Posłuchaj artykułu

Tarcza solidarnościowa zakłada m.in. zamrożenie cen prądu w 2023 r. dla gospodarstw domowych zużywających do 2000 kWh prądu rocznie. Ale po przekroczeniu tego pułapu trzeba będzie słono zapłacić. Za każde dodatkowe 1000 kWh Polacy mogą płacić nawet ok. 1000 zł więcej w skali roku.

Ot co nasi wybrańcy narodu dziś wymóżdżyli, osobiście zużywam 600 kWh miesięcznie, będzie wesoło od Nowego Roku

najtansza energia to ta niezuzyta-pamietajcie o tym gdy bedziecie swieci swiatla bez potrzeby czy w domu miec 25 stopni w zimie..

Opublikowano

Donald Tusk w Poczdamie. Krytykuje Niemcy i wzywa do dostaw broni

widzi, że ruskie mogą przegrać, to tchórzliwa „Kanalia, nawet bym powiedział” wychodzi z nory, tfuuu;

Opublikowano

Sam jesteś kanalia. Coraz bardziej go nienawidzicie bo za rok znowu zostanie premierem. Choć nie lubiłem go za bardzo gdy był premierem będę czekał na ten moment jak znowu nim zostanie by zobaczyć jak wam kanaliom gól skoczy.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
10 godzin temu, DTaras napisał:

Leśniczy już dawno się rozpękł ze złości. A tam ciekawe sprawy się robi....

Zawsze było tak, że leśniczy jasno stawiał sprawę ile ON na koniec poligonu ma do niego dotrzeć , aby spokojnie można było wrócić do garnizonu.😂 I nikt z nim nie dyskutował i potem naszym przyjacielem zawsze był😂

6 godzin temu, nie napisał:

widzi, że ruskie mogą przegrać, to tchórzliwa „Kanalia, nawet bym powiedział” wychodzi z nory, tfuuu;

A to pierw wzywał do nie dostarczania broni Ukrainie, czy do dostarczania Rosjanom? Bo się już pogubiłem?😂 Sami Niemcy nie są przekonani czy wypada dostarczać tę broń Ukrainie, bo w końcu to Rosjanie pozbyli się Hitlera.🤣 I tak włąśnie w głowach i Rosjan i Niemców  II WŚ wciąż jeszcze budzi jakieś skrupuły. Oczywiście ofiary tej wojny, to tylko ofiary  ale nad nimi się potem popłacze.🤣

Opublikowano

Pisowskie elektrownie podnoszą ceny prądu kopalnie z tego względu podnoszą cenę węgla a następnie elektrownie z tego powodu podnoszą cenę prądu ta pisowska spirala nigdy się nie skończy chyba że pogonimy tych nieudaczników z DOJNEJ zmiany.

• Like 1
Opublikowano

Schemat podwyżek...1.medialne straszenie, 2. Zniknięcie towaru 3. Wyżyłowana maksymalnie cena. 4. Pojawienie się towaru po 100% podwyżce. Klient za szczęścia myśli po zakupie że zrobił interes życia. Cukier na półkach jest teraz po 5 Zeta? A był za niecałe 3. Węgiel był po 800zl a będzie w przyszłym roku po 1600 zł traktowany jako okazja. Nabijanie kasy morawieckiemu i ekipie trwa.

Opublikowano
10 godzin temu, jacus napisał:

oo to dziwne -tenze dylan to z ukrainy pochodzi i do tego z narodu jakze wybranego 🤣

Muza nie ma narodowości tak jak wolność słowa wyrażona nutami z przekazem dla odbiorców.

9 godzin temu, Ulman napisał:

Niemcy wiedzą co robią.

To Niemcy byli twórcami i wykorzystali podatny grunt rodzącego się banderyzmu na upadlinie. 25 lutego 1941 r. admirał Wilhelm Canaris zgodził się ponownie na utworzenia ukraińskiej organizacji bojowej. Uchwałą II walnego zjazdu OUN sformowano dwa bataliony podlegające Abwehrze: „Nachtigall" i „Roland", które sami Ukraińcy obwołali samozwańczo Drużyną Ukraińskich Nacjonalistów. Oba bataliony nosiły mundury Wehrmachtu, były dowodzone przez niemieckich oficerów i podlegały naczelnemu dowództwu Wehrmachtu (OKW). Jedynym elementem munduru, różniącym Ukraińców od ich niemieckich kolegów, była niebiesko-żółta wstążka na ramieniu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v