Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Marl napisał:

Aha, nie zauważyłem. Spoko, chciałem tylko abyśmy my jako rolnicy wystrzegali się oszustów :) 

Mało który jest taki jak mu powiesz że coś jest nie tak przyjmie to ze spokojem i dalej pogoda. Temu z linku co podałeś osobiście jakby mi w auto kopnął wysprzęgliłbym konkretnego sierpa dla zasady. Zero szacunku do ludzi. 

Opublikowano

Z 15lat temu dzwonie do handlarza o a4b6 .facet zapewnia że stan idealny.więc mu mówię że nie będę jechał 400km tylko po to żeby się przejechać jak coś jest nie tak . Przyznał sie że był prawy bok przemalowany bo ktoś przejechał gwożdziem no ok. Dzwonię z drugiego nr i jadę oglądać bo blisko było z 20km .faktycznie cała strona malowana.przedni zderzak i tylna ćwiartka wstawiona . Nie dla mnie.

Opublikowano

Wygnal to wygnal. ch*j mu w dupe. Ale nie rzucac czy kopać w czyjąś własność. Dla zasady wyjść i jebnąć kamieniem w szybę  

Opublikowano

Tak by się należało.  My jakieś 18lat temu pojechaliśmy z kumplem ( @bratrolnika u niego pracowal) na wódkę wychodzimy i pyskówka z jakimiś łebkami.  Odjeżdżamy a tu jeb kamień wpadł przez tylną szybę w audi.  No to nawrotka każdy coś w rękę i wysiadamy.  Najbystrzejszy z tamtej grupy zaczął się stawiać i na solo Jacka wołać a ten jak mu za***rdolił lewarkiem to ucho na pół pękło dobrze że mu czachy nie rozwalił. 

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Tak by się należało.  My jakieś 18lat temu pojechaliśmy z kumplem ( @bratrolnika u niego pracowal) na wódkę wychodzimy i pyskówka z jakimiś łebkami.  Odjeżdżamy a tu jeb kamień wpadł przez tylną szybę w audi.  No to nawrotka każdy coś w rękę i wysiadamy.  Najbystrzejszy z tamtej grupy zaczął się stawiać i na solo Jacka wołać a ten jak mu za***rdolił lewarkiem to ucho na pół pękło dobrze że mu czachy nie rozwalił. 

Ten Jacek temu najbystrzejszemu? 

Opublikowano (edytowane)

Kuzyn miał znajomego z pod niemieckiej granicy co auta sprowadzał na handel . To jak opowiadał to włos na głowie się jezyl rocznego golfa 5 składanego z 3 sztuk jako bezwypadkowy książki serwisowe pieczątki naklejki . Wtedy to było w uj kasy 2006rok czy tam któryś

Edytowane przez mf362
Opublikowano

Pare lat temu na handlu tymi padlinami można było dorobić się kokosów. Sąsiad ma zakład blacharsko-lakierniczy to robi tylko dla jednego handlarza. Spawarka, szpachla, farba i pojechał, następny. Dospawanie 1/4, 1/3 a nawet klejenie 1 z dwóch połówek to kiedyś codzienność. Teraz nie opłaca się, ale robienie na odpierdol to standart.

Opublikowano

Nakle też jest taki gość pojechałem jelonka oglądać bez telefon wszystko  miało być cacy pojechałem 550 km tam co innego gość kazał mi wypie z podwórka  do salonu po nowego 

Opublikowano
21 minut temu, 6465 napisał:

A dosłownie przed chwilą mialem gosci od ciebie z wioski, min. jeden z lepszych zawodników w twoich czasach-Bruner 

Opublikowano
jacek1296 napisał:

Ale po telefonie już nie jechałeś oglądać "okazji". A Ci z filmu kilka kilometrów zrobili. Ząbki powinien zbierać.

kilka stron wczesniej kierowcow bys karal ostro za przekroczenie predkosci a tu bys kogos pobil i podburzasz do uzycia sily obłuda ludzka nie zna granic. kilka lat temu moj sasiad tez pojechal po traktor czy auto i tez nieporozumienie takie bylo z handlarze i przyjebal gosciowi na placu "podobnie jak by bylo w tym filmie" handlarz zadzwonil na policje ze go napadli sasiada zawineli na 24godziny na dolek a pozniej z glupim sprawy ciagly sie dwa lata moze ten handlarz z filmu tez zyje z takich spraw a nie z handlu

• Like 3
Opublikowano
39 minut temu, danielursus3p napisał:

Ten Jacek temu najbystrzejszemu? 

Tak krew się polała i się skończyło.  Na drugi dzień zajechał ten z rozcientym uchem z ojcem do Jacka i się burzy.  A ten mówi jak było że kamieniem szybę w audi wywalił.  A stary pyta synka tak było.  Młody mówi że tak.  A stary to h*ja myśmy tu przyjechali.  I tak się skończyło. 

26 minut temu, bratrolnika napisał:

A dosłownie przed chwilą mialem gosci od ciebie z wioski, min. jeden z lepszych zawodników w twoich czasach-Bruner 

To Co to tam za interesy kręcisz?  Po przyczynę to oni raczej nie byli. 😁

9 minut temu, wojtal24 napisał:

kilka stron wczesniej kierowcow bys karal ostro za przekroczenie predkosci a tu bys kogos pobil i podburzasz do uzycia sily obłuda ludzka nie zna granic. kilka lat temu moj sasiad tez pojechal po traktor czy auto i tez nieporozumienie takie bylo z handlarze i przyjebal gosciowi na placu "podobnie jak by bylo w tym filmie" handlarz zadzwonil na policje ze go napadli sasiada zawineli na 24godziny na dolek a pozniej z glupim sprawy ciagly sie dwa lata moze ten handlarz z filmu tez zyje z takich spraw a nie z handlu

Mądrego to i warto poczytać. 

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

w Siedlcach jest szkoła ''wałowa'' robią i na t jedna z najlepszych jak nie najlepsza szkoła na ''wschodzie''

Najlepsza, a jeszcze tym samym się jeździło i zdawało, ja jeździłem Proximą 65 , teraz już chyba JD mają

ad0a6e2653b1dd0b087d7d182345b20e7427dab6.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Zajebał by opryskiwacz w błocie po sama ramę na takiej oponie. Do tego koleiny. 

Opublikowano
2 minuty temu, Mateusz3512 napisał:

Najlepsza, a jeszcze tym samym się jeździło i zdawało, ja jeździłem Proximą 65 , teraz już chyba JD mają

ad0a6e2653b1dd0b087d7d182345b20e7427dab6.jpg

To teraz tandemem się cofa?  Ja jak zdawałem to na placu była c330+d732, a na miasto 7211+d732.

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

To teraz tandemem się cofa?  Ja jak zdawałem to na placu była c330+d732, a na miasto 7211+d732.

Ponad 6 lat temu zdawałem tym zestawem, przepisy pozwalają to idą na rękę tym co pierwszy raz w życiu siadają na ciągnik

Opublikowano

Masakra. Ja też na placu c330 które ledwie miało siłę swoje dwa tłoki obrócić i chyba D 35.

Na egzaminie nowy U3512 z zatartym układem kierowniczym. Siedzenie wymontowane i wstawiona deska żeby egzaminator miał gdzie usiąść. Jazda tym ciągnikiem to była katorga.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v