Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no na pewno 360 jest poręczniejsza z cyklopem niż z turem jeśli nie chodzi o baloty , a tak to udźwig podobny i po twardym można w podobnym tempie ładować , bo jak ślisko czy błotnisto to tur przy 360 to nie robota 

• Like 1
Opublikowano

daron64 napisał:

Sąsiad ma na 60tce, to jak w tym roku kosilem w baloty owies, co go po wymoknietych dolkach  siałem,  to 60 nie dała rady, musiałem do wujka w lache uderzyc

wlasnie w takich momentach brakuje mi polskich znakow... ;)

• Haha 1
Opublikowano

daron64 napisał:

Sąsiad ma na 60tce, to jak w tym roku kosilem w baloty owies, co go po wymoknietych dolkach  siałem,  to 60 nie dała rady, musiałem do wujka w lache uderzyc

Opublikowano

daron64 napisał:

• Haha 1
Opublikowano

Jakieś 15km. Ale pierwszy raz o istnieniu gościa się dowiedziałem od Ciebie. Więc nie pomogę.

Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Warto to kupić czy nie? 

https://www.olx.pl/oferta/widly-do-palet-tura-paleciak-euroramka-1000x80x40-CID757-IDvkYne.html

@Agrest daleko to od ciebie i jakie opinie o tym gościu? 

Kupowałem od niego stopki do przyczep jak sam jeszcze nie robiłem, szybko wysyła, dobre wykonanie, no i jak coś chciałem żeby inaczej zrobił to nie było problemu, z mojej strony myślę że ok

Opublikowano

Co do tych oryginałów z PRL-u: pracowałem kiedyś z gościem który mieszka na warszawskim ursusie, jego ojciec pracował w ursusie, on też, pewnego razu sprezentował mi parę kilo smaru prosto z fabryki, mam go do tej pory😁 nie chce kto kupić? Bez takiego smaru żaden zabytek nie będzie zabytkiem w 100%🤣

Opublikowano (edytowane)

Do czego ta guma na piórach się nadale po latach? Sam zakładam samochodowe pióra do swoich, ale zdjęte z mojego samochodu. Ramię jest zbyt słabe i nowego wypukłego pióra nie dociska idealnie do płaskiej szyby. Do łursusa wystarczy, bo ciągłe działanie wycieraczki lub włączanie co chwila pizdrykiem, którego trzeba zawsze szukać na desce i tak jest wkur..e.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
10 godzin temu, andrzej612b napisał:

Mam na oku zetora 6718 , według Konadeta ma mieć ok. 65 KM ale czy to możliwe jeśli Zetor 6211 ma maks 61 KM . Co możecie powiedzić o tym tym ciągniku , co do orki i w prasie . 

z tego co sobie przypominam może mieć bo to protoplasta 7011

47 minut temu, bratrolnika napisał:

Co do tych oryginałów z PRL-u: pracowałem kiedyś z gościem który mieszka na warszawskim ursusie, jego ojciec pracował w ursusie, on też, pewnego razu sprezentował mi parę kilo smaru prosto z fabryki, mam go do tej pory😁 nie chce kto kupić? Bez takiego smaru żaden zabytek nie będzie zabytkiem w 100%🤣

Dostałem ostatnio beczkę 60l takiego brązowego śmierdzącego smaru, na beczce jest 86'

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v