Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Zbyszkos napisał:

Pytanie czy się prędkości teraz zgadzają pewnie przód rwie mocno do przodu. Poza tym ta felga na przodzie jest za wąska do tej opony.

Felgi mam inne, jakies szerokie chyba takie same jak mam w zetorze 12045. Prędkości się zgadzają, ciągnik jest u mnie już z 15 lat i jest ok,. Ten zetor był sprowadzony z Francji i chodził tam na bliźniakach z tyłu, i dlatego przód też miał szeroki. Te szerokie opony są dobre na łąki. 

Opublikowano

Potrzebuję stacyjki do Renault Ceres ( TA dedykowana kosztuje ponad 200zł.) może wiecie od jakiego polskiego ciągnika nadała by się stacyjka. Potrzebne są 4  pozycje (kolejno): 

- zero,

- włączony zapłon,

- grzanie świecy płomieniowej,

- start rozrusznika

Opublikowano
9 minut temu, Rolnik7343 napisał:

gnój z kojca wywieziesz, zwijek przywieziesz, bronki pociągniesz, grabiarke :P

Chyba w symulatorze farmy.

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Rolnik7343 napisał:

bo czemu niby ? jeżeli w miar wytrzymała konstrukcja i nie złamie się po kilku dziesięciu widłąch gnoju to w większym kojcu robota może iść tak samo jak miniładowarką

chłopie wez juz sie nie kompromituj .... juz ci kasy braknie na remonty ładowarki ze szukasz takich wynalazków ?

Edytowane przez ozzborn
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v