Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
59 minut temu, jahooo napisał:

znaczy ropa będzie dla nas tańsza ?

generalnie Izrael ma ostatnio bardzo złą prasę

Cena ropy nie zależy od polskiego posła, tak samo jak i marszałka sejmu. Nie zależy tez od Ciebie a tym bardziej ode mnie 

Opublikowano

Czy sąd, który nie ukarał posłów zakłócających mszę w kościele, ukarze posła, który zakłócił uroczystość religijną w Sejmie? 

Opublikowano

Czyli osiągnął co chciał. ;) Poparcie mu wzrośnie u niektórych ;)  

6 godzin temu, nie napisał:

Czy sąd, który nie ukarał posłów zakłócających mszę w kościele, ukarze posła, który zakłócił uroczystość religijną w Sejmie? 

Teraz nowe przepisy obowiązują. 😜 Zaostrzyli kary za takie zakłócania, wiec będzie z innej litery prawa sadzony 😜 

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, Leszy napisał:

Czyli osiągnął co chciał. ;) Poparcie mu wzrośnie u niektórych ;)  

Teraz nowe przepisy obowiązują. 😜 Zaostrzyli kary za takie zakłócania, wiec będzie z innej litery prawa sadzony 😜 

I co jemu po takim poparciu jak dostanie prawomocny wyrok to i tak nie będzie mógł zasiadac w sejmie

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
8 godzin temu, Sadek napisał:

Jak opijaliśmy zdanie egzaminu dyplomowego to kolega z choinką tańczył 🤣🤣🤣.

Miał bardzo twardy mandat na taki występ. Nie to co tańczący z gaśnicami.

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Karol6130 napisał:

Były europejskie to wyrzucił choinkę 

Kotłownia musi tyle nie zarobi na publicznym stołku 

https://zrzutka.pl/hj76v9

w kwestiach lichwy machlojek finansowych i ogólnie kapitałowego zniewolenia żydom na zachodzie nie podskoczysz
a jeszcze w internecie? przecież to żydowski wynalazek
co najwyżej gaśnicą i na tym koniec a i to tylko jak jaką publicznie dostępną znajdziesz bo na swoją własną - żydzi dopilnują - nie będzie cię stać
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30501268,zrzutka-na-grzegorza-brauna-w-kilka-godzin-zebrano-70-tys.html#s=amtp_pnHP_related

teraz toczą się dwa mentalne dochodzenia
- kto gusła żydowskie do polskiego parlamentu wpuścił
- kto postawił gaśnicę w widocznym miejscu w bezpośrednim sąsiedztwie żydowskiej bożnicy

a nie miałem nic przeciwko żydom
i nie miał bym dalej gdyby z parlamentu nie zrobiono galerii szamańsko guślarskiej

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Teraz suma będzie jeszcze większa 

im będzie ta suma większa tym wyższa kara dla Brauna zostanie zasądzona i dobrze jeśli na tym tylko się skończy
ale się nie skończy bo kwestią czasu gdy pojawi się postulat zbadania Brauna pod kątem psychiatrycznym. Śmierć nie jest najgorszą z kar

Opublikowano
12 godzin temu, galan99 napisał:

Jak co kto tak piał radośnie od kilku dni wiec teraz . musisz pokochać braci i przyjaciół z Ukrainy i żydów też bracia .

12 godzin temu, galan99 napisał:

Niby czemu , Tusk tak powiedział to tak trzeba postępować jest naszym Premierem  wie co powiada .

Galan, w PISowskiej sekcie jest tak że co powoe prezes jest święte i tak ma być. Mało tego,  typowy POSowiec poprze wszystko co powie Sasin, Morawetzky, Suski czy Szydło i to bez cienia refleksji. Nie przekładaj tego na innych i nie rób dalej z siebie wioskowego głupka.

Opublikowano
dysydent napisał:

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30501268,zrzutka-na-grzegorza-brauna-w-kilka-godzin-zebrano-70-tys.html#s=amtp_pnHP_related

Żydoskie, indiańskie, słowiańskie czy inne - po równo im. Tą gaśnicą powinien tak samo krzyże z gwoździ pozrzucać - zrobił to? Czyli wydźwięk wojny religijnej bo albo tym proszkiem kobitę chciał ewangelizować albo jako obrońca muzułman palestyńskich zaprotestować przeciw wojennej pożodze. Problem jest taki iż w definicji kara musi dotyczyć sprawcy a skoro zapłaci ze zbiórki to należy się inny środek i zalecam prace społeczne bo więzienie, szczególnie dziś, ma inny wydźwięk.

• Confused 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v