Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

To może jak tryby w prasach welgera ,nie są na klinach ,czy kołkach sprężystych ,i oś  ,jak i tryb jest na mimośrodzie ,czy jak to się nazywa .  ,na takiej fasoli ,i jak się to zaciśnie to amen . Trzeba tylko  rypnąć w drugą stronę co napędzało ,i to na luzaka spada .

Opublikowano

Chcę założyć lampy robocze na tył do mojego MTZa z galerii. Oryginalne uchwyty są jakby pionowo i zwykłe lampy po prostu leżą. O ile halogeny tradycyjne łatwo było przełożyć o ile były kwadratowe to z ledem już ciężej. I zastanawiam się jak będzie wyglądała smuga światła jak obrócę ledy na poziomo

https://elmoto.pl/lampy-robocze/734-lampa-robocza-led-1500-lm-przewod-05m-owalna-wesem-mocowanie-boczne-5905445634023.html

Może ktoś się wypowiedzieć odnośnie tych lamp lub też polecić coś sensownego?

Chcę założyć lampy robocze na tył do mojego MTZa z galerii. Oryginalne uchwyty są jakby pionowo i zwykłe lampy po prostu leżą. O ile halogeny tradycyjne łatwo było przełożyć o ile były kwadratowe to z ledem już ciężej. I zastanawiam się jak będzie wyglądała smuga światła jak obrócę ledy na poziomo

https://elmoto.pl/lampy-robocze/734-lampa-robocza-led-1500-lm-przewod-05m-owalna-wesem-mocowanie-boczne-5905445634023.html

Może ktoś się wypowiedzieć odnośnie tych lamp lub też polecić coś sensownego?

Opublikowano (edytowane)

Szukam sprzęgła elektromagnetycznego (lub mechanicznego wielotarczowego) do pracy na sucho, średnica max 270mm, moment obrotowy około 400Nm, podobne znalazłem w sieczkarni JD 6600 bodajże

Komuś gdzies nie zalega ?

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
9 minut temu, witejus napisał:

Ja bym brał bez namysłu po uprzednim dokładnym sprawdzeniu, Fordy ludzie chwalą.

8 minut temu, superfarmer02 napisał:

Najpierw to by wypadało zorientować się jak z częściami do tego, na grupach na temat fordów większość postów jest o poszukiwaniu część 

Hhmm części do c360 mam na miejscu 1km ode mnie ten ford ciekawy tylko jak z częściami dostępne ogólnie czy na zamówienie ?

Opublikowano
13 minut temu, Qwazi napisał:

No wiesz co. Teraz, to ubliżyłeś ikonie polskiego rolnictwa

Krzysiu, a żeby było w Twoim temacie, to takie coś mi się wynalazło. Ciekawe to

https://www.olx.pl/d/oferta/zetor-3511-wersja-exportowa-w-orginale-CID757-IDWTYJc.html

Szukałem początkowo takiego, i ile silnik jeszcze by ogarnął na czesciach od 5211 to skrzynia i tym może być ciężko 

9 minut temu, Pawelek998 napisał:

Hhmm części do c360 mam na miejscu 1km ode mnie ten ford ciekawy tylko jak z częściami dostępne ogólnie czy na zamówienie ?

A nawet jak są dostępne to w.jakiej cenie są 

Opublikowano
6 minut temu, superfarmer02 napisał:

Szukałem początkowo takiego, i ile silnik jeszcze by ogarnął na czesciach od 5211 to skrzynia i tym może być ciężko 

W Kaliszu są w stanie mieć wszystko podobno. 

Szukałeś w takim wydaniu, jak ten z ogłoszenia?

Opublikowano
17 minut temu, Qwazi napisał:

Mariusz z całym szacunkiem dla Ciebie. Na co ci ten bocian 🤦

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Mariusz z całym szacunkiem dla Ciebie. Na co ci ten bocian 🤦

Ja nawet ma takie nie patrzę. To mi do niczego by się nie nadało. Wyskoczył mi, to go pokazuję, jako ciekawostkę, że coś takiego było. Narazie się rozglądam, ale bez pośpiechu. Jak coś wpadnie, co będzie odpowiadać, to kupię. Jak nie, to nie. Ciśnienia nie ma🤷. Bardziej spoglądam w kierunku 7011 lub 7211 lub coś z końcówką 45. Chociaż zdecydowany nie jestem na nic, że ma być to i nic innego. Czas pokaże co będzie i czy będzie. 

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, krilan06 napisał:

Też dziś zwróciłem na niego uwagę.  Ale ja poszukuję zetora 3011 w oryginale. Jakby ktoś coś słyszał to dajcie znać 

Facet trzy domy ode mnie ma, ale nie sprzeda. Odpala raz w miesiącu. Pole w zawrotnym areale 1,5 ha to on widział że 20 lat temu. Cukiereczek, tylko w garażu stoi

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

W "normalnym" wydaniu 

37 minut temu, krilan06 napisał:

Obecnie tylko obserwuję sytuację, temat bardziej na przyszły rok, ale jakby coś się trafiło 

Wiosna u nas tego było w ogłoszeniach jak mrówek 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v