Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Mecha napisał:

I to już oznacza że kupiłem goovno 🤔

Nie. Tylko jak ktoś nie ma o tym pojęcia, to kupi taki siłownik do d47 i za cholerę nie wykipruje do tyłu bo siłownik będzie o połowę za krótki

Opublikowano
sladan napisał:

Nie. Tylko jak ktoś nie ma o tym pojęcia, to kupi taki siłownik do d47 i za cholerę nie wykipruje do tyłu bo siłownik będzie o połowę za krótki

Kumpel ma d47 na balonówkach na dwa siłowniki. Tabliczka wygląda na orginał, ma tą przyczepę już ze 20lat.

Opublikowano
18 minut temu, sladan napisał:

Nie czytałem o co chodzi, ale wiem że proso na pewno wykipruje. Nawet bez otwierania burty. Wystarczy worek uszczelniający wyjąć😜

Opublikowano
10 minut temu, Grzechooo napisał:

Kumpel ma d47 na balonówkach na dwa siłowniki. Tabliczka wygląda na orginał, ma tą przyczepę już ze 20lat.

Hm a jak na dwa siłowniki wykiprować do tyłu co?🤔

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Hm a jak na dwa siłowniki wykiprować do tyłu co?🤔

normalnie, ale w d 47 nie spotykane.

Opublikowano

Ktoś może wie od czego może być ta felga ? 

Kupiłem z opona 14.9x26 opona była potrzebna do kombajnu felga została może by ją sprzedał 

DW12*26 

Średnica felgi 71,5 cm 

Szerokość 33,5 cm 

20210731_162344.jpg

Opublikowano
Bananek napisał:

6465 napisał:

@pafnucy zobacz, ferdek by hulał z nią aż miło. Wiela byś do sipmy nie dołożył a i może blisko od ciebie😎

https://m.olx.pl/d/oferta/feraboli-extreme-265-CID757-IDJWx4x.html/?reason=observed_ad

to musi ma tych Sokółka składa swoje metalfachy. slawek74, sołtys48, wypowiedzta się. ogólnie feraboli to taki mercedes wśród pras.

sokółka to tylko oslony przykręcała i malowała lux sprzęt ta z ogłoszenia to nowszy model

Opublikowano

metl fach ,to raczej welger ,a feraboli chyba 120 to ursus warfama . Sipma to włoski omas,widziałem taką na wąskim podbieraczu . Ale te nowsze modele to już nie wiem 😐

Opublikowano

czy ferraboli to mercedes ? Raczej taki fiacik. Przerob to ma ale jak ma siatke. Ogolnie nie jest zla i w miare wydajna ale jak chcemy miec wydajnosc w tej prasie to sie liczcie z tym ze zebatki i lancuchy szybko do wymiany bo oryginaly nawet jakoscia nie grzeszą.

Opublikowano
kizak napisał:

metl fach ,to raczej welger ,a feraboli chyba 120 to ursus warfama . Sipma to włoski omas,widziałem taką na wąskim podbieraczu . Ale te nowsze modele to już nie wiem 😐

tu mowa o pasowej

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jakaś zachodnia. 

HK lub Brandys. 

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano

9.5 tys bez dokumentow. Ponoć 12 ton pszenicy wchodzi. Ze nie polska to wiem, on twierdzi że to HL ale na HL ta rama nie pasuje

Opublikowano
14 godzin temu, Pawelek998 napisał:

Ktoś może wie od czego może być ta felga ? 

Kupiłem z opona 14.9x26 opona była potrzebna do kombajnu felga została może by ją sprzedał 

DW12*26 

Średnica felgi 71,5 cm 

Szerokość 33,5 cm 

20210731_162344.jpg

A nie od jakiegoś kombajnu Volvo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v