Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba się pomyliła o jedno zero ale znając ten rejon to powiem że tam zawsze brakuje słomy, kurnik na kurnik do tego dużo krowiarzy, ja mam 60-70 km a ludzie przyjeżdżają w moje strony po słomę bo podobno z transportem wychodzi im dużo taniej

Opublikowano (edytowane)

Ja posiadam 80 sztuk słomy z przenicy po prasie unia famarol vd z załadunkiem okolice Olsztyna  warmińsko-mazurskiego średnia waga ważne na wadze 276 kg

Edytowane przez mariusz27
Opublikowano (edytowane)

Dawaj tego kupca do mnie ! Super cena . Gdzie po tyle ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
4 godziny temu, zetorki12 napisał:

Dawaj tego kupca do mnie ! Super cena . Gdzie po tyle ?

Jemu tyle starcza na rok okolice WM no i cena z transportem  a mam do niego 2km 

Opublikowano
3 minuty temu, Uziu92 napisał:

ja sprzedałem prawie 600 bel bez problemu.

Jakich i po ile ?

Opublikowano

cześć poszła do rolnika a część na fermę drobiu, do pieczarek nie biorą bo oni biorą gotowy podkład z firm go produkujących i co najlepsze gdzieś z Polski a nawet z zagranicy ostatnio bo tańszy był.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez LeonWiniewski
      WItam.
      Jest w stanie mi ktoś powiedzieć ile jest potrzeba słomy na cały okres tuczu w przeliczeniu na jedna kaczke? 
    • Przez Beaver
      Witam,

Kupię 400-500 ton lub około 2000 balotów słomy owsianej, pszenicznej, pszenżytniej lub żytniej w zachodniopomorskim,

zainteresowanych proszę o kontakt.

PILNE!!!!
    • Przez bastek321
      Witam wszystkich użytkowników portalu
      nie orientujecie sie moze czy gdzies na podkarpaciu badz w okolicach podkarpacia jest jakis skup siana?
      posiadam ok 3500 balotów siana o wym. 150/120 to jest ok 1000 t siana potrzebuje jakiegos pewnego odbiorcy i takiego aby niebylo problemów z płatnoscia prosze odp jesli ktos cos wie
      Dziękuje i Pozdrawiam
    • Przez michalnh
      https://www.olx.pl/oferta/plandeka-plandeki-uwaga-promocja-solidne-CID757-IDiQFQJ.html

Plandeki polecam!
    • Przez same110
      Witam
      Stoję przed wielkim.dylematem która z pras wybrać między Kverneland A krone
      Która z maszyn będzie lepszym wyborem .Nie znalazłem.żadnej.opinie o.takowym modelu 6250 Kvernelanda.Jesli ktoś.taki posiada lub sąsiad prosiłbym o kontakt na pw
      Z drugiej.strony Fortima to dawny roundpack sprawdzony ale jednak.Fortima to nie też kropka w kropkę
      Dziękuje za rady
      Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...
v