Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Folenka napisał:

U mnie z pokosu za belkę cena od 20 zł do 50.. WWE. Oczywiście prasuje kupujący.

To ja Ci moge sprzedac po 45 bela 120x120 po prasie case rb344.

Opublikowano

Pociac takie ilości slomy przy tej suszy bedzie zle zrobic podorywke pozniej orac tez zle i przy siewie tez moze wyciagac.  Ja zostawiam slome na polu co drugi rok.

Opublikowano
4 godziny temu, WOJTUNIO napisał:

Pociac takie ilości slomy przy tej suszy bedzie zle zrobic podorywke pozniej orac tez zle i przy siewie tez moze wyciagac.  Ja zostawiam slome na polu co drugi rok.

Ja tne co roku i niewidze problemu,chyba że pług 2-3 skibowy i do tego kiepska sieczkarnia

Opublikowano

A u nas już nie ma chętnych po 15zł z pokosu dać, ci mondrale co to przed żniwami krzyczeli po 40zł teraz sami się proszą który jeszcze nie sprzedał. W dodatku od kilku dni codziennie popaduje, i zaczyna zielenina przez pokosy przerastać.

Opublikowano

Po pasowce 120x130 z zyta hybrydowego wazy u mnie ok 190kg,wazylem dwie i byly w tej wadze. 150tka wazyla 270. Dobijane konkretnie, ale nie jak skała.

Opublikowano
23 godziny temu, danielhaker napisał:

Dziś wujo zrobił biznes na słomie (za dużo kupił i pozbył się nadmiaru). Kupił z pokosu po 22, sprasował, załadował, zawiózł 20km w jedną stronę i wziął po 35 :P

Czyli dołożył do interesu

Opublikowano
22 godziny temu, Uziu92 napisał:

ja sprzedaje gotowe po 35 zł, ktoś chętny ?

Skąd dokładnie jesteś? Chyba moje okolice, ale jak bardzo? Mamy w planie zakup słomy, może się dogadamy.

Opublikowano

pole mam na gminie Suchożebry i Paprotnia, słoma czysta bez chwastu z pszenicy ozimej i pszenżyta ozimego, dla zdecydowanego coś tam z tej ceny jeszcze się zejdzie, albo gratis do iluś belek ileś w gratisie,  co by lepiej jak w lidlu było :D

Opublikowano (edytowane)

Też mam do sprzedania słomę po  nh br 6090 w wadze od 130 do 200kg ponad 200 sztuk. Możliwość transportu w każde miejsce w Pl cena do dogadania 

Edytowane przez karolr2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez LeonWiniewski
      WItam.
      Jest w stanie mi ktoś powiedzieć ile jest potrzeba słomy na cały okres tuczu w przeliczeniu na jedna kaczke? 
    • Przez Beaver
      Witam,

Kupię 400-500 ton lub około 2000 balotów słomy owsianej, pszenicznej, pszenżytniej lub żytniej w zachodniopomorskim,

zainteresowanych proszę o kontakt.

PILNE!!!!
    • Przez bastek321
      Witam wszystkich użytkowników portalu
      nie orientujecie sie moze czy gdzies na podkarpaciu badz w okolicach podkarpacia jest jakis skup siana?
      posiadam ok 3500 balotów siana o wym. 150/120 to jest ok 1000 t siana potrzebuje jakiegos pewnego odbiorcy i takiego aby niebylo problemów z płatnoscia prosze odp jesli ktos cos wie
      Dziękuje i Pozdrawiam
    • Przez michalnh
      https://www.olx.pl/oferta/plandeka-plandeki-uwaga-promocja-solidne-CID757-IDiQFQJ.html

Plandeki polecam!
    • Przez same110
      Witam
      Stoję przed wielkim.dylematem która z pras wybrać między Kverneland A krone
      Która z maszyn będzie lepszym wyborem .Nie znalazłem.żadnej.opinie o.takowym modelu 6250 Kvernelanda.Jesli ktoś.taki posiada lub sąsiad prosiłbym o kontakt na pw
      Z drugiej.strony Fortima to dawny roundpack sprawdzony ale jednak.Fortima to nie też kropka w kropkę
      Dziękuje za rady
      Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...
v