Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

A tak szukam i nie szukam. Ogólnie 6-8t z wywrotem na 3.

Tylko przed chwilą odjechał gość i zaproponował mi gospodarkę do kupna.  Do  wiosny mam ciężki temat do przetrawienia:P i ewentualną wielką zmianę planów.

Ty za przyczepą ja za pługiem obrotowym ogólnie nie ma co się spieszyć bo zawsze coś nowego pojawia się w ogłoszeniach ¬¬ a co do kupna gospodarki to faktycznie musisz się z tym tematem dobrze przespać  :/:S-_- a tak z czystej ciekawości to całe gospodarstwo czy tylko ziemię i ile ha 9_9

Opublikowano

Oj buja -ale było by czym pod kościół zajechać - pakiet skóra:D

Opublikowano

Tyle kasy za same, jak można mieć za to "idealny 7745 turbo import pierwszy właściciel opony od nowości nigdy nie rozbierany"? :)

@rafix

Znajomy 3350 z turem kupił ze dwa lata temu za ~40 od handlarza-z tego co wiem to tylko go potem odmalowali i bezawaryjnie chodzi.

Opublikowano
A ja od siebie polecam łyżkę Pronaru, jeżeli nie masz zamiaru użytkować jej do ogromnych ciężarów z tego względu, że nie posiada wzmocnien w środku. Łyżka jest u mnie już chyba 8lat i oceniam pozytywnie :)
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, logan3512 napisał:

Potrzebuje kupić 2 metrowa łyżkę do tura jaka  byście polecieli co by nie była przesadnie ciężka ale żeby się i nie pogiela w przystępnej cenie województwa Lubelskie mazowieckie 

Jeśli województwo mazowieckie to polecam Ci firmę Hydrometal, dorabiają łyżki pod wymagania.

Edytowane przez kedziorek
Opublikowano

@rzaremba kupowałem w tym sklepie już kilka razy,kontakt bardzo dobry, i przede wszystkim fachowy. Jak powiesz im do czego chcesz go zakładać to ci powiedzą czy będzie ok czy polecić jakiś inny. O produkcie po pół roku użytkowania mogę powiedzieć że jest ok, ale to tylko pół roku użytku. Jakby nie patrzeć dają dwa lata gwarancji. Tylko dlaczego przy siłowniku z twojego linku takie małe przyłącze,ja kupowałem siłownik o połowę mniejszy i miał przyłącze 22x1,5

Opublikowano

Oby tylko nie stał się twarzą parlamentarzysty - takie ciele co tylko budżet doi.

Ps. Wklejajcie linki do ogłoszenia, żeby w środku nie było tego                i2/

U mnie na g. chrome muszę to wykasować żeby przejrzeć ogłoszenie.  Też tak macie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v