Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A u nas nic się nie mówiło bo takich w ogóle nie było. 😁

Opublikowano

U mnie też tylko łursusy były

Zresztą na małych działkach to jak tym robić🤔

Opublikowano
34 minuty temu, Ursus932 napisał:

U mnie też tylko łursusy były

Zresztą na małych działkach to jak tym robić🤔

Najlepiej  tego waszego świstuna podsumował mój mały chrześniak jak widział przez ramie co oglądam-wuja a gdzie toto ma przednie koła ,bo ma tylko tylne i środkowe ;-))))

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Po "seminacji" 😊 to musi być dobry

Edytowane przez Gość
Opublikowano
51 minut temu, griga napisał:

Bardzo ciężki brytyjski pług. Części na pewno są dostępne, robocze pewnie w 24h gorzej z nietypowymi bo te pewnie trzeba by kupować w UK

Właśnie tego się obawiam, pług wygląda jakby długo stał i nie wiem czy warto w to się pchać mimo bardzo niskiej ceny. 

Dużo waży, na kamieniste pola powinien się sprawdzić? Wiesz może ile on ma plus minus szerokości roboczej bo na internecie nie mogę znalezc

Opublikowano
37 minut temu, Fendt308lsa napisał:

Właśnie tego się obawiam, pług wygląda jakby długo stał i nie wiem czy warto w to się pchać mimo bardzo niskiej ceny. 

Dużo waży, na kamieniste pola powinien się sprawdzić? Wiesz może ile on ma plus minus szerokości roboczej bo na internecie nie mogę znalezc

Nie lepiej do gościa z ogłoszenia zadzwonić i zapytać?

• Like 1
Opublikowano

Czy taka bardzo niska cena...?

Nie wydaje mi się. 

Pług solidny i masywny ale to stara konstrukcja więc jak będzie 35 cm. na korpus to raczej max. Długie i niskie odkładnie sugerują, że  jest to pług na gleby ciężkie i zwięzłe. Gdyby miał wszystkie kroje i do tego takie same to idealnie nadawałby się do wyorywania łąk o pastwisk.

7 minut temu, sladan napisał:

Nie lepiej do gościa z ogłoszenia zadzwonić i zapytać?

Jeszcze się nie spotkałem z tym żeby handlarz przez telefon powiedział prawdę...czyli w tym wypadku podał faktyczną szerokość roboczą...zawsze takie parametry są zawyżane a maszyny odmładzane 😆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v