Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech każdy one będą uszkodzonez normalna rzecz, ale niech to zostanie w oryginale. Potem tylko dobry mechanik dojdzie jak coś na prawdę powinno być złożone, naprawione, itp.

Opublikowano

Dwie sprawy - widział ktoś może gdzieś na internetach ramkę do tylnej szyby do zetora ciężka seria, duża kabina? 

A druga to kupował ktoś coś w

sklep agrofoto.pl? Mają jeden oprysk co by mnie interesował, tylko nigdy nic tam u nich nie kupowalem

Opublikowano

@daron64 na Olx wpisz miejscowość Goleńsko w łódzkiem, tam gość ma dużo ogłoszeń z częściami, traktory na części rozbiera, miał ostatnio kabinę wystawiona całą do ciężkiego ursusa. Dzwoń, ugadaj sie, może ci wyśle. A jak nie wyśle to podjadę i kupię, i ja ci wyślę najwyżej

Opublikowano

Przed chwilą było aktywne . Może tylko jakiś żart . No chyba że w ciągu godziny sprzedana .

Opublikowano
12 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Nieaktualne ogłoszenie 😭😭😭

Screenshot_20181215-133219.jpg

Rolnik przypomnij mi w jakich pieniądzach i ładowności szukasz. 

Opublikowano

@bratrolnika

Dzieki, po weekendzie zadzwonię i spytam. Tam gdzie pytałem to wszędzie maja albo stare kabiny z, albo jak nowsze to tylko całość. Już w sumie zamówiłem sobie szybę za 122zl, zobaczymy co to przyjdzie(ramki mówili, że nie ma nigdzie w hurtowniach)  i pojadę najwyżej do znajomego żeby mi z rurek powyginal i tyle. Niby zetor, a części nie ma :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v