Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 21.05.2021 o 21:52, pedro2 napisał:

Ale u dealera czy z zewnątrz firma ubezpieczeniowa?

Firma ale u dilera z tego co pamiętam wychodziło podobnie tylko oprocentowanie kredytu było większe 

Opublikowano

Witajcie rolasy. Steyr 4125 profi classic, amortyzacja kabiny i osi bez tuza, przekładnia powershift S - Control 4 z zakresem biegów 17x16, hamulce pneumatyczne, pompa 121l/min, 295 tys netto do negocjacji. Warto?

m biegów 16x16
Opublikowano
11 minut temu, robert1226 napisał:

W marcu w podobnej konfiguracji tylko pompa trochę mniejsza za 270 netto.

to musze się targować🙃 kupiłeś ten model?

Opublikowano

Chłopak fakturował przy mnie pumę 150, zamawiana koniec grudnia, policzyli z konfiguratora z rabatem jaki dostał 50-60tys drożej teraz. To już zgrabny pług ma za friko

• Confused 1
Opublikowano

steyr 4125 skrzyń activdrive 8 fotel dual motion 3pary wyjść na ektrozaworach siłowniki 90mm pompa 150l 16 świateł LED kabina os amortyzowana przedni tuz zasilany miedzyosiowo monitor asf700 isobuus II opony 600/65/35tyl przód 480/65/28 Michelin 370netto przy luźnej gadce

Opublikowano

new Holland T6 160 miękka oś, tuz, amortyzowana kabina, 4 pary wyjść hydrauliki, 3 prędkości wałka, pneumatyka jedno i dwu obwodowa, wyświetlacz, skrzynia 24x24 i obciążnik 900kg za to wszystko 330 netto.

Opublikowano
22 godziny temu, szymek napisał:

steyr 4125 skrzyń activdrive 8 fotel dual motion 3pary wyjść na ektrozaworach siłowniki 90mm pompa 150l 16 świateł LED kabina os amortyzowana przedni tuz zasilany miedzyosiowo monitor asf700 isobuus II opony 600/65/35tyl przód 480/65/28 Michelin 370netto przy luźnej gadce

podeślesz namiary na dealera?

Opublikowano
adik26 napisał:

22 godziny temu, szymek napisał:

podeślesz namiary na dealera?

kisiel oddział miechow

Opublikowano (edytowane)

Witam, odebrałem dziś swojego T7.165S. Chciałem zapytać czy dostajecie przy wydaniu ciągnika szczegółowy spis elementów wyposażenia (konfigurację ciągnika). Ja nie otrzymałem czegoś takiego i zastanawiam się czy naciskać aby mi to udostępnili ? Dodam, że jest to ciągnik brany z placu, którego osobiście nie konfigurowałem. Z góry dziękuję za odpowiedź

Edytowane przez rolnik9
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v