Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

kami

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

Seria t6000 <T6 AdBlue>, ale konkretnie, bo przedział mocy jest od 101-165 i są rozne wersje do wyboru <delta, plus, elite, RC & PC> :) np. New Holland'a t6020 delta <112km> kupi poniżej 200 tysięcy brutto, do wersji plus trzeba będzie dołożyć około 20-30 tysięcy a do elite jeszcze więcej ;)

Ja zamówiłem NH T5060 na początku tego roku za 182 tyś brutto .NH T5 cena od stycznia 211 tyś brutto (t5 105 km wersja 502).Cena CASE MAXUM 100 -201 TYŚ BRUTTO ale to było 30 grudnia więc cena na pewno uległa zmianie.Prasa NH BR 6090 zamówiłem przed 1 .1 .2012 -87 TYŚ BRUTTO (CASE 94 TYŚ)teraz NH jest droższy o 4,5 tyś co do CASE to nie wiem.

case jxu 105 z szerokim ogumieniem 420 przód 520 tył biegi 24x24 bez ehr 197 tys. zł brutto, case jxu 115 na full wypasie opony 480 przód i 600 tył, wzmocniona hydraulika, ehr biegi 24x24 cena 216 tys brutto lokalizacje jak cos to na pw (bez zbędnej reklamy)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez mateuzs
      Obsypnik NH-1A produkcji z Kalisza oraz Pielnik obsypnik POK-1 produkcji Metalowa spółdzielnia pracy Dunajec w Nowym Sączu, dostały drugie życie ; )

• Przez Patko005
      Witam. Chciałabym wziąć ciągnik marki Belarus na raty, firma oferuje mi kredyt w PEACE FINANSE. Mam pytanie czy ktoś słyszał coś o nich i może mi coś powiedzieć na ich temat. Ewentualnie czy ktoś brał traktor na finansowanie fabryczne i może coś powiedzieć na ten temat. 
    • Przez danielhaker
      Planujecie zakup ciągnika rolniczego z grupy CNH, tj. Case, New Holland, Steyr w tym roku? Macie jakieś oferty cenowe? Jakie rabaty wynegocjowaliście i jaki jest termin produkcji?
      Kontynuacja tematu:

• Przez mlodyrolnik21
      Czy ktoś wie jakie są cenyny kosiarek dyskowych 3m firm vicon, krone, pottinger i class
  • Dodaj nową pozycję...
v