Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 25.01.2025 o 21:24, ThePerkins napisał(a):

nie każdy ma też gdzie stawiać ten swój materiał, a lepić jakieś szopy w błocie to sorry. Dwa to ilość paszy potrzebna...

Jak nie masz gdzie trzymać bedziesz po 15tys bulił 🤭

Opublikowano

po 15 to niech puste miejsce stoi, młode rosną to może kiedyś dorosną, chyba że się skasuje całkiem :P . Teraz jedną jałoszkę też muszę sprzedać bo nie mam gdzie już ich upychać a kolejne w drodze...

• Confused 1
Opublikowano

Jak ciągną to z Litwy , Niemiec nie ma się co dziwić . Tam temat uciszany u nas specjalnie nagłaśniany .... 

A jak tam samopoczucie u lidera jak rada sobie odpoczywała pod palmami za pieniądze chłopa ...

• Confused 1
Opublikowano

Patrząc na to jak duży jest wysyp przeróżnych chórob u krów to dojdzie do tego że tego mleka będzie brakować bo poza likwidacjami planowanymi dojdą też takie spowodowane przez choroby ,nie wygląda to ciekawie jednak też nikt nie jest w stanie całkowicie zabezpieczyć krów przed nimi 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Akardin napisał(a):

Jak ciągną to z Litwy , Niemiec nie ma się co dziwić . Tam temat uciszany u nas specjalnie nagłaśniany .... 

A jak tam samopoczucie u lidera jak rada sobie odpoczywała pod palmami za pieniądze chłopa ...

Teraz tam śnieg napierdala, także im pogoda dopisała 

1 godzinę temu, krzychu121 napisał(a):

Nie mogli sprywatyzować spółdzielni to doprowadza do ich upadku poprzez brak surowca 

Nie chcieli chłopy zielonego ładu to proszę,planeta płonie,komary latają, jaskółki,wirusy przenoszą. Jeszcze brakuje z medialnych chorób tej na duże B. Na trzy litery. I jesteśmy całkiem w domu

Edytowane przez komizmo
  • Like 3
Opublikowano
4 godziny temu, Akardin napisał(a):

O to chyba walne się zbliża 🤣🤣🤣

4 godziny temu, krzychu121 napisał(a):

Się okaże jaką cenę dadzą na luty 

Tam rada nie daje. Tam sms zaskakuje radnych 🤣🤣

Opublikowano
41 minut temu, jarecki napisał(a):

nie tylko u krów , jest jakiś wysyp wirusów 

Facet który odbierał u mnie ta padła krowę mówił że jak wcześniej długi czas miał 1 krowę na tydzień tak jak do mnie przyjechał to powiedział, znowu krowa? Bo u nas to po świnie przyjezdza. A że dużo to i często jest. Mówi że ma całe auto krów i nie pamięta by tak kiedyś miał. 

Opublikowano

Wiedzą, ale nie mogą reklamować produktów 

Sam ze swoim czesto rozmawiam, i zawsze na temat składu

Ostatnio dzwonił czy może podesłać klienta, bo wie że u mnie to pomogło i bym powiedział co i jak

Opublikowano
18 godzin temu, KoneserOporu napisał(a):

Weterynarze dobrze wiedzą co doradzić żeby było zdrowiej, ale to często nie w ich interesie, bo klient będzie rzadziej dzwonił...

To tak jak w rządzie,sami kompetentni fachowcy stojący na straży interesów polskich obywateli 🤔 tylko praworządność musza przywrócić 😅 ja juz się wyleczyłem z tych "fachofcóf"

• Like 1
Opublikowano
40 minut temu, czareczek85 napisał(a):

czy miał ktoś z was doświadczenie z prasoowijarką Kuhn FBP 3135?

Nie lepiej iść od razu w McHale Fusion? 

Opublikowano (edytowane)

Bele sianokiszonki o takiej średnicy się psują.Jak nie masz przynajmniej tysiąca bel do zwiniecia i owinęcia to średnio się opłaca takie pieniądze wydać chyba,że ciocia unia wspomoże.Bele po praosowijarkach często mają mikro dziurki i wiosńa jest dużo spleśniałych bel i trzeba odrzucać lub całe bele się nie nadają.Do tego do prasoowijarek tylko najmocniejsza folia z ekstra klejem,bo dostaje się kurz pomiedzy warstwy folii w trakcie owijania i ze szczelnością szału nie ma.Odklejają się końcówki folii i robi się problem przy transporcie,Testowałem kiedyś McHale  to w porównaniu do mojej Krone to niebo a ziemia.

Edytowane przez tomekskw