Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

jako obywatelski wystartuje...

Krzysztof81 napisał:

Duda dostanie kupe kasy co miesiąc na emeryturze ale co będzie bobek twój idol Rafau robił? Trzeci raz kandydował? Myślisz że w platformie są aż tak głupi?

jako obywatelski wystartuje...

Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Spokojnie, nie bój się, moje konto ma 17 lat i nikt mi nie zaproponował xD 

I słusznie.Amen.

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Najlepsze jest to wmawianie sobie że wykształcenie nie jest do niczego potrzebne...😆

Zobacz jakie Peowskie elity mają problem:

FB_IMG_1749315538502.jpg

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Elita nie musi sie łuczyć.

I tak som mąndre.😆🤭

A ci siedzą całymi dniami na internetowych forach to najbardziej 😄

Edytowane przez racyl
  • Like 1
Opublikowano
W dniu 5.06.2025 o 18:21, Ulman napisał(a):

A co do stóp to widzę że ścisnęło dupsko pisowskiemu wyborcy jak poleżałem sobie nad basenem. Cóż - zawiść to typowo polska cecha.

Nie mierz wszystkich swoją miarą.

W dniu 5.06.2025 o 21:07, Nieustraszony1044 napisał(a):

Aż dziwne że Koalicjanci to przegapili. Może Nawrocki kupił ten doktorat 🤔. Koniecznie trzeba to sprawdzić. Jest jeszcze szansa aby go ud***ć :ph34r:.

W dniu 5.06.2025 o 21:34, Ulman napisał(a):

Ale nie ma znaczenia co by było gdyby. W wieku 16 lat dorobiła się brzucha i to jest fakt z życia pierwszej damy RP

I co w związku z tym ?

W dniu 6.06.2025 o 09:54, Bogdan_ja napisał(a):

Weź się już nie ośmieszaj.

W dniu 6.06.2025 o 15:42, mirro napisał(a):

I to wielokrotnie to łózko miałem wywalone do góry kołami, bo nie spełniało wymogów wzorca. Sierżanci byli bezwzględni w tej kwestii. Że o czyszczeniu obuwia nie wspomnę.🤣

A potem ile razy Ty wywaliłeś wozy do góry ?  Cieszyło Cię to ?

W dniu 6.06.2025 o 19:58, Agrest napisał(a):

Podsumował Jakubiak🤣

Screenshot_20250606_101841_Facebook.jpg

Korci ale za mocno by było.

11 godzin temu, dysydent napisał(a):

poczta polska jest jeszcze pokomunistycznym archaizmem co do zarówno struktury własności jak i filozofii zasady - "czy się stoi czy się leży..." Prywatne firmy kurierskie potrafią w 24 godziny dostarczyć 25-o kilową przesyłkę z Danii gdy poczta polska szlamiła się dwiema kostkami RAM-u w kopercie o wadze kilku dekagramów pięć dni od daty nadania i to z Polski do mnie z odległości ... ile jest z Białegostoku do Zamościa?

no i z kimże bardziej postkomuchom po drodze? Oczywiście z państwem rządzonym nadal przez współczesnych komuchów

swój swego zawsze zwącha

tfu!

https://niezalezna.pl/gospodarka/wsparcie-ekspansji-chinskiej-gospodarki-kosztem-polskiej-poczta-polska-otwiera-rynek-dla-temu/545233

Masz fatalny oddział poczty w takim razie. U mnie poczta działa w miarę dobrze, natomiast widziałem ostatnio w pewnej firmie kurierskiej jak paczki fruwały po busie. Myślałem że takie zdarzenia to przeszłość ale nie, są cały czas jednak.

10 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie e :)

Ciekawi mnie tylko czy ten wielki polski patriota nadal dorabia niemieckiego Pana xD

Normalnie jak znienawidzony przez niego Tusk, obaj na służbie u Niemca xD

Skoro Janusze biznesu w Polsce słabo płacą i jeszcze trzeba biegiem latać cały dzień to widocznie za granicą lepiej.

10 godzin temu, dysydent napisał(a):

a takim że zarówno dżuma jak i cholera podlegają obowiązkowemu leczeniu a nie celowemu roznoszeniu i wspieraniu którejkolwiek.

jeśli miałem taki wybór w ostatnim głosowaniu to tylko idiota idzie i głosuje

Dzięki za idiotę czuje się znowu wyróżniony 😁. W drugiej turze celowo i z premedytacją głosowałem na Nawrockiego i nie mam z tym problemów w przeciwieństwie do innych, którzy boją się przyznać na kogo głosowali. Nawet anonimowo.

4 godziny temu, MariuszDe napisał(a):

Duda ma 53 lata tyle samo co Trzaskowski z tym że Duda wygrał 2 razy a Trzaskowski przegrał 2 razy, prezydentem Warszawy już więcej nie będzie to raczej on jest przegranym a co będzie x Dudą?kto wie?

Duda będzie politycznym emerytem tak jak Wałęsa, Kwaśniewski i Komorowski oraz za pięć lub dziesięć lat Nawrocki.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, dsbh napisał(a):

Dzięki za idiotę czuje się znowu wyróżniony 😁. W drugiej turze celowo i z premedytacją głosowałem na Nawrockiego i nie mam z tym problemów w przeciwieństwie do innych, którzy boją się przyznać na kogo głosowali. Nawet anonimowo.

gdybym poszedł na drugą turę też bym na Nawrockiegpo musiał głosować a dlaczego to już tu pisałem. dlatego nie poszedłem bo może cholera łatwiej uleczalna od dżumy no ale to w końcu też choroba i też zjadliwie zakaźna.

Czy mi to odbiera prawo krytyki polityków że żaden nie spełnia moich oczekiwań? z logiki wynika że mam tym większe prawo.

Jeśli by się okazało że Nawrocki jednak jest mniej zależny od PiSu jak sprawia wrażenie to może i zrobiłem błąd tylko jakoś nie wierzę że jest a mamy w Polsce palącą konieczność rozbicia tego duopolu władzy bo coraz więcej patologii tylko i stan się pogłębia a masmedia jeszcze to potęgują
pierwszy z brzegu przykład
https://plejada.pl/newsy/joanna-szczepkowska-zdradzila-nieznajomej-na-kogo-glosowala-szokujaca-reakcja/2bh6lby

czy to nie jest chore?
w przypadku obydwu stron scysji

przecież to tylko mało znacząca funkcja jaką w Polsce jest synekura prezydencka a gotowi są się powyrzynać fanatycy obydwu ze stron tego duopolu.
Czas najwyższy powiedzieć - dość choćby i kosztem jakiejś tam destabilizacji politycznej ale jeśli wybór prezydenta był tylko plebiscytem między popisowcami to kontunuując tę Szczepkowską - właśnie w Polsce skończyła się demokracja a zaczęła naparzanka dwu klanów i ja w tym nie zamierzam brać udziału.

a Ci co się nie przyznają do swego wyboru to może u jednych ze strachu ale i są tacy co ze zdrowego rozsądku
Genitalia, religia i poglądy polityczne na codzień powinny być ukryte; oczywiście jeśli nie jest się politykiem albo szamanem którejś z religii ale to oczywiste.

a w przypadku genitaliów? nie wiem kim trzeba być aby od tej reguły wyjątkiem

2 godziny temu, dsbh napisał(a):

Masz fatalny oddział poczty w takim razie. U mnie poczta działa w miarę dobrze, natomiast widziałem ostatnio w pewnej firmie kurierskiej jak paczki fruwały po busie. Myślałem że takie zdarzenia to przeszłość ale nie, są cały czas jednak.

a w busach poczty to nie fruwają?

i nie - moja opinia nie tyczy tylko jednego oddziału poczty i wiem co piszę ale szkoda mpojej klawiatury i oczu oraz nerwów czytelników by ten temat kopać bo i tak jest nie do ruszenia; prędzej wszystkie firmy prywatne urzędnicza plaga wykończy niż pozwoli na równe warunki konkurencji państwowego z prywatnym i dopiero wojna może bo już widać że system się na tyle ugruntował że demokratycznie już nie da się go naprawić
no nie da się ale i tak warto próbować tylko czy stawanie po którejś z akureat tych dwu band jest tym sposobem? no - nie. Bo czy jeszcze coś z Tego liberalnego Tuska sprzed lat cokolwiek zostało? śmiem wątpić

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
22 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

A w porównaniu z innymi laty?

To więcej, mniej, podobnie?

Bo tak to do czego się odnieść?

jpr ... łonet  wszedł mocno  eeeeee przykład z tego tygodnia wybory się skoczyły  3300 pkp cargo do zwolnienia ile to w sumie 6tyś ? poczta 2800 ludzi do zwolnienia ile to w sumie 5,6k ?  

wejdź na platforma org i bd sie śmiał to powinno ci wystarczyć  nie da zamknąć rafako wybory wygrane dzięki cześć 

Opublikowano

Zdjęcia satelitarne ujawniają dramatyczne zmiany zachodzące na tle lat w Puszczy Nidzkiej, największym kompleksie leśnym w Polsce. Mieszkańcy i turyści skarżą się, że takiej wycinki jeszcze nie widzieli. 

Opublikowano
9 godzin temu, dysydent napisał(a):

Czy mi to odbiera prawo krytyki polityków że żaden nie spełnia moich oczekiwań? z logiki wynika że mam tym większe prawo.

Jeśli by się okazało że Nawrocki jednak jest mniej zależny od PiSu jak sprawia wrażenie to może i zrobiłem błąd tylko jakoś nie wierzę .

Jesteś Bierny myślisz że polityka jest w innym świecie ciebie nie dotyczy nie spełnia twych oczekiwań .

Firanki wybieraj  może być trudne, ale nie jest to zadanie nie do wykonania. 

Firany do kuchni , Kolor i wzór , Długość i szerokość .

Tobie brak inspiracji odwagi tego czegoś - to wiary w coś nowego nie znanego .

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Jesteś Bierny myślisz że polityka jest w innym świecie ciebie nie dotyczy nie spełnia twych oczekiwań .

Firanki wybieraj  może być trudne, ale nie jest to zadanie nie do wykonania. 

Firany do kuchni , Kolor i wzór , Długość i szerokość .

Tobie brak inspiracji odwagi tego czegoś - to wiary w coś nowego nie znanego .

Firanki sprzedajesz?🤔

Opublikowano
16 minut temu, galan99 napisał(a):

Co nie zrozumiał ?.

@dysydent ma wybierać firany bo nie potrafi wybierać na wyborach a krytykować by chciał niech potrenuje na firanach .

Jest coś takiego jak własne poglądy ale to dotyczy ludzi myślących. Jak do poglądów nie pasuje zaden kandydat to się na nich nie głosuję. Żadne pierdy o wyborze mniejszego zła ani zmarnowanym głosie nie mają znaczenia.

Galan , gdzie byłeś jak miałeś przerwę w belkotaniu na forum?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v