Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolejny autorytet peowców

Tomasz Grodecki

🔴NEWS. Anna Kanigowska "opiekunka" Jerzego Ż. była skazana za oszustwo i fałszerstwo dokumentów. Informację potwierdziłem w Sądzie Okręgowym w Gdańsku.

Opiekunka pana Jerzego została właśnie zwolniona z pracy.
Powód? Publiczne opowiadanie o sytuacji podopiecznego.

Opublikowano (edytowane)

Podopieczni DPS na pewno na tym zyskają w końcu tam do pracy pchają się drzwiami i oknami A tak na poważnie złamała przepisy to zwolnili. Ale Batyr za DPS i tak bezie musiał zapłacić jak się zobowiązał na piśmie.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

to jest inna cywilizacja, cywilizacja obłąkanych, takiej opętanej swołoczy to jeszcze w polsce nie było

produkty nienawiści tuska i tvn-u do ludzi mających inne poglądy

• Confused 1
  • Sad 2
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jarecki napisał(a):

Jest pierwszy sukces uśmiechniętej koalicji , według UE bezrobocie w Polsce jest najwyższe od 4 lat 

glowną ustawę o mówię nie nawisci Prezydent Duda skierował do trybunału a Trzaskowski by ją wrócił i podpisał 

nie trzeba ustawy bo jeszcze jej nie ma a o klimat medialno społeczny jak się zmienił od tego sprzed jeszcze kilku lat.
Mam nadzieję że rozumiesz o co mi chodzi. Nie ma jeszcze owej ustawy a opresyjność jak by już wzrosła, mniejsze poczucie swobody i coraz opresyjniejsze państwo i w fiskaliźmie i koncesjoniźmie nawet w formach działalności bezsprzecznie pożądanych. Preteksty najprzeróżniejsze; klimatyzm, ekologizm, tolerancjonizm zakazujący dewiacje nazywać po imieniu, protekcjonalizm państwowy obywatela traktujący jak śmiecia który niegodzien zaufania i o pozwolenie na cokolwiek musi wielmoża jaśnie urzędasa prosić a teraz to już i urzedas z kopytami w prywatność domu się ładuje bo se chce posprawdzać czy docieplony ten dom czy nie za wystawny nie za duży bo niebawem kataster trzeba będzie w/g jakichś kryteriów naliczać.
Ucisk państwa narasta od co najmniej trzydziestu lat zamieniając obywatela w obiekt hodowlany a miało być społeczeństwo obywatelskie, demokratyczne z docelową demokracją bezpośrednią i to że wybierzecie sobie jednego czy drugiego pajaca nazywacie demokracją? to tylko plebiscytoza na słupa który i tak nic ma do gadania ale i wy nie macie bo co już teraz?
Jeszcze takie oszołomy jak tamtych dwu trochę wyróżniają się z coraz to bardziej orwellowskiego tłumu no i właśnie i tych system dopada coraz bardziej jak by rzeczywiście jakimś zagrożeniem byli
bo co? bo ruch społeczny się formuje wokół nawet takich oszołomów jak ten... jak go nazwali? rodacy kamraci? tylko czy to nie ten system jest przyczyną a nie te dwa oszołomy podobnych prób odreagowania na coraz powszechniejszy ten oficjalny absurd?

państwo, system stały się celem nadrzędnym nawet już i w xujni i choćby nawet bez obywateli, pomimo naturalnej różnorodności to przede wszystkim system?
"Powodzenia" :P

Niejaki Sawicki z jednej z najbardziej etatystycznych band politycznych Polski nowożytnej niby całkiem mądrze sentencjonuje - "...jeśli koń nie ciągnie wozu to zmienia się konia a nie podczepia lżejszy wóz" w kontekście premirowania tuskowego tylko że jest inna sentencja - nie ma nic gorszego niż pracowity urzędas państwowy

no może w piekle jest ale tu na Ziemi nie ma

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
jahooo napisał:

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Za gorzały?

Już rozumiem...ty nie za PiS, bo prezydent obywatelski🤭

ja i @mirro też jesteśmy za gorzałą, najlepiej za czystą

Wy to macie zdrowie. Ja za XXI letnią jestem i to brudzę. Flakon na łeb to musi juz być okazja...

witejus napisał:

Właśnie dlatego że NIE WYBRALIŚMY  moralnego dna jest taka wściekłość w twojej sekcie.

Aleee o Pani Nawrockiej wiadomo więcej niż o imciu to jak możesz - wyjaśnij.

Opublikowano
45 minut temu, hubertuss napisał(a):

Podopieczni DPS na pewno na tym zyskają w końcu tam do pracy pchają się drzwiami i oknami A tak na poważnie złamała przepisy to zwolnili. Ale Batyr za DPS i tak bezie musiał zapłacić jak się zobowiązał na piśmie.

Nie przejmuj się, Twoja partia dowiezie im kartofli 🤭 będzie dobrze 😉

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
53 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Posłuchaj jaki ma do ciebie przekaz Szymek .

Nie z PiSem walka .

Szymon Hołownia: "W 2027 r. musimy wygrać z Braunami i Mentzenami tego świata .

https://www.facebook.com/watch?v=1370021630966743

Dokładka .

https://www.facebook.com/reel/998794375395715

Wyborca PO .

https://www.facebook.com/reel/1042666231292263

Edytowane przez galan99
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Nie przejmuj się, Twoja partia dowiezie im kartofli 🤭 będzie dobrze 😉

Lepszy rydz niż nic. Lepsze kartofle za darmo niż wpakowanie im Jerzego za którego podpisało się łożyć do śmierci i pogrzeb wyprawić

Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Lepszy rydz niż nic. Lepsze kartofle za darmo niż wpakowanie im Jerzego za którego podpisało się łożyć do śmierci i pogrzeb wyprawić

Za jego pobyt w szpitalu też ma płacić? 

Opublikowano
41 minut temu, dysydent napisał(a):

nie trzeba ustawy bo jeszcze jej nie ma a o klimat medialno społeczny jak się zmienił od tego sprzed jeszcze kilku lat.
Mam nadzieję że rozumiesz o co mi chodzi. Nie ma jeszcze owej ustawy a opresyjność jak by już wzrosła, mniejsze poczucie swobody i coraz opresyjniejsze państwo i w fiskaliźmie i koncesjoniźmie nawet w formach działalności bezsprzecznie pożądanych. Preteksty najprzeróżniejsze; klimatyzm, ekologizm, tolerancjonizm zakazujący dewiacje nazywać po imieniu, protekcjonalizm państwowy obywatela traktujący jak śmiecia który niegodzien zaufania i o pozwolenie na cokolwiek musi wielmoża jaśnie urzędasa prosić a teraz to już i urzedas z kopytami w prywatność domu się ładuje bo se chce posprawdzać czy docieplony ten dom czy nie za wystawny nie za duży bo niebawem kataster trzeba będzie w/g jakichś kryteriów naliczać.
Ucisk państwa narasta od co najmniej trzydziestu lat zamieniając obywatela w obiekt hodowlany a miało być społeczeństwo obywatelskie, demokratyczne z docelową demokracją bezpośrednią i to że wybierzecie sobie jednego czy drugiego pajaca nazywacie demokracją? to tylko plebiscytoza na słupa który i tak nic ma do gadania ale i wy nie macie bo co już teraz?
Jeszcze takie oszołomy jak tamtych dwu trochę wyróżniają się z coraz to bardziej orwellowskiego tłumu no i właśnie i tych system dopada coraz bardziej jak by rzeczywiście jakimś zagrożeniem byli
bo co? bo ruch społeczny się formuje wokół nawet takich oszołomów jak ten... jak go nazwali? rodacy kamraci? tylko czy to nie ten system jest przyczyną a nie te dwa oszołomy podobnych prób odreagowania na coraz powszechniejszy ten oficjalny absurd?

państwo, system stały się celem nadrzędnym nawet już i w xujni i choćby nawet bez obywateli, pomimo naturalnej różnorodności to przede wszystkim system?
"Powodzenia" :P

Niejaki Sawicki z jednej z najbardziej etatystycznych band politycznych Polski nowożytnej niby całkiem mądrze sentencjonuje - "...jeśli koń nie ciągnie wozu to zmienia się konia a nie podczepia lżejszy wóz" w kontekście premirowania tuskowego tylko że jest inna sentencja - nie ma nic gorszego niż pracowity urzędas państwowy

no może w piekle jest ale tu na Ziemi nie ma

pamietasz jak dziennikarz opozycji bronił laptop pod koniec rządów Tuska w poprzedniej kadencji ? 

Opublikowano (edytowane)

@hubertuss KOKO wypowiada wojnę nie PiSowi .

Szymek zaczyna walkę której i tak nie wygra  .

Szymon Hołownia: "W 2027 r. musimy wygrać z Braunami i Mentzenami tego świata .

Deser .

Ekipa Donalda Tuska odliczała do końca kadencji Andrzeja Dudy. Tylko nie przewidzieli, że Polacy wybiorą Karola Nawrockiego

https://www.facebook.com/watch?v=1749370482602058

DO BOJU @hubertuss

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Dawno mnie nie było bo nie było czasu ale widzę po staremu. Hubcio zaklina rzeczywistość i nadal twierdzi że nawroc to gangster i alfons , chociaż nic mu nie udowodniono. Nawet politycy ko już wprost mówią że tyfusek się zagalopował i nie wygrywa się wyborów na pomówieniach i na antypisie tylko trzeba obietnic dotrzymywać ale hubcio dalej swoje. Boguś widzę zgasł i go nie ma. Czy gdzieś wcześniej coś tam pisał bo przejrzałem tylko trochę 

Opublikowano
35 minut temu, andrzej78 napisał(a):

Za jego pobyt w szpitalu też ma płacić? 

Tak bo podpisał zobowiązanie.

6 minut temu, krzychu121 napisał(a):

Dawno mnie nie było bo nie było czasu ale widzę po staremu. Hubcio zaklina rzeczywistość i nadal twierdzi że nawroc to gangster i alfons , chociaż nic mu nie udowodniono. Nawet politycy ko już wprost mówią że tyfusek się zagalopował i nie wygrywa się wyborów na pomówieniach i na antypisie tylko trzeba obietnic dotrzymywać ale hubcio dalej swoje. Boguś widzę zgasł i go nie ma. Czy gdzieś wcześniej coś tam pisał bo przejrzałem tylko trochę 

Na przegraną Trzaskowskiego złożyło się wiele czynników. Niedotrzymywanie obietnic też ale i kłótnie w koalicji zarówno w czasie rządu jak i w czasie kampanii gdy Trzaskowski był czasami więcej atakowany przez koalicjantów niż Nawrocki. A żer ludziom nie przeszkadza dno moralne to cóż przykre jest. Na szczęście nie wszystkim.

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, krzychu121 napisał(a):

Boguś widzę zgasł i go nie ma. Czy gdzieś wcześniej coś tam pisał bo przejrzałem tylko trochę 

Pewnie deski piłuje z parobkiem. Nie może przeżyć że w jego wiosze 73 % za Nawrockim 😂

Edytowane przez Krzysztof81
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Proszę proszę była minister w rządzie Tuska zresztą obecna tez pani Mucha w Polsacie mówi że ,,PO wybrała kandydata który nie mógł zostać prezydentem bo  to jest nie wybieralny kandydat,,a PIS wybrał kandydata z 5 szeregu i tak wygrał...,,odeszłam z PO bo oni nic nie rozumieją,,aj ta prostytucja polityczna...

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 1
Opublikowano

Celnie stwierdził Rokita, że Tusk wyzwala w swoich zwolennikach najniższe instynkty. Sprawia, że ludzie dobrzy stają się gorsi, a motłoch czuje się elitą. 
Większości jego elektoratu wcale nie chce, żeby wszystkim w Polsce żyło się dobrze tylko, żeby im żyło się lepiej od innych.