Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jako obywatelski wystartuje...

Krzysztof81 napisał:

Duda dostanie kupe kasy co miesiąc na emeryturze ale co będzie bobek twój idol Rafau robił? Trzeci raz kandydował? Myślisz że w platformie są aż tak głupi?

jako obywatelski wystartuje...

Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Spokojnie, nie bój się, moje konto ma 17 lat i nikt mi nie zaproponował xD 

I słusznie.Amen.

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Najlepsze jest to wmawianie sobie że wykształcenie nie jest do niczego potrzebne...😆

Zobacz jakie Peowskie elity mają problem:

FB_IMG_1749315538502.jpg

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Elita nie musi sie łuczyć.

I tak som mąndre.😆🤭

A ci siedzą całymi dniami na internetowych forach to najbardziej 😄

Edytowane przez racyl
  • Like 1
Opublikowano
W dniu 5.06.2025 o 18:21, Ulman napisał(a):

A co do stóp to widzę że ścisnęło dupsko pisowskiemu wyborcy jak poleżałem sobie nad basenem. Cóż - zawiść to typowo polska cecha.

Nie mierz wszystkich swoją miarą.

W dniu 5.06.2025 o 21:07, Nieustraszony1044 napisał(a):

Aż dziwne że Koalicjanci to przegapili. Może Nawrocki kupił ten doktorat 🤔. Koniecznie trzeba to sprawdzić. Jest jeszcze szansa aby go ud***ć :ph34r:.

W dniu 5.06.2025 o 21:34, Ulman napisał(a):

Ale nie ma znaczenia co by było gdyby. W wieku 16 lat dorobiła się brzucha i to jest fakt z życia pierwszej damy RP

I co w związku z tym ?

W dniu 6.06.2025 o 09:54, Bogdan_ja napisał(a):

Weź się już nie ośmieszaj.

W dniu 6.06.2025 o 15:42, mirro napisał(a):

I to wielokrotnie to łózko miałem wywalone do góry kołami, bo nie spełniało wymogów wzorca. Sierżanci byli bezwzględni w tej kwestii. Że o czyszczeniu obuwia nie wspomnę.🤣

A potem ile razy Ty wywaliłeś wozy do góry ?  Cieszyło Cię to ?

W dniu 6.06.2025 o 19:58, Agrest napisał(a):

Podsumował Jakubiak🤣

Screenshot_20250606_101841_Facebook.jpg

Korci ale za mocno by było.

11 godzin temu, dysydent napisał(a):

poczta polska jest jeszcze pokomunistycznym archaizmem co do zarówno struktury własności jak i filozofii zasady - "czy się stoi czy się leży..." Prywatne firmy kurierskie potrafią w 24 godziny dostarczyć 25-o kilową przesyłkę z Danii gdy poczta polska szlamiła się dwiema kostkami RAM-u w kopercie o wadze kilku dekagramów pięć dni od daty nadania i to z Polski do mnie z odległości ... ile jest z Białegostoku do Zamościa?

no i z kimże bardziej postkomuchom po drodze? Oczywiście z państwem rządzonym nadal przez współczesnych komuchów

swój swego zawsze zwącha

tfu!

https://niezalezna.pl/gospodarka/wsparcie-ekspansji-chinskiej-gospodarki-kosztem-polskiej-poczta-polska-otwiera-rynek-dla-temu/545233

Masz fatalny oddział poczty w takim razie. U mnie poczta działa w miarę dobrze, natomiast widziałem ostatnio w pewnej firmie kurierskiej jak paczki fruwały po busie. Myślałem że takie zdarzenia to przeszłość ale nie, są cały czas jednak.

10 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie e :)

Ciekawi mnie tylko czy ten wielki polski patriota nadal dorabia niemieckiego Pana xD

Normalnie jak znienawidzony przez niego Tusk, obaj na służbie u Niemca xD

Skoro Janusze biznesu w Polsce słabo płacą i jeszcze trzeba biegiem latać cały dzień to widocznie za granicą lepiej.

10 godzin temu, dysydent napisał(a):

a takim że zarówno dżuma jak i cholera podlegają obowiązkowemu leczeniu a nie celowemu roznoszeniu i wspieraniu którejkolwiek.

jeśli miałem taki wybór w ostatnim głosowaniu to tylko idiota idzie i głosuje

Dzięki za idiotę czuje się znowu wyróżniony 😁. W drugiej turze celowo i z premedytacją głosowałem na Nawrockiego i nie mam z tym problemów w przeciwieństwie do innych, którzy boją się przyznać na kogo głosowali. Nawet anonimowo.

4 godziny temu, MariuszDe napisał(a):

Duda ma 53 lata tyle samo co Trzaskowski z tym że Duda wygrał 2 razy a Trzaskowski przegrał 2 razy, prezydentem Warszawy już więcej nie będzie to raczej on jest przegranym a co będzie x Dudą?kto wie?

Duda będzie politycznym emerytem tak jak Wałęsa, Kwaśniewski i Komorowski oraz za pięć lub dziesięć lat Nawrocki.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, dsbh napisał(a):

Dzięki za idiotę czuje się znowu wyróżniony 😁. W drugiej turze celowo i z premedytacją głosowałem na Nawrockiego i nie mam z tym problemów w przeciwieństwie do innych, którzy boją się przyznać na kogo głosowali. Nawet anonimowo.

gdybym poszedł na drugą turę też bym na Nawrockiegpo musiał głosować a dlaczego to już tu pisałem. dlatego nie poszedłem bo może cholera łatwiej uleczalna od dżumy no ale to w końcu też choroba i też zjadliwie zakaźna.

Czy mi to odbiera prawo krytyki polityków że żaden nie spełnia moich oczekiwań? z logiki wynika że mam tym większe prawo.

Jeśli by się okazało że Nawrocki jednak jest mniej zależny od PiSu jak sprawia wrażenie to może i zrobiłem błąd tylko jakoś nie wierzę że jest a mamy w Polsce palącą konieczność rozbicia tego duopolu władzy bo coraz więcej patologii tylko i stan się pogłębia a masmedia jeszcze to potęgują
pierwszy z brzegu przykład
https://plejada.pl/newsy/joanna-szczepkowska-zdradzila-nieznajomej-na-kogo-glosowala-szokujaca-reakcja/2bh6lby

czy to nie jest chore?
w przypadku obydwu stron scysji

przecież to tylko mało znacząca funkcja jaką w Polsce jest synekura prezydencka a gotowi są się powyrzynać fanatycy obydwu ze stron tego duopolu.
Czas najwyższy powiedzieć - dość choćby i kosztem jakiejś tam destabilizacji politycznej ale jeśli wybór prezydenta był tylko plebiscytem między popisowcami to kontunuując tę Szczepkowską - właśnie w Polsce skończyła się demokracja a zaczęła naparzanka dwu klanów i ja w tym nie zamierzam brać udziału.

a Ci co się nie przyznają do swego wyboru to może u jednych ze strachu ale i są tacy co ze zdrowego rozsądku
Genitalia, religia i poglądy polityczne na codzień powinny być ukryte; oczywiście jeśli nie jest się politykiem albo szamanem którejś z religii ale to oczywiste.

a w przypadku genitaliów? nie wiem kim trzeba być aby od tej reguły wyjątkiem

2 godziny temu, dsbh napisał(a):

Masz fatalny oddział poczty w takim razie. U mnie poczta działa w miarę dobrze, natomiast widziałem ostatnio w pewnej firmie kurierskiej jak paczki fruwały po busie. Myślałem że takie zdarzenia to przeszłość ale nie, są cały czas jednak.

a w busach poczty to nie fruwają?

i nie - moja opinia nie tyczy tylko jednego oddziału poczty i wiem co piszę ale szkoda mpojej klawiatury i oczu oraz nerwów czytelników by ten temat kopać bo i tak jest nie do ruszenia; prędzej wszystkie firmy prywatne urzędnicza plaga wykończy niż pozwoli na równe warunki konkurencji państwowego z prywatnym i dopiero wojna może bo już widać że system się na tyle ugruntował że demokratycznie już nie da się go naprawić
no nie da się ale i tak warto próbować tylko czy stawanie po którejś z akureat tych dwu band jest tym sposobem? no - nie. Bo czy jeszcze coś z Tego liberalnego Tuska sprzed lat cokolwiek zostało? śmiem wątpić

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
22 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

A w porównaniu z innymi laty?

To więcej, mniej, podobnie?

Bo tak to do czego się odnieść?

jpr ... łonet  wszedł mocno  eeeeee przykład z tego tygodnia wybory się skoczyły  3300 pkp cargo do zwolnienia ile to w sumie 6tyś ? poczta 2800 ludzi do zwolnienia ile to w sumie 5,6k ?  

wejdź na platforma org i bd sie śmiał to powinno ci wystarczyć  nie da zamknąć rafako wybory wygrane dzięki cześć 

Opublikowano

Ziemkiewicz
Problemem nie jest to, że Tusk ma swoich wyborców za idiotów, tylko to, że ma rację. 👍

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano

Zdjęcia satelitarne ujawniają dramatyczne zmiany zachodzące na tle lat w Puszczy Nidzkiej, największym kompleksie leśnym w Polsce. Mieszkańcy i turyści skarżą się, że takiej wycinki jeszcze nie widzieli. 

Opublikowano
9 godzin temu, dysydent napisał(a):

Czy mi to odbiera prawo krytyki polityków że żaden nie spełnia moich oczekiwań? z logiki wynika że mam tym większe prawo.

Jeśli by się okazało że Nawrocki jednak jest mniej zależny od PiSu jak sprawia wrażenie to może i zrobiłem błąd tylko jakoś nie wierzę .

Jesteś Bierny myślisz że polityka jest w innym świecie ciebie nie dotyczy nie spełnia twych oczekiwań .

Firanki wybieraj  może być trudne, ale nie jest to zadanie nie do wykonania. 

Firany do kuchni , Kolor i wzór , Długość i szerokość .

Tobie brak inspiracji odwagi tego czegoś - to wiary w coś nowego nie znanego .

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Jesteś Bierny myślisz że polityka jest w innym świecie ciebie nie dotyczy nie spełnia twych oczekiwań .

Firanki wybieraj  może być trudne, ale nie jest to zadanie nie do wykonania. 

Firany do kuchni , Kolor i wzór , Długość i szerokość .

Tobie brak inspiracji odwagi tego czegoś - to wiary w coś nowego nie znanego .

Firanki sprzedajesz?🤔

Opublikowano
16 minut temu, galan99 napisał(a):

Co nie zrozumiał ?.

@dysydent ma wybierać firany bo nie potrafi wybierać na wyborach a krytykować by chciał niech potrenuje na firanach .

Jest coś takiego jak własne poglądy ale to dotyczy ludzi myślących. Jak do poglądów nie pasuje zaden kandydat to się na nich nie głosuję. Żadne pierdy o wyborze mniejszego zła ani zmarnowanym głosie nie mają znaczenia.

Galan , gdzie byłeś jak miałeś przerwę w belkotaniu na forum?