Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Było wieszanie na nim psów i gnojenie przez klika dni za to piwo a teraz ekscytacja

Przez platfusów, ekscytacja Sikorskiego.

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał(a):

To jak chcą go wyeliminować z polityki .

nie wyeliminują ale możesz żyć z tą nadzieją jeszcze wiele lat.

Dobre było żarcie w szpitalu?

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, binek napisał(a):

A teraz poważnie> jak pro niemiecki pachołek zostanie prezydentem, mocodawcy i tajemniczy sponsorzy spotów wyborczych itp. przypomną sobie o nim. A przypomną na bank

A może tak jakieś konkrety?

Edytowane przez jacek1296
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

nie wyeliminują ale możesz żyć z tą nadzieją jeszcze wiele lat.

Dobre było żarcie w szpitalu?

Nie ma nic gorszego niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję .

24 min ponaglam pytanie co powiedział .

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, witejus napisał(a):

Przez platfusów, ekscytacja Sikorskiego.

Ja tu nie przeżywałem tak tego pójścia na piwo jak wy. Ani nie ganiłem nikogo za to ani nie chwaliłem. Wyście psy wieszali a dzisiaj się podniecacie. Pomimo, ze Mentzen tak wprost nikogo nie poparł ani nie stwierdziłby na kogoś nie głosować. Jak to ładnie określił jakiś dziennikarz. Próbował ludziom po kilku dniach wytłumaczyć co widzieli na obu spotkaniach.  Tylko po co skoro każdy zobaczył co chciał i zrozumiał jak chciał.

main_01najlepsze_imione_dla_kaszojad_w_ny_sekcja.jpg

main_03trzaskowski_powiedzia_e_za_trzy_dni_te_zrobi_ny_sekcja.jpg

main_04ustawka.jpg

main_07kto_p_aci_nie_traci_ny_sekcja.jpg

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, nie napisał(a):

kolejne gangusy rafała :D 

Prokurator śląskiego pionu PZ PK  skierował w dniu 26 maja 2025 roku do Sądu Okręgowego w Katowicach akt oskarżenia przeciwko Rafałowi B., Włodzimierzowi  K. oraz 15 innym osobom w sprawie dotyczącej tzw. afery śmieciowej. 

Rafałowi B. oraz Arturowi P. przedstawiono zarzuty popełnienia czynów związanych z kierowaniem zorganizowaną  grupą przestępczą, a kolejnym 12 osobom zarzucono udział w zorganizowanej grupie przestępczej (art. 258 § 1 i 3 kk). Nadto 5 osobom, w tym Włodzimierzowi K., przedstawiono zarzuty o charakterze korupcyjnym, a 15 oskarżonym  zarzucono przestępstwa polegające na wystawianiu i księgowaniu stwierdzających nieprawdę faktur VAT oraz na tzw. „praniu brudnych pieniędzy”( art. 299 § 1 i 5 kk , art. 228 § 1 i 5  kk, art. 56 § 1 kks).

Akt oskarżenia kończy główny wątek postępowania odnoszący się do wręczenia korzyści majątkowych Włodzimierzowi K., ówczesnemu prezesowi zarządu MPO w m st. Warszawie, oraz do pozyskiwania za pomocą stwierdzających nieprawdę faktur VAT środków do udzielania tych korzyści majątkowych. 

Zgodnie z ustaleniami śledztwa Włodzimierz K. wraz ze współdziałającymi z nim Rafałem B. i Karoliną T. przyjął korzyść majątkową w wysokości 5.242.311 złotych.

W celu uzyskania  środków finansowych na korzyści majątkowe stworzono specjalny mechanizm do ich pozyskiwania w oparciu o stwierdzające nieprawdę faktury VAT. 

W toku śledztwa ustalono, iż łączna wartość nierzetelnych faktur VAT wystawionych przez spółki uczestniczące w przestępczym procederze wynosiła 14.313.745 złotych.

Z pośród 17 osób objętych niniejszym aktem oskarżenia do popełnienia zarzucanych im czynów przyznało się 13 podejrzanych.

Jeżeli to gang Rafała, to nie sądzisz, że to dziwne że pomimo iż rządzi Tusk to banda Rafała będzie siedzieć za śmieci? Toż za PiS jeżeli byliby to koledzy pisiora to sprawa umorzona w tydzień, a wiem co mówię bo takie polecenia dostawałem. Nie każdy na forum to wyłącznie rolnik. 

Dlatego nie chce żeby PiS wrócił do władzy. Bardzo źle, że mam wybór między dżumą a cholerą. Niby miałem głosować na Karolka, ale tak myślę, że jak wygra to na bank  za rok przedterminowe wybory i PiS u władzy bo ich wybierzecie, a tego nie zniosę, bo znowu stane się aparatem partyjnym. Trudny wybór dla mnie, cholernie trudny i dziwię się jak tu się żrecie jak fanatycy jednego albo drugiego

@hubertussjak ja Cię lubię

Edytowane przez ravoj
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, ravoj napisał(a):

Jeżeli to gang Rafała, to nie sądzisz, że to dziwne że pomimo iż rządzi Tusk to banda Rafała będzie siedzieć za śmieci? Toż za PiS jeżeli byliby to koledzy pisiora to sprawa umorzona w tydzień, a wiem co mówię bo takie polecenia dostawałem. Nie każdy na forum to wyłącznie rolnik. 

Dlatego nie chce żeby PiS wrócił do władzy. Bardzo źle, że mam wybór między dżumą a cholerą. Niby miałem głosować na Karolka, ale tak myślę, że jak wygra to na bank  za rok przedterminowe wybory i PiS u władzy bo ich wybierzecie, a tego nie zniosę, bo znowu stane się aparatem partyjnym. Trudny wybór dla mnie, cholernie trudny i dziwię się jak tu się żrecie jak fanatycy jednego albo drugiego

taki z niego gangus jak i z nawrockiego

porównaj lipca i karpińskiego, giertycha, grodzkiego, .................................

Opublikowano
19 minut temu, galan99 napisał(a):

Ty naprawdę jesteś poważnie chory.  Oglądaj i słuchaj Brauna w nadziei że go zamkną , będziesz miał co śledzić przez wiele lat i pielęgnować swoją psychozę. 

Opublikowano

Ulman napisał:

19 minut temu, galan99 napisał(a):

Ty naprawdę jesteś poważnie chory.  Oglądaj i słuchaj Brauna w nadziei że go zamkną , będziesz miał co śledzić przez wiele lat i pielęgnować swoją psychozę. 

Toć niema lepszej legendy. Potem by na desce ikony z nim malowali. Jarosław nie posiedział i zobaczcie jaki ma problem. Poco by mieli to robić?

Opublikowano

Image

Patryk Słowik
Wysłanie ludzi przeszkadzających w debacie w Końskich jest, najdelikatniej mówiąc, niemądre.
Między innymi ze względu na to zdjęcie.
2020 rok, Końskie, Rafał Trzaskowski nie przyjeżdża na debatę. Jednym z głównych przeszkadzających jest Robert K., znany dziś bardziej jako pedofil z Targówka.
To, że ktoś wpadł na pomysł, by powtórzyć działanie Roberta K. w tym samym miejscu i w tych samych okolicznościach jest co najmniej niefortunne.

Image

wtedy był pedofil, teraz był naleśnik - są postępy :D 

Image

Image

Opublikowano
7 godzin temu, hubertuss napisał(a):

U pisiorków widzę ekstaza po wystąpieniu Mentzena. Było wieszanie na nim psów i gnojenie przez klika dni za to piwo a teraz ekscytacja, że powiedział, ze nie widzi powodów by głosować na Trzaskowskiego. Ale nie głosować na niego też nie kazał. Było tu pisane przez nie jednego, że Mentzen nie rządzi swoimi wyborcami, że nie muszą go słuchać a teraz wielka e euforia może posłuchają. 😄Kabaret w pisie musi być.

A u Was w KO co się dzieje, dlaczego taka sraczka , uchyl rąbka tajemnicy 

• Like 2
Opublikowano

Jaka sraczka? Na Trzaskowskiego nie wypływają co chwila jakieś brudy. Nikt się nie podnieca tym co powiedział Mentzen który jeszcze do wczoraj dla was jak tu sami pisaliście był skończony politycznie.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jaka sraczka? Na Trzaskowskiego nie wypływają co chwila jakieś brudy.

bo jedyne miejsce gdzie by mogły takie brudy wypływać jest tv republika, ale czy to miałoby sens? Tak jak zwolennicy obywatelskiego nie wierzą w "rewelacje" w sumie w dużej części rozdmuchiwane, tak samo zwolennicy Bonżura nie wierzą w "rewelacje" na jego temat.

BTW dobrze, że kampania się kończy bo Herr Tusk już nie ogarnia, tak słabo jak u Rymanowskiego nie wyglądał od lat. Dużo jąkania, nieudolne konfabulacje, opowieści z mchu i paproci dla durniów itp. No chyba, że już go dopadł wiek jak Kaczyńskiego i demencja postepuje

10 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dasz się nadziać na pal jak Nowogrodzki zostanie prezydentem i się okaże, że Onet napisał prawdę o jego sutenerstwie ??

A to wtedy będzie już "swój" i zrobi karierę w tvn-e, ta stacja lubi promować patologie, burdelmamy itp. Będzie mógł wystąpić w tańcu z gwiazdami w parze z Dagmarą, powinieneś być zadowolony przeca to słuszna ideowo stacja

Edytowane przez Takeda
Opublikowano
8 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Ja tu nie przeżywałem tak tego pójścia na piwo jak wy. Ani nie ganiłem nikogo za to ani nie chwaliłem. Wyście psy wieszali a dzisiaj się podniecacie. Pomimo, ze Mentzen tak wprost nikogo nie poparł ani nie stwierdziłby na kogoś nie głosować. Jak to ładnie określił jakiś dziennikarz. Próbował ludziom po kilku dniach wytłumaczyć co widzieli na obu spotkaniach.  Tylko po co skoro każdy zobaczył co chciał i zrozumiał jak chciał.

main_01najlepsze_imione_dla_kaszojad_w_ny_sekcja.jpg

main_03trzaskowski_powiedzia_e_za_trzy_dni_te_zrobi_ny_sekcja.jpg

main_04ustawka.jpg

main_07kto_p_aci_nie_traci_ny_sekcja.jpg

Nie przeżywasz 

? Twoje wpisy świadczą o czymś innym 😄

8 godzin temu, ravoj napisał(a):

@hubertussjak ja Cię lubię

A jak wygra bonżur to już nie będziesz już aparatem partyjnym? 

I rację masz bardzo źle że wybór jest jaki jest.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
27 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jaka sraczka? Na Trzaskowskiego nie wypływają co chwila jakieś brudy. Nikt się nie podnieca tym co powiedział Mentzen który jeszcze do wczoraj dla was jak tu sami pisaliście był skończony politycznie.

To dlaczego premier jest taki roztrzęsiony? Wyciąga wszystko co opinia publiczna może łyknąć, Naciski z Brukseli i Berlina tak wpływają na niego 🤔 jak w razie wygra boxer to co  zrobić , będzie przekręcenie jak pierwsza tura w Rumunii? 

8 godzin temu, ravoj napisał(a):

No Tusku pojechał po bandzie, ma popierdolone pomysły jak Kaczyński albo Macierewicz

Macierewicz i Kaczyński mają czasami głupie ale własne, a rudy ma co podsuną z euro kołchozu i tylko tym się kieruje 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Wy dalej widzę dziecinni jesteście. Wmawiacie innym to co sami myślicie. Ja przeżywam premier roztrzęsiony. Tylko kogo obchodzi wasze zdanie. Przynajmniej fajnie, ze znowu lubicie Mentzena i już nie jest on skończony jak był u was jeszcze wczoraj rano.

Takimi rewelacjami was karmią.

ababe832f1545bf191cbbb1f6c3e7c13.jpg

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1