Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
dysydent napisał:

2 godziny temu, jacus napisał:

warto pamietac ze ponad 2 miliony "zydow" po 90 roku przyjechalo z bylego zsrr..

natanjahu to taki nasz prezes tylko na duuuzo wieksza skale .. 

taki paradoks ze najwieksza cena ze holockaust [procz ofiar] zaplacili bogu ducha winni palestynczycy i do dzsiaj placa za grzechy europy i usa...

to nie niemcy i inni ich pomagierzy z caej europy  zaplacili za swoje zbrodnie tylko pasterze owiec..

a no tak się kończy jak się stawia na rolnictwo a zwłaszcza ekologiczne
z całym cynizmem i wszystkimi analogiami ;)

a o , właśnie wyczytałem
jednak padły przeprosiny od żydowskiego ambasadora
no! teraz może mówić o cywilizacji a czy my zechcemy słuchać to już tylko zależy co będzie mówił i w czyim imieniu

Burza u mnie krąży... Co z tego, że przeprosił. Funkcja taka. Bucem pozostał to go słuchać nikt nie powinien.

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał:

Tak się kończy repolonizacja w wydaniu jednych takich...

ze niby co ? 

Co do tego, że audyt CPK jest potrzebny, zgadzają się niemal wszyscy. Natomiast dotychczasowe działania nowego rządu w tym kierunku przypominają komedię pomyłek - mówi nam Dominik Sipiński, analityk rynku lotniczego z ch-aviation.com i "Polityki Insight".

https://www.money.pl/gospodarka/audyt-cpk-sam-potrzebuje-audytu-ekspert-mowi-o-komedii-pomylek-7013218739026496a.html

Opublikowano
Roman176 napisał:

ze niby co ? 

Tworzenie tworów dla siedzących na stołkach potworów bez ogarnięcia tematu do którego ma kompetencje rząd skutkuje sprzedażą istniejących łańcuchów.

Kufa - zaleje, zawieje i zagrzmi mnie na amen...

Opublikowano
13 godzin temu, mirro napisał:

My tu o łaskotaniu szczurów a dziś ważna rocznica.  Właśnie mija 20 lat od obrony City Hall w Karbali. 

8 godzin temu, Roman176 napisał:

qurwa drogi myją malują w nocy ciekawe czy to na wybory 

każdy szuka swojego sposobu
"rozśmieszania szczurów".
bo rzadko kiedy uda się coś ponadto

40 minut temu, mirro napisał:

Na Boże Ciało?:lol:

wtedy to się do wydatków zaksięguje bo przecież jakoś musowo "uprawomocnić" tę zmarnowaną kasę na syf  bilbordozy wyborczej i podobne "dowcipy dla szczurów"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v