Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

o, natowskie ofermy szykują umarłemu kadzidło, i to jeszcze za jego życia

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/nato-moze-czekac-rewolucja-tylko-w-ten-sposob-kijow-zwyciezy/2bj4dxq

cholernie drogie to kadzidło i nie wtrącał bym się gdyby nie na nasz koszt

jedyny pożytek z tej wojny mają Niemcy którym rosja załatwiła międzynarodowe pozwolenie na militaryzację i z tego wszystkiego to one wyrosną na jeszcze większego potwora niż te kacapy; który to już raz w Historii?

każdy kij ma dwa końce i co? teraz kalesoniarskie troczki natowskie już nie twierdzicie że sankcje gospodarcze na rosję wystarczą? ile to już? ponad dwu lat trzeba było na ....
Nie dość że ofermy to jeszcze durnie!
nie tylko w Polsce mamy deficyty rozumu we władzach

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

nooo, a tam co się stało? Tusek uchodzący za żydowskiego przydupaska (z prożydowskiej bandy) pośrednio chamstwo i butę żydowskiemu psu na służbę do nas wpuszczonemu... niemal wprost w pysk zarzucił?

https://tvn24.pl/polska/donald-tusk-ambasador-izraela-w-polsce-powinien-powiedziec-zwykle-ludzkie-przepraszam-st7852952

nawet zięć żydowski nie ma wyjścia i też musi szczekać za polskim stadem
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/ostre-slowa-prezydenta-dudy-o-ambasadorze-izraela-jest-najwiekszym-problemem/spe05y1

hanukę se qwa jeszcze jedną może zapalcie, co?

no zmieniają się czasy, zmieniają

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano

Guzik sie zmieniają  -  pewnie badania nastrojów społecznych wskazują na to że powinni tak do sprawy podejść. I znowu wyszło że konfa miała wiele racji.

• Like 1
Opublikowano
57 minut temu, Ulman napisał:

Guzik sie zmieniają  -  pewnie badania nastrojów społecznych wskazują na to że powinni tak do sprawy podejść. I znowu wyszło że konfa miała wiele racji.

Tutaj akurat masz 100% racji.zreszta tak wogóle to polityka to zwykle k.restwo tam też niby z tym nie bo za stary za brzydki a tak naprawdę chodzi o kasę...jak są czasy na poglądy takie to oni tak samo a jak na inne to oni też...

Opublikowano

Donald rozdaje kasę , k....a i to ile .

Sikorski wielki polityk światowej klasy . Waleczny .

Donald spokojnie, bo ludzie nie dadzą rady policzyć .

Donald Tusk idzie va banque i przebija PiS. Nawet 3,3 tys. zł miesięcznie na dziecko .

Przed wyborami samorządowymi Donald Tusk obiecuje górę pieniędzy dla rodziców. Policzyliśmy, że — o ile rząd koalicji 15 października dosłownie zrealizuje obietnicę premiera — rodzice w najbardziej optymistycznym wariancie będą mogli liczyć nawet na 3,3 tys. zł miesięcznie od państwa. Wciąż jest jednak kilka niewiadomych. Wyjaśniamy, jak szef rządu chce obsypać rodziny pieniędzmi.

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/donald-tusk-idzie-va-banque-i-przebija-pis-nawet-33-tys-zl-na-dziecko/0vxsedk

Opublikowano
5 godzin temu, jacus napisał:

"Rysiu, odkąd poszłam do spowiedzi i odkąd szczęśliwie przystępuję do komunii świętej, stale czynię to w Twojej intencji. Przyjmuję za pewnik moją ułomność i wpisanie w moje losy klęski, ale jestem zdecydowana do końca swoich dni pracować na konto Twoje i partii."

"Nie warto przejmować wariatką, która żyje tylko dzięki psychotropom i pewnej chińskiej lekarce"

Uuuuu Pani Nowak grubo pojechała w temacie .:lanie:

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, dysydent napisał:

hanukę se qwa jeszcze jedną może zapalcie, co?

👍

5 godzin temu, Ulman napisał:

👍

komentarz mazurka do wczorajszego wywiadu z podłym syjonistą 

Nigdy nie miałem takiej sytuacji, że po rozmowie zrywa się gość, stoi koło mnie i na mnie krzyczy. I na mnie wrzeszczy i ma pretensje. Moi koledzy kamerzyści, którzy byli ze mną w studiu, byli zdumieni. Ja również.

Edytowane przez nie
  • Thanks 1
Opublikowano
58 minut temu, mirro napisał:

"Rysiu, odkąd poszłam do spowiedzi i odkąd szczęśliwie przystępuję do komunii świętej, stale czynię to w Twojej intencji. Przyjmuję za pewnik moją ułomność i wpisanie w moje losy klęski, ale jestem zdecydowana do końca swoich dni pracować na konto Twoje i partii."

"Nie warto przejmować wariatką, która żyje tylko dzięki psychotropom i pewnej chińskiej lekarce"

Uuuuu Pani Nowak grubo pojechała w temacie .:lanie:

modli sie pod figura....

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, nie napisał:

wczorajszego wywiadu z podłym semitą 

z semickim faszystą
sama esencja żydowskiego nazizmu i im szybciej świat się na tym pozna tym mniejszy kolejny holokaust czeka tę nację

gwoli ścisłości to dopiero z Twojego linka @nie się dowiedziałem że ten "buc" (za Stanowskim) jest kacapskiego chowu, tak samo lewica ruska z komunizmu ewoluowała w putinowski faszyzm a niebawem się przekonamy czy Izrael też nie poszedł tą drogą; cały Izrael bo na teraz mamy tylko durnia pojedynczego którego nie musieliśmy spoić aby wychlapał co naprawdę i o nas i o innych myśli

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v