Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

a dlaczego

Bo dziewczyny najlepiej dogadują się ze swoimi odpowiedniczkami po stronie odbiorcy. Kiedyś próbowałem wleźć im w paradę i szybko wskazano mi dokąd mogę wyciągać łapki.:lol:

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Bo dziewczyny najlepiej dogadują się ze swoimi odpowiedniczkami po stronie odbiorcy. Kiedyś próbowałem wleźć im w paradę i szybko wskazano mi dokąd mogę wyciągać łapki.:lol:

nie bardzo rozumiem ale zgaduję że Ty też

Opublikowano
2 minuty temu, andrzej78 napisał:

Ale jeszcze nie mamy CPK ,

A na co nam CPK jak nasza Unia będzie obejmowała tylko jedno państwo, czyli nas? Ale nie, faktycznie to wtedy trza będzie posiadać CPK.

1 minutę temu, dysydent napisał:

ale zgaduję że Ty też

Oj bo z tego darcia łacha chyba poszliśmy trochę w różne strony.

• Haha 1
Opublikowano
54 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

No nie wiem czy nam tak dobrze to wyjdzie ... Dużo eksportujemy jednak do Niemiec, nasz przemysł mocno z nimi współpracuje, a jak Unia się rozsypie to wyjdzie wiele problemów ...

Było,było xD małpolud sam na siebie doniósł w internecie xD To co zrobił pokazało tylko, że już dawano umarły w jego mózgu ostatnie szare komórki ...

Wraz z tym jak do pisu wlazł 

Opublikowano
3 minuty temu, GRZES1545 napisał:

W nowoczesnej Europie ludzie pieskom podcierają, myją pieluszki zakładają jak trzeba 🤪

W nowoczesnej Europie bardziej respektowane są prawa zwierząt niż ludzi .

Opublikowano
10 godzin temu, jahooo napisał:

Mazurek w swoim wywiadzie naliczył 7 wiceministrów spraw zagranicznych - rekord za KO

A takie to miało być odchudzanie 🤭

10 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Pisałem tu i tym😎 ale kogo to obchodzi rządzi Tfusk, nadzieja narodu 🤭

I to się nie zmieni, trend jest rosnący, do czasu aż bedzie prawdziwa rewolucja lub wojna 🤔 za dobrze zarabiają żeby się tam nie pchać. 

Wybacz, nie śledzę na bieżąco, czasem tylko zerknę pośmiać się z jego wyznawców :D

4 godziny temu, Leszy napisał:

Może trzeba by po prostu na to postawić. Niech ten kto rządzi normalnie ustawia ludzi na wszystkich stanowiskach, i niech bierze odpowiedzialność za władzę. Po co takie przepychanki? 

Noo, i tak robią. Na wszystkich stanowiskach swoimi, jak każdy poprzedni i następny rząd

obraz.png

4 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

W porównaniu z tvpis, to praktycznie nie ma.

Teleexpress obejrzałem i nie było pół wydania o Kaczyńskim i o tym jaki jest zły.

Teraz płynie lukier strumieniami xD

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, Roman176 napisał:

przy okazji spalił się garaż 

z tego co widać to samochód spalił garaż bo ten garaż za bardzo blaszany i sam by się nie spalił
to jakiś Twój czy okoliczny ten garaż czy fota z neta?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
jahooo napisał:

Mazurek w swoim wywiadzie naliczył 7 wiceministrów spraw zagranicznych - rekord za KO

Za dużo puzli w tej większości aby było inaczej.

jahooo napisał:

Kiedyś sędzia na rozprawie upomniał oskarżonego, który się notorycznie zwracał do sądu "wysoka sprawiedliwosci"

Proszę pana, tu nie ma żadnej sprawiedliwości, tu jest sąd!

Sąd wydaje wyroki. Temida jest nie bez powodu ślepa. Sprawiedliwość zależy od punktu siedzenia. Czego nie rozumiesz?

PRZMAS19821982 napisał:

Mogli pierw choć spróbować

Przecie spróbowali..

dysydent napisał:

22 minuty temu, mirro napisał:

Tam jest głębszy problem. Bo chyba w końcu ktoś zajarzył że ta firma chyba próbuje sprzedać inflanty.

jakie qwa inflanty? wybudowanie paru małych reaktorków przymiejskich co najwyżej grozi zwiększoną sprzedażą liczników Geigera

To sie nie buduje za bardzo a łączy kontenery. Kończy się paliwo - wymieniasz reaktor. Jak w łodzi podwodnej. Czeba mieć zatym zapas reaktorów i zaplecze aby stary odkorkować i zatankować. Widać firma nie rokuje na te czynności tak jak istnieją inflanty. Coś tam gdzieś już zaistniała na tym forum taka wątpliwość gdy omawialiśmy negatywną opinię o tym zdaje się ABW...

Opublikowano
12 godzin temu, gregor1284 napisał:

Zastepujac tych złodziei innymi złodziejami. Żukowska z tytułu piastowania funkcji w organizacji której nie uznawała 12 tysi wzięła bez mrugnięcia okiem i teraz ta instytucja jest ok 

Widziałeś co się działo jak szarpnęła gorzały u Palikota?

Ale ja sobie zdaje sprawę z tego, ze ci obecni nie będą mieli wstrętu do stanowisk i będą je zajmować. Pytanie jest jak to będą robić. Jak będą doić tak jak ci z pisu to wyborcy z czasem się połapią i spotka ich to co tych z pisu. I wtedy być może zajmą się nimi ci z pisu. Już chyba ci kiedyś pisałem dla mnie rozwiązanym jest prywatyzacja z obostrzeniami w sektorach strategicznych ale ci z pisu pierwsi będą się drzeć. Słyszałeś gdzie lądowały akta z sprawami w których zamieszani są ludzie pis w Lublinie i gdzie trafiały. Tego za żadnego innego rządu wcześniej nie było i jak by nie patrzyć trochę porządku zostanie teraz zrobione. I będzie to też lekcja dla obecnych jak będą giąć pałę to za kadencje czy dwie może ich spotkać to co teraz tych z pisu.

11 godzin temu, nie napisał:

mokre sny impotenta :D 

Blisko 13 mln zł zarobił Bartłomiej Sienkiewicz, minister spraw wewnętrznych w rządzie Donalda Tuska i założona przez niego spółka na współpracy z PKN Orlen, prowadził działalność gospodarczą pod nazwą ASBS –Othago, podpisał umowę z Orlenem na sporządzanie analiz oraz serwisów informacyjnych. Średni miesięczny ryczałt wynosił 50 tys. zł netto plus dodatkowe zlecenia. Kolejne lata to dobry okres dla Sienkiewicza. Jego współpraca z Orlenem każdego roku przynosiła setki tysięcy złotych dochodów.

właśnie widzę :D i zastanawiam się jak mogłeś dać się tak ogłupić

Ja się nie dałem ogłupić ale ty tak. Ja zdaje sobie sprawę, że za poprzedniego rządu po i psl byli ludzie którzy dorobili się milionów jak np Grad o którym chyba zapomniałeś. Ale była ich garstka. W tvp pis wyhodował więcej milionerów niż za tamtego rządu zrobiło się ogólnie. Ale tamten rząd za to między innymi zapłacił w 2015 roku. I pis ich powywalał skąd się dało. Teraz pis dokładnie za to samo zapłacił co oni. I teraz to oni wywalają tych z pisu. 

Ja nie jestem zaślepiony jak ty jedną partią. Sprawa jest prosta jak cep. Ten rząd zerwał z tradycją nie wsadzania przeciwników politycznych. Jak będą przeginać pałę to nimi kiedyś też ktoś się zajmie być może będą to dzisiejsi politycy nie istniejącego w przyszłości pisu. Ale stałą się rzecz dobra dla kraju. Że nikt nie ma oporów przed posadzeniem konkurenta politycznego jeśli zasłużył.

Słyszałeś co działo się w prokuraturze w Lublinie i gdzie lądowały akta pisiorów zamieszanych w różne sprawy?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Do wyborców obecnej rewolucji z 15 paź , pytanie posyłam ?. Czy szampany strzelają jest wielka radość . https://www.facebook.com/reel/1487087422023016

Paweł Kowal: najważniejsze jest utrwalanie twardej koalicji na Zachodzie na rzecz Ukrainy

– Oni nie mają dzisiaj ważniejszego partnera niż Polska. Oczywiście nie możemy dostarczyć im tyle broni co Niemcy, czy tyle pieniędzy co Amerykanie, ale jesteśmy państwem, które zapewnia im pełną komunikację ze światem – mówi Onetowi Paweł Kowal, pełnomocnik rządu do spraw odbudowy Ukrainy.

Premier Donald Tusk, prezydent Wołodymyr Zełenski oraz Paweł Kowal (22 stycznia, Kijów)

Decyzją premiera Donalda Tuska Paweł Kowal został pełnomocnikiem rządu do spraw odbudowy Ukrainy

– Kluczowe jest teraz taktyczne wsparcie dla Ukrainy, żeby dała radę w 2024 r., który będzie przełomowy. Po drugie przygotować się na czas, kiedy będzie już po wojnie. Po trzecie reagować i brać udział w tych projektach, które są obecnie możliwe do zrealizowania – mówi Onetowi poseł KO

Parlamentarzysta dodaje, że Polska mocno wspiera Ukrainę, ale na Zachodzie istnieje ryzyko, że to poparcie spadnie

– Naszą rolą jest jeszcze raz wytłumaczyć ludziom i politykom na Zachodzie, że jeżeli teraz damy odetchnąć Putinowi, to sobie później nie damy rady – zaznacza

-lPk9lBaHR0cHM6Ly9vY2RuLmV1L3B1bHNjbXMvTURBXy8xNTA2ZjcyMzMwZGJmZGVhNjI4NGNmYWYxNzljM2YzYy5qcGeUlQPNATnM0c0FCc0C15MFzQTYzQI0lQfZMi9wdWxzY21zL01EQV8vMjc0YzFkNjQ2NzA4MmMzZTZkZmU5ZDA5ZjRhNmRmNmIucG5nAMIAlQbM_8z_zP8A3gABoTAB

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v