Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

A pisowcy kazali ciemnocie iść na referendum i głosować by obcokrajowców nie przyjmować bo muzułmanie będą wysadzać w powietrze i gwałcić albo odwrotnie. A przyjmowali ich na potęgę a ciemnota chciała głosować by nie przyjmowali.

Widzieliście jak Morawiecki w lakierkach tynku skuwa? Tez chodzita do roboty w lakierkach?

1726769427_z3fk89_600.jpg

1726847380_hexgbf_600.jpg

1726869279_wm1ezx_600.jpg

1726934100_y9z8iu_600.jpg

b37166372e5aa64ea1b5bcc65cc883c7.jpg

f493b57f959a5d04561d5738821b1182.jpg

main_06gdyby_rz_dzi_pis_ny_sekcja.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
4 godziny temu, racyl napisał:

tanio to było tylko na czas wyborów

2 tygodnie przed i w czasie wyborów w 2023

taaaa, a w wakacje kto trzymał cenę 35 groszy powyżej rynku przez 3 miesiące, żeby robić jeleniom promocję w "weekendy" ?? Na stacjach prywatnych można było bez problemu kupić paliwo taniek o 30 groszy niż na Orlen, a przecież do niego nie dokładali

Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał:

A pisowcy kazali ciemnocie iść na referendum i głosować by obcokrajowców nie przyjmować bo muzułmanie będą wysadzać w powietrze i gwałcić albo odwrotnie. A przyjmowali ich na potęgę a ciemnota chciała głosować by nie przyjmowali.

Widzieliście jak Morawiecki w lakierkach tynku skuwa? Tez chodzita do roboty w lakierkach?

1726769427_z3fk89_600.jpg

1726847380_hexgbf_600.jpg

1726869279_wm1ezx_600.jpg

1726934100_y9z8iu_600.jpg

f493b57f959a5d04561d5738821b1182.jpg

main_06gdyby_rz_dzi_pis_ny_sekcja.jpg

Mało to po wsiach chłopów w pantoflach czy starych marynarkach albo spodniach od gajera w polu robi?

• Haha 1
Opublikowano

Ciuchy jakieś, buty jak macie to ludziom ślijcie na południe. Wody tam nawieźli w butelkach, że se oni nią baseny po odbudowie jeszcze napełnią... W każdym razie jak słyszałem wypowiedź premiera przesadnie uspakajającą i tak wiedziałem, że ludzie w górach se strychy meblują - bo oni tam całe życie mieszkają. Ale w sobotę gdy już deszcz pizgał i było wiadomo co jest pięć jeden stary tetryk się odpalał pod Ministerstwem Sprawiedliwości i bynajmniej, nie w temacie powodzi choć lał wodę na całego. Było coś o Niemcach - to można by podciągnąć ze względu na Odrę. Tak, że ten. Niewiem co było głupsze.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, DTaras napisał:

Ale w sobotę gdy już deszcz pizgał i było wiadomo co jest pięć jeden stary tetryk się odpalał pod Ministerstwem Sprawiedliwości i bynajmniej, nie w temacie powodzi choć lał wodę na całego. Było coś o Niemcach - to można by podciągnąć ze względu na Odrę. Tak, że ten. Niewiem co było głupsze.

Tego tetryka to mało ludzi słuchało, tłum taki że u mnie na podwórku by się zmieścił, a podwórko nie za duże bo 25x30m xD pieniądze się skończyły, nie było jak dowieść klakierów i już tłumów nie było, jak u nas występował jak jeszcze rzadzil to 15 autobusów ze sobą przywiózł, a występ był w sali gimnastycznej ;)

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, hubertuss napisał:

rzeczywistość 

Zrzut ekranu (260).png

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano
32 minuty temu, jahooo napisał:

taaaa, a w wakacje kto trzymał cenę 35 groszy powyżej rynku przez 3 miesiące, żeby robić jeleniom promocję w "weekendy" ?? Na stacjach prywatnych można było bez problemu kupić paliwo taniek o 30 groszy niż na Orlen, a przecież do niego nie dokładali

Ja na orlenie nie tankuje a bp i podobne stacje miały podobne ceny . tam gdzie 30groszy taniej to szkoda układu paliwowego ale jak kto woli .

Za pis na tych prywatnych stacjach nie było takich różnic na tych mniej znanych stacjach

Opublikowano
3 godziny temu, racyl napisał:

tanie paliwo za pis było jako kiełbasa wyborcza

A teraz to tuskowa zupa szczawiowo-wyborcza.

3 godziny temu, hubertuss napisał:

Błaznów z siebie robicie i tyle. 

Większych błaznów jak wy to niema, z wyjątkiem Kałowni.Ten to błazen nad błazny.

Opublikowano

Zobaczcie jak min. finansów pięknie wybronił niemiecki DHL, po pytaniu:
- Dlaczego polski InPost płaci kilkaset razy większą kwotę podatku niż niemiecki DHL.
Bo InPost ma paczkomaty, których inne firmy nie mają lub mają mało i stąd większy podatek😂😂🙈🙈🙈🙈🙈 

debile dla debili

-------------------------------------

uważaj na oszustwa w internecie :D :D 

Image

Image

tak jak tvp, usunęli swój post z kradzionym zdjęciem, oszuści

debile dla debili

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

A teraz to tuskowa zupa szczawiowo-wyborcza.

Większych błaznów jak wy to niema, z wyjątkiem Kałowni.Ten to błazen nad błazny.

To nie ja zmieniam zdanie w zależności od okoliczności. To u was jak paliwo było drogie to była wina Tuska bo nei spełnił obietnic jak paliwo staniało to nie zasługa Tuska bo on na to wpływu nie ma tylko rynek. Widzisz ty potrafisz nazwać mnie błaznem ja potrafię ci pokazać i udowodnić żeś błazen.

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, hubertuss napisał:

To nie ja zmieniam zdanie w zależności od okoliczności. To u was jak paliwo było drogie to była wina Tuska bo nei spełnił obietnic jak paliwo staniało to nie zasługa Tuska bo on na to wpływu nie ma tylko rynek. Widzisz ty potrafisz nazwać mnie błaznem ja potrafię ci pokazać i udowodnić żeś błazen.

Tu akurat trafiłeś kulą w płot, bo Tusk twierdził, że JEST W STANIE jednym podpisem zmniejszyć obciążenia podatkowe tak, że paliwo będzie po 5,19 przy cenach ropy, jaka wówczas była (wyższa). Takie omamy robił w kampanii wyborczej. Po czym po dojściu do władzy nabrał wody w usta. A szczekajki z KO twierdziły, że TUSK zrobi tanie paliwo, jak dojdzie do władzy,w  przeciwieństwie do PiS, które trzyma drogie paliwo sztucznie.

A dziś okazuje się, że Tusk też nie potrafi zrobić taniego paliwa, a wręcz odwrotnie, mówi się o zwiększeniu obciążeń podatkowych w związku z potrzebami po powodzi, w tym zwiększeniem podatków na paliwa, podniesieniem kosztu przeglądów technicznych i jeszcze kilka spraw. A powodzianom "ministra" zaproponowała tanie pożyczki na remonty i odbudowę. Bo trzeba się było ubezpieczać - w domyśle.

• Haha 1
Opublikowano

Możesz sobie szukać dziury w całym ale to nic nie zmieni. Psy szczekają karawana jedzie dalej podobnie jak w przypadku tych od truckera. Zwykły skowyt ludzi mądrych stojąc z boku. Teraz to wszyscy by sobie z powodzią lepiej poradzili. A Tusk był u boku każdego wójta burmistrza starosty i jak diabeł szeptał do ucha olejcie alarmy. Ty wiesz w ogóle jak działa zarządzanie kryzysowe na szczeblach samorządowych? Pewnie Tusk wszędzie decyduje co? Zwykły skowyt ludzi przegranych. Pis to by chociaż przekrętów narobił jak z respiratorami agregatami czy maseczkami a ci nic. Oj bieda.

Opublikowano
3 godziny temu, DTaras napisał:

en stary tetryk się odpalał pod Ministerstwem Sprawiedliwości i bynajmniej, nie w temacie powodzi choć lał wodę na całego. Było coś o Niemcach - to można by podciągnąć ze względu na Odrę. Tak, że ten. Niewiem co było głupsze.

Przez lata była kasa, to zabawa była na bogato. Teraz kasy nie ma to przeszli na tryb "gadał dziad do obrazu"  :brawo:

2 minuty temu, tracker napisał:

a jak praworządne nie kradnące  pEŁo doszło do władzy nagle kasy nie ma :)

Ja tylko przypominam że jaszczomb Glapiński wtedy oznajmił że stoją całe palety kasy. Noooo teraz jakoś tego nie mówi, czyli pewnie PiS podołał zadaniu i wyczyścił piwniczkę.:lol:

• Like 1
Opublikowano

Kasy nie ma bo skończyło się pożyczanie za granicą i drukowanie co pis bardzo chętnie robił. Drenował też spółki i obywateli jak rolniku na nawozach i fakt kasa była. Teraz nie ma bo przehulali.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v