Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

yyyy @mirro co Ty na to: - W Wojsku Polskim dzieje się bardzo dobrze, czego dowodem jest nowoczesna broń, która trafiła na wyposażenie armii - powiedział na poligonie w Nowej Dębie minister obrony narodowej. Po niedawnej fali odejść z wojska Mariusz Błaszczak ocenił, że udało się "skutecznie skruszyć beton". Rzekłbył Mariusz. https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-10-11/blaszczak-o-sytuacji-w-wojsku/ Albo kują dym w sukces albo zresetował rejestr zwany u niektórych sumieniem.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, DTaras napisał:

yyyy @mirro co Ty na to: - W Wojsku Polskim dzieje się bardzo dobrze, czego dowodem jest nowoczesna broń, która trafiła na wyposażenie armii - powiedział na poligonie w Nowej Dębie minister obrony narodowej. Po niedawnej fali odejść z wojska Mariusz Błaszczak ocenił, że udało się "skutecznie skruszyć beton". Rzekłbył Mariusz. https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-10-11/blaszczak-o-sytuacji-w-wojsku/ Albo kują dym w sukces albo zresetował rejestr zwany u niektórych sumieniem.

A co tu więcej dodać?

:trans::bantank::trans::trat:

3 godziny temu, tracker napisał:

Nie rozumiesz tego czym jest Polska.

Mówię Polska - myślę PiS

mówię PiS - myślę osz ku.wa:lol:

1 godzinę temu, tracker napisał:

Być rolnikiem i być za najbardziej antyrolniczą partią w kraju,

A być rolnikiem i łudzić się że któraś nie jest antyrolnicza? No jak to nazwać?:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano
51 minut temu, marks50 napisał:

Boją sie Piecha że nawet nie zaprosili go na debatę :) .ciężko mu bedzie coś ugrać bo go nawet Rydzyk skrytykował że odbiera głosy PiSorom :) bo katolik , wszystko pięknie jak to mawiał Rydz ale jak tak można :) -taki to demokrata z rydza i katolik , lepiej by wygrał kaczor z lewackim pogladem niż katolik :) i bez wzgledu czy ktoś jest katolikiem czy nie ale rydz sie tak ośmieszył krytykując Piecha że głupszego w klerze nie widziałem no może dąbrowa górnicza wygrywa :) .

Dlatego Piecha nie dopuszczą do TV bo zdradzi plan NWO , dlatego w tych wyborach raczej bez szans ale dla ludzi którzy sympatyzują z katolickimi wartościami a nie widzą w innych partiach kandydata i z tego powodu chcą pozostać w domu to warto zadać wysiłek i pójść zagłosować na PJJ bo realnie szans nie ma ale pozwoli wypromować ta partie na przyszłe wybory gdy odniesie sukces procentowy przy pomijaniu w mediach , do tego będzie satysfakcja że zapoczątkuje się coś na przyszłość a wybory sa możliwe już za niedługi czas :) . Naprawdę jest to alternatywa dla wierzących katolików bo wydmuszki z PiS po rozwodach , te Kurskie itp. dla mnie dl katolika jest to niezrozumiałe wymiana na nowszy model ale w PiS możliwe :) .Wiem że zrażam ludzi co sa w takiej sytuacji ale nie bierzcie tego do siebie bo nie pchacie sie na afisz jako katolicy -od tak wyszło ale polityk wymieniający żonę bo sobie załatwi rozwód jest obrzydliwe , to już nie katolik a kombinator .

To czy Polska Jest Jedna  nie mają szans ,to się okaże ,ale i od nas Polaków ,a przede wszystkim patriotów zależy . Przestańcie patrzeć na sondaże ,które mają tyle wspólnego z prawdą ,co obecni politycy . 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Co wam szkodzi , co wam szkodzi rolniku nie zagłosować na PiS , to tylko cztery lata bez PiS ,spróbuj   to na te cztery lata zamknij oczy tutaj ,zaciśnij zęby i nie głosuj na Prawo i Spierdliwość  :) czy was przekonałem :) 

Takich argumentów używa beat szydo , cały pakiet argumentów :) zamknij oczy :) zaciśnij zęby :) 

Edytowane przez marks50
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, marks50 napisał:

to tylko cztery lata bez PiS ,spróbuj   to na te cztery lata zamknij oczy tutaj ,zaciśnij zęby i nie głosuj na Prawo i Spierdliwość

Albo zamknij oczy, zaciśnij zęby, wypnij zadek i wtedy głosuj na PiS.:lol:

To tak, aby nie reklamować jednej strony i nie być posądzanym o stronniczość. a nawet kampanię negatywną.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, marks50 napisał:

Co wam szkodzi , co wam szkodzi rolniku nie zagłosować na PiS , to tylko cztery lata bez PiS ,spróbuj   to na te cztery lata zamknij oczy tutaj ,zaciśnij zęby i nie głosuj na Prawo i Spierdliwość  :) czy was przekonałem :) 

Nie rozumiem. Na PiS to nie bo mnie ciągle łoszukują.To na kogo mam głosować żeby mi nie zabronili do kościoła chodzić 🤔

Edytowane przez 6465
Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, hubertuss napisał:

Tylko część pójdzie wcześniej a potem będzie wyciągać łapę do rządu bo mało dali. Przyjdą wybory i się trafią znowu takie głupki jak pis i tym co im się robić nie chciało będą przyznawać już może 16 stki i 17 stki. Byle by wygrać. Fajnie jest nie pracować i szybko na eme ale nawet racyl rozumie jak to działa co sam napisał.  A na te 16 stki i 17 stki będą pracować ci co im się chce. Dlatego  pewnych sektorach niestety musi być obowiązek a nie wybór. Bo potem ci pracowitsi tracą.

kto ci łapy z emerytów wyciąga ?, dostają to co im dadzą, żadnych wniosków o nic nie składają

Tak samo jak pracują całe życie to nie myślą kto im coś da na starość. po prostu odprowadzają składki i tyle

Żadne te 13, 14tki dla minimalnych emerytur nie dorównały tym emerytom co mają wysokie świadczenia

Nie sztuką długo pracować na marnie płatnym stanowisku tylko liczy się wysokość odprowadzonych składek

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, 6465 napisał:

To na kogo mam głosować żeby mi nie zabronili do kościoła chodzić

Na kościelnego.Ewentualnie organistkę, ale tylko wtedy jak ładna,:lol:

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, marks50 napisał:

Teraz są troche inne problemy niż czy ktoś da socjal czy nie. DLa mnie najważniejsze żeby import z ukrainy został zahamowany

PIS sporo rzeczy spierdolił i tego nie da się wymazać.

Jakby mniej stawiał na kler, nie likwidowął aborcji, invitro, nie wpieprzał się do sędziów to miałby 40 % poparcia

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, racyl napisał:

Teraz są troche inne problemy niż czy ktoś da socjal czy nie. DLa mnie najważniejsze żeby import z ukrainy został zahamowany

PIS sporo rzeczy spierdolił i tego nie da się wymazać.

Jakby mniej stawiał na kler, nie likwidowął aborcji, invitro, nie wpieprzał się do sędziów to miałby 40 % poparcia

I nadal importuje wiele wiele rzeczy z Ukrainy, a ty ich popierasz xD chcesz wybrać tych samych a oczekujesz innych efektów xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał:

A wystarczyło tylko nie kraść.:lol:

• Haha 3
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

I nadal importuje wiele wiele rzeczy z Ukrainy, a ty ich popierasz xD chcesz wybrać tych samych a oczekujesz innych efektów xD

to co mam liczyć, że tusk z kołodziejczakiem będą obrońcami polskiej wsi ?😄

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

A poza tym obrońcami polskiej wsi są Koła Gospodyń Wiejskich, bo tak je okreslił Maciarewicz na spotkaniu wyborczym, jako druga siłe zaraz po polskiej armii:lol:

Edytowane przez mirro
  • Haha 3
Opublikowano

8 lat rządów po i ani jednej rzeczy, ani jednej, którą można by się pochwalić - do jest dopiero osiągnięcie

niemcy nie chciały, żeby polska się rozwijała więc ich sługus robił wszystko żeby się nie rozwijała

kim trzeba być żeby chcieć powrotu takich rządów?

zadłużenie i wyprzedaż majątku państwowego - tyle zostało z rządów tuska

• Haha 1
Opublikowano
racyl napisał:

Ale to nie byłby PiSem... A nie. Kasy jeszcze by musiał nie przewalać.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, nie napisał:

8 lat rządów po i ani jednej rzeczy, ani jednej, którą można by się pochwalić - do jest dopiero osiągnięcie

niemcy nie chciały, żeby polska się rozwijała więc ich sługus robił wszystko żeby się nie rozwijała

Człowieku, my tu se swobodnym leszczem drzemy łacha przed ciszą wyborczą, a Ty z takimi poważnymi tezami tylko nam zakłócasz to przedsięwzięcie.:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano
5 minut temu, nie napisał:

A co się stało że jesteś aktywny w ciągu dnia?? Strach że ukochany PiS przegra ?? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v