Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie "luzu". Wajcha "żółw-zając" musi być w położeniu środkowym żeby odpalić. Tak myślę - nie użytkowałem takiego sprzętu no i nie stać mnie na niego 😉

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, jacor73 napisał:

Ach te krajnioki, cały czas uważają innych za głupszych od siebie

Podesłał mi dane do sprawdzenia w CEPIK i przerejestrowany na jesieni 2022 a wcześniej żadnych przeglądów i brak danych co do przebiegu. Tak że mógł podać przebieg jaki chciał.

Edytowane przez katopo
Opublikowano
Janeczko napisał:

Wiem wiem tyle to nie dam ale znajomy ma taką to olej wymienia co 5 lat... A używa jej może nie tyle co wulkanizator. 1500 plus trzeba wyczyścić itd. to jest wolnoobrotowy i 10 bar nabija bez problemu. Ale za 1.5k to chińczyka nawet nie kupię 

za 1.5tys to już 3jw60 kupisz

Opublikowano
9 godzin temu, katopo napisał:

Jak ktoś szuka to tu macie c360-3p za 83tyś zł

Ja sie zastanawiam kto kiedyś kupował ciągnik do stania w garażu?

Chociaż nawet u mnie na wsi była historia, że w latach 70 czy 80 jacyś rolnicy kupili rozrzutnik, to żona zabraniała go używać, żeby nie zabrudzić i stał na widoku na wystawie 😁 I dalej rozwalali widłami

Opublikowano
21 godzin temu, katopo napisał:

Podesłał mi dane do sprawdzenia w CEPIK i przerejestrowany na jesieni 2022 a wcześniej żadnych przeglądów i brak danych co do przebiegu. Tak że mógł podać przebieg jaki chciał.

Czyli pewnie kupiony gdzieś z krzaków za grosze i zrobiony na prawie nowego 

Opublikowano
Dnia 28.02.2023 o 20:39, Janeczko napisał:

Kojarzycie taki kompresor ? Warto się pchać w coś takiego? Trzeba mi pod pistolet i ewentualnie inne narzędzia tak najlepiej do 1.5k

IMG_20230228_170334.jpg

to 2 cylindrowa? kreciłeś kołem pasowym ? fajne te baniaczki z lewej strony , przydałoby mi się pare

Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał:

Wczoraj koło Warszawy widziałem partaczewiaka jak pędził laweta po jakiś sprzynt. Ta laweta to sama ledwie się kupy trzymała. 

A czego sie spodziewac po takim kombinacie?🤣sprzynt mocno eksploatowany to ma prawo juz nie byc w stanie idealnym. To jest w Polsce juz...trzeba sie odezwac z koparką do niego zeby przyjechal zrobil wykop

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v