Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie "luzu". Wajcha "żółw-zając" musi być w położeniu środkowym żeby odpalić. Tak myślę - nie użytkowałem takiego sprzętu no i nie stać mnie na niego 😉

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, jacor73 napisał:

Ach te krajnioki, cały czas uważają innych za głupszych od siebie

Podesłał mi dane do sprawdzenia w CEPIK i przerejestrowany na jesieni 2022 a wcześniej żadnych przeglądów i brak danych co do przebiegu. Tak że mógł podać przebieg jaki chciał.

Edytowane przez katopo
Opublikowano
Janeczko napisał:

Wiem wiem tyle to nie dam ale znajomy ma taką to olej wymienia co 5 lat... A używa jej może nie tyle co wulkanizator. 1500 plus trzeba wyczyścić itd. to jest wolnoobrotowy i 10 bar nabija bez problemu. Ale za 1.5k to chińczyka nawet nie kupię 

za 1.5tys to już 3jw60 kupisz

Opublikowano
9 godzin temu, katopo napisał:

Jak ktoś szuka to tu macie c360-3p za 83tyś zł

Ja sie zastanawiam kto kiedyś kupował ciągnik do stania w garażu?

Chociaż nawet u mnie na wsi była historia, że w latach 70 czy 80 jacyś rolnicy kupili rozrzutnik, to żona zabraniała go używać, żeby nie zabrudzić i stał na widoku na wystawie 😁 I dalej rozwalali widłami

Opublikowano
21 godzin temu, katopo napisał:

Podesłał mi dane do sprawdzenia w CEPIK i przerejestrowany na jesieni 2022 a wcześniej żadnych przeglądów i brak danych co do przebiegu. Tak że mógł podać przebieg jaki chciał.

Czyli pewnie kupiony gdzieś z krzaków za grosze i zrobiony na prawie nowego 

Opublikowano
Dnia 28.02.2023 o 20:39, Janeczko napisał:

Kojarzycie taki kompresor ? Warto się pchać w coś takiego? Trzeba mi pod pistolet i ewentualnie inne narzędzia tak najlepiej do 1.5k

IMG_20230228_170334.jpg

to 2 cylindrowa? kreciłeś kołem pasowym ? fajne te baniaczki z lewej strony , przydałoby mi się pare

Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał:

Wczoraj koło Warszawy widziałem partaczewiaka jak pędził laweta po jakiś sprzynt. Ta laweta to sama ledwie się kupy trzymała. 

A czego sie spodziewac po takim kombinacie?🤣sprzynt mocno eksploatowany to ma prawo juz nie byc w stanie idealnym. To jest w Polsce juz...trzeba sie odezwac z koparką do niego zeby przyjechal zrobil wykop

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v