Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, krzysiek1979 napisał:

A po jutrze to co ? taniej czy drożej ?

Wszyscy mówią że drożej. Ja tam nie wiem. Zamówione dzisiaj u nich. Mam nadzieję że coś z tego będzie.

Opublikowano
2 godziny temu, MariuszDe napisał:

Kupiony saletrzak po 3530,saletra po 3800,Unifoska cena 2380 ceny brutto swietokrzyskie

Te wszystkie tanie wieloskładniki to moim zdaniem gruz. Pół dawki zwykłej polifoski i efekt lepszy bo jest przyswajalność...

• Like 4
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, migacz napisał:

Do jutra jeszcze oferta na saletrę 3550, saletrzak 3150 i mocznik 3580. Polish agro 

gdzie masz taką ofertę na mocznik ? 

Edytowane przez jan88
Opublikowano

Jak u was z dostępnością polidapu? W okolicy nie ma a wczoraj dzwonili ze składu że mają już ale tylko w big-bagu i nie beda miec w workach a po nowym roku podobno cena + vat i oprucz tego do góry

Opublikowano

Nie wiem Panowie jakie macie doświadczenia z firma Polish Agro, ale mi w bierzących roku nie dowieźli nawozu gdy ceny wystrzeliły. Mimo umowy proformy… Ostatni zapis w umówie siła wyższa …

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, migacz napisał:

Saletra i saletrzak nasz. Mocznik nie wiem.

Umowa i proforma.

Gadałem dwa dni temu z babką to mi powiedziała że mają nawozy tylko z importu , pytałem nawet o wieloskładnik to powiedziała że mają coś w podobieństwie do polifoski 6

Też jestem ciekawy opinii bo codziennie oferty przysyłają

Edytowane przez 19seba
Opublikowano
37 minut temu, stajek6520 napisał:

Nie wiem Panowie jakie macie doświadczenia z firma Polish Agro, ale mi w bierzących roku nie dowieźli nawozu gdy ceny wystrzeliły. Mimo umowy proformy… Ostatni zapis w umówie siła wyższa …

To ja już bym od takich chu__w nic nie kupił 

• Like 2
Opublikowano
23 godziny temu, toooomaszewski napisał:

Jakbym powiedział 1900 albo 1800 możliwe że też by przeszło 🤔

Naciągać kogoś dla 200-300zl? Ja tam bym źle spał po tym.

45 minut temu, Strongman napisał:

A ze chce pożyczyć.

A może chce mieć wroga 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2026? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂 Wam drodzy hodowcy i sobie w 2026 życzę jak najwyższych cen!!!

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.

Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/305087-ceny-bydla-2025/
  • Dodaj nową pozycję...
v