Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, 6465 napisał:

On mówi że ma dojście do ścinek takiej blachy z firmy co produkują łychy do koparek i ta będzie lepsza niż zwykła 

choc jeden majster co prawde mowi..

gdyby to bylo blizej to bym ogladnal te walki wom -moze by z paroma moimi spasowaly..

Opublikowano
2 godziny temu, ZeTuR_7011 napisał:

Nie ma co się dziwić dlaczego zetory *211 i *245 itd takie ceny mają jak tyle za c360 cenią. Ale cenić i dostać tyle to też dwie różne rzeczy. 

tylko zetor tej serii to już przepaść w porównaniu do wyjucha, coś pokroju 4718 czy 5711 można by porównywać jeśli chodzi o komfort, a cena i tak będzie niższa niż to co wołają za 360

Opublikowano
1 minutę temu, izydor6280 napisał:

tylko zetor tej serii to już przepaść w porównaniu do wyjucha, coś pokroju 4718 czy 5711 można by porównywać jeśli chodzi o komfort, a cena i tak będzie niższa niż to co wołają za 360

Tak wiem. Mamy 3 zetory. najstarszy to 5718. Biegi tak samo przy kierownicy jak w c360 ale przerobione zostały w podłogę. 2 prędkości wałka, wałek nie musi "chodzić" żeby pompa podnosiła. Kabina jak na tamte lata to na prawdę nie ma co narzekać. I najważniejsze "przyśpieszacz" w pompie wtryskowej. A ceny to tak jak mówisz.

Opublikowano
6 godzin temu, daron64 napisał:

Te 60tki to okazja w sumie

Screenshot_2022-05-15-23-13-36-579_com.opera.browser.jpg

Ładna cena

Opublikowano

jakieś opinie o sprzęcie i sprzedającym? wygląda ładnie i taki by mi pasował ale mam daleko żeby jechać, ktoś, coś? https://www.olx.pl/d/oferta/opryskiwacz-hardi-1000l-belka-12m-samopoziomujaca-CID757-IDOZZQj.html

Opublikowano

@hubertb

Zaznacz na zdjęciu co Cię interesuje i ile jesteś w stanie za to dać, to przy okazji te resztę części do żółwia bym wysłał. Jak chcesz dokładniejsze zdjęcia którychś trybów, to jutro dopiero mogę zrobic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v