Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

ty mówisz tak, a nie dalej jak dwa miesiące temu ktoś inny wykłócał się tutaj że jest dokładnie odwrotnie, że napisami do szlifierki

nie pamiętam,ale kiedyś była strzałka z kierunkiem,i zawsze było od zewnątrz napisy,i zawsze tak zakłodam

Opublikowano
4 godziny temu, Krzysztof81 napisał:

Żeby brać kase z. specjalnych dopłat. Taka pseudeoekologia lewaków.U nas jest tak samo w Biebrzańskim Parku Narodowym. Niektórzy co mieli dobre układy dorobili się na tym milionów.

Kto mądry to się dorobił bo jak dają to trzeba brać. A że większość ma myślenie jak Ty to nie dziwi mnie ten płacz i ból d*py.

Opublikowano
kizak napisał:

nie pamiętam,ale kiedyś była strzałka z kierunkiem,i zawsze było od zewnątrz napisy,i zawsze tak zakłodam

Głównie chodzi o to żeby nakrętka dociskała metalową podklądkę A nie tarcze. Ale znowu z drugiej strony, tarczę do betonu, która jest cała metalowa jest jeszcze większy problem odkręcić niż te do metalu.

Opublikowano
Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

4 godziny temu, Krzysztof81 napisał:

Żeby brać kase z. specjalnych dopłat. Taka pseudeoekologia lewaków.U nas jest tak samo w Biebrzańskim Parku Narodowym. Niektórzy co mieli dobre układy dorobili się na tym milionów.

Kto mądry to się dorobił bo jak dają to trzeba brać. A że większość ma myślenie jak Ty to nie dziwi mnie ten płacz i ból d*py.

To ty myślisz dzbanie jeden, że przychodzi człowiek z ulicy do dyrekcji parku i mówi że dajcie mi tysiąc hektarów w dzierżawe za marne grosze a ja będe zbijał na tym kokosy? Piszesz aby pisać i się przyczepić. Prawdziwy podkarpacki dzban.

• Haha 2
Opublikowano

Użalaj się nad sobą dalej bo ktoś ma a Ty nie dostałeś 🤣🤣

Opublikowano

https://allegro.pl/oferta/mata-grzewcza-grzejna-pod-tapicerke-12v-komplet-9778986312?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Montował ktoś już takie coś?

Opublikowano
SamaPrawda napisał:

Ważne jest to jak zakłada się tarcze, każdy mówi napisami do dołu, a nie wszystkie tarcze takie są, jedyny poprawny sposób założenia tarczy to podkładką do góry czyli tak aby nakrętka była na podkładce.

To po prostu taka szlifierka-szajs. Tarcze próbowałem na różne sposoby zakładać, a nawet próbowałem delikatnie nakładałem smar podkładkę (wiem że to głupie ale w akcie desperacji). Nie jestem ślusarzem z pierwszej łapanki, dojechałem już nie jeden sprzęt😂. Głównie pracuje na małych szlifierkach ale przeżyłem juz i pare dużych.

Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, kasiak napisał:

nie wiem jak ta, ale miałem albo i jeszcze gdzies mam taką zakładaną na wierzch fotela, podłączane pod zapalniczkę, fajnie to grzeje, nawet za mocne można powiedzieć

szkoda że nie powiedziałeś wczesniej że czegoś takiego szukasz to bym ci to sprezentował jak byłeś

@Ursus932 zoba, tanio, i to czego szukasz

d*pa w samochód i jedź oglądać, a jak już bedziesz to zapraszam na kawę, bo to niedaleko

https://www.olx.pl/oferta/ursus-934-914-1014-CID757-IDHDZAg.html#502789b8b6;promoted

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
5 godzin temu, bratrolnika napisał:

ty mówisz tak, a nie dalej jak dwa miesiące temu ktoś inny wykłócał się tutaj że jest dokładnie odwrotnie, że napisami do szlifierki

Jak bym nie zakładał, to jedyne przypadki, kiedy nie mogłem odkręcić, to jak mi się omsklo i wyszczerbilo tarcze. Raz musiałem cała szlifierkę rozkręcać, żeby wkręcić w imadli

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

@Ursus932 zoba, tanio, i to czego szukasz

d*pa w samochód i jedź oglądać, a jak już bedziesz to zapraszam na kawę, bo to niedaleko

https://www.olx.pl/oferta/ursus-934-914-1014-CID757-IDHDZAg.html#502789b8b6;promoted

Toc to że zdjęć widać, że nie warto jechać :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v