Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Kallina86 napisał:

A tak serio to teraz już całkiem konkretnie leje... 

Na co konkretnie i dlaczego az tak sceptycznie do tematu podchodzisz?

Choć sam widzę że coraz bardziej wszystko olewam. Tylko jak rachunki opłacę?🤔

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

A u mnie pod Dino orzełki podjechały i kto w sklepie nie miał maski to dostał 250zl. Mandatu. 

poczekaj jak wybory miną dopiero będzie 

Opublikowano
17 minut temu, Agrest napisał:

A tfu, wstydu nie masz, polski budżet doisz a niemiecką firmę wspierasz😤

No wiesz nie chcę polskich firm okradać

Co roku mam nadzieje że jak w lotto włożę 300 dostanę 30 000 no ale się nie udaje kurła.

Opublikowano

Ale i tak okradasz bo niemiecka firma dostaje  dopłatę do oprocentowania z polskiego budżetu. Wydoją i budżet i Ciebie.

Za szkodę i tak część pójdzie z budżetu.

Opublikowano
10 minut temu, Agrest napisał:

Na co konkretnie i dlaczego az tak sceptycznie do tematu podchodzisz?

Choć sam widzę że coraz bardziej wszystko olewam. Tylko jak rachunki opłacę?🤔

Deszcz proszę Pana! Deszcz leje :D To takie pada tylko x2. 

• Haha 3
Opublikowano
7 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No wiesz nie chcę polskich firm okradać

Co roku mam nadzieje że jak w lotto włożę 300 dostanę 30 000 no ale się nie udaje kurła.

Minister uruchomił specjalnie nową ubezpieczalnię dla rolników (Ubezpieczenia Pocztowe) co by Polska kasa do Germanii nie wypływała, a Ty nadal w Concordii ubezpieczasz?! Toż każda ubezpieczalnia zarabia na ubezpieczeniach upraw, bo inaczej nikt by tego nie chciał. Zobacz na polisie ile państwo dokłada do każdego hektara. 

Opublikowano
40 minut temu, slawek74 napisał:

Z pzu grad w rzepaku do tygodnia oszacowali

bo to jest firma jak się należy. Około 11.30 zgłoszona szoda jak zgarnąłem psa, a przed 13 telefon kiedy może rzeczoznawca przyjechać. No i całka wyszła, kasiora po tygodniu na koncie.

Opublikowano
8 godzin temu, gregor1284 napisał:

Strongman a widziałeś jak one się tłuką ze srokami? sroki wybierają im małe z gniazd

Ni ewiem gdzie mają gniazda,gołębiarzem nie jestem,tylko latają 5 minut posiedzą, pośpiewają dziadostwo i lecą 50m dalej i to samo i tak trze pają skrzydłami jak lecą.

Opublikowano

Jakby wody polskie regularnie czyściły rowy to by było ok. 

Rok temu prawie nic nie zebrałem w tym też już nie zbiorę. 

A do cholery płacimy spółce wodnej kasę. Która dostała tylko zlecenie na przycinanie trzciny. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, leszek1000 napisał:

Jakby wody polskie regularnie czyściły rowy to by było ok. 

Już za późno ale było głosować na Biedronia. 

No ale Trzaskowski może też ci pomoże, choć nie osobiście😁

Edytowane przez Agrest
Opublikowano (edytowane)

U nas bierze się koparę i się kopie rowy,samowolka partyzantka ale jest ok,aby wszyscy byli zgodni a dziennie można od ciula wykopać i odebrać ziemi.

Tej zimy tak kopaliśmy,susza ze rowy nie potrzebne nawet szkodzą,a już się przydały.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

Nieoficjalnie się mówi, że w sąsiedniej gminie były 2 głosy na Biedronia, mam podejrzenia nawet kto tak głosował xD

Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

Mój owies w piątek będzie skoszony

W sensie, że już młócisz kombajnem czy na jakąś paszę na zielono?

Opublikowano
43 minuty temu, szczypka napisał:

poczekaj jak wybory miną dopiero będzie 

Właśnie coś tutaj śmierdzi żeby w czasie wyborów kontrole ruszyły z kopyta? Może to bunt przeciwko "władzy" żeby zniechęcić wyborców?? 

Łoo ja tu gadu gadu, a tu leje za oknem 😳 i to po chińsku wpoprzek. A jaki gruby 🙄 

Tylko bez podtekstów bananek 😆

Opublikowano

Opuściłem dwie strony dyskusji a na poprzednich widzę że ukrzyżowano "kolegę", według mnie nadawał naszym dyskusją jakiś ton i to bardzo lekki i żartowny. Kolegę "ryśka"  nie stalkował tylko chciał bliżej poznać. Przybrało to momentami ton dziwny ale na swój sposób śmieszny. Reszcie widzów życzę wyciągnięcia kołka z d*py bo przesadzają, zetorki pafnucy i inne osobistości spędzał całe dnie na forum więc mógł się i uzależnić jak też po prostu potraktował nas jak przyjaciół został odcięty więc mu brakło stałego od lat wyrobionego nawyku rozmowy z nami wszystkimi. Sądząc o sobie w temacie o polityce @Ulman @hubertuss @ogarek mają skrajnie różne zdanie od mojego jednak bardzo lubię przeczytać, odpisać, dyskutować a nawet się kłócić, ugryźć i zaczepić. 

A tak wracając do tematu duszno jak cholera pomimo tak późnej pory.  

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Gradowe wysłane

Ciekawe co z tego będzie

Nigdy nie było gradowego jeszcze 🙆🏻‍♂️

A ten jak zwykle to samo , to jest patologia 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v