Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Padłby nim szpikulec by wyjął.  Krowa nie namiesza w żołądku tyle co czķowiek.

Opublikowano
pedro2 napisał:

Na wtorek coś większego widzą zgodnie prognozy na Podlasiu. Oby bo wciąż mało, niby przemoczyło, ale głębiej ta ziemia taka nie za bardzo. Tak jak agrest mówi...

A podlasie duże... to co u was wczoraj padało, u mnie nie dało nawet kropli. tych z bronowa z rolnicy.podlasie znasz? oni gdzieś z twoich rejonów.

Opublikowano

O 5 rano +3, teraz +9, słońce świeci, wiatru brak. Trzeba posprawdzać prognozy czy jakiegoś mrozku na tą i kolejną noc nie zapowiadają i jak nie to pod wieczór pryskać jęczmień na chwasty u siebie i znajomych.

Opublikowano

Z saletrzakiem na pszenicę miałem na dziś plan a tu popadało  tylko rosy narobiło i nadal kapie. Wczoraj padać miało a dziś pogoda a tu na odwrót z tymi prognozami to kicha? Saletrzak na mokre rośliny to nie za bardzo stosował ktoś?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, marulekk napisał:

Juz po zabiegu, jakieś 1,5kg ubyło mnie 💪 jeszcze 6 pasowało by aby do setki wyrównać

Zawsze możesz tak spróbować w ten sposób lub w inny jaki jest w kawałe:

Szedł facet ulicą i zauważył szyld reklamowy: "Przyjdź do nas, a schudniesz w jeden dzień". Poszedł pod
wskazany w reklamie adres i okazało się że to burdel. Wszedł do środka, podeszła do niego burdel-mama i
pyta:
- Ile chce pan schudnąć?
- Na początek, powiedzmy... trzy kilo.
- W takim razie proszę wejść do pokoju numer trzy.
Facet wchodzi do pokoju numer 3 i widzi nagą laskę, która woła:
- Jak mnie złapiesz, będę twoja!
Facet zaczął ją gonić, ona uciekała, wreszcie złapał ją i zrobił swoje... Nazajutrz wchodzi na wagą,
patrzy...
schudł 3 kilo. Poszedł do burdelu jeszcze raz. Burdel-mama pyta go:
- Ile chce pan schudnąć tym razem?
- Sześć kilo.
- W takim razie proszę do pokoju numer sześć.
Facet wszedł, patrzy... a tam jeszcze ładniejsza laska, jeszcze zgrabniejsza niż poprzednia i woła do
niego:
- Jak mnie złapiesz, będę twoja!
Facet ją dogonił, złapał i zrobił swoje... Następnego dnia staje na wagę, patrzy... schudł sześć kilo!
 Znów
poszedł do tego burdelu i znów burdel-mama go pyta:
- Ile chce pan schudnąć tym razem?
- No, teraz chcę schudnąć dziesięć kilo.
- Na to mamy coś specjalnego. Proszę do pokoju numer 10.
Facet wchodzi do pokoju numer 10, patrzy, a tam Murzyn, który woła:
- Jak cię złapię, będziesz mój!

indeks.jpg

Edytowane przez robert55555
Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

A podlasie duże... to co u was wczoraj padało, u mnie nie dało nawet kropli. tych z bronowa z rolnicy.podlasie znasz? oni gdzieś z twoich rejonów.

Nie oglądałem. Bronowo to nie moje rejony, nie znam nikogo. No jak na razie aktualizacja była i dalej podtrzymuje większe opady na cały dzień. 

Opublikowano

Oj tak na Floriana to było balowanie 🤣 nie jeden mundur na drugi pod płotem dzień po wsi się błąkał. Qq zasiana. Jutro podleje to może w środę by prysnął od ziela

Opublikowano

Właśnie wszedł przelew za suszowe- całe 2500 zł. Na ch*j to dzielić, nic się za taką kwotę nie zrobi a tak jak całość by przyszła to kasa w kupie i inaczej wtedy 

Opublikowano (edytowane)

No no jak źle zagłosujesz to nie dostaniesz ani drugiej raty ani szusowego za to mogą zawsze zlikwidować krus. Wybór należy do ciebie ;)

@Uziu92 mówiłeś że kupiłeś saletre ;)  

Edytowane przez hubertb
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v