Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś, czyli w tamtym roku pytałem się w sklepie to mówili, że jest, ale z braku czasu nie chodziliśmy sprawdzać na półkę. Dziś się pytam jeszcze raz, to się zapierają, że nie ma i nigdy nie było. Dzwonili także na hurtownię i to samo. Tak samo jest ze światłami do nowszej serii Władka, nie da się kupić. Także ze szczerymi chęciami, ale nie ma i nie będzie.

Jedynie kombinacja z przeróbką podstawy i filtrami PP. Albo szaber. :ph34r:

Opublikowano (edytowane)

Widac nie ma na tym biznesu i cena dla Ciebie byłaby zaporowa B) . Przejedź się do Aquaparku w Druskiennikach(Litwa) i przy okazji kupisz tą część. Nie chcesz jechać, schowaj EGo i regeneruj bąka.

Edytowane przez zorzyk2
Opublikowano

moj wladek jest z 84 r i ma 22,5kw *1,36=30,6 a ursus c330 ma 22,4*1,36=30,5 ale mowia zerusek jest slabszy bo ma mniejsze opony tylne jak sa orginalne 10r28 a ciapek 11,2r28 jak zalozycie do ruska 11,2r28 i wyrownacie ciezar tylnych kol to zobaczymy ktory jest silniejszy . podam wam przyklad sasiad mial wladimirca i robil nim w orkanie na zielake lubin ciagal z przyczepa rusek szedl pod gori wogole a przyjechal jego brat nowym ursusem c330 i zaczepili orkan z przyczepa na prostym odcinku ciapek tylko zrobil ciap ciap ciap ciap i zdechl i pare takich prob i zawsze zdychal

Opublikowano

Największy minus sprzęgło jedno stopniowe.W MTZ jest to samo ale rozwiązali to w ten sposób że WOM jest załączany oddzielnie a biegi oddzielnie.Tak wiedz włączamy WOM i jedziemy z maszyną naciskamy sprzęgło ciągnik zatrzymuje się a WOM dalej pracuje.Taki mieli na to sposób kiedyś nie wiem jak jest w nowszych MTZ

Opublikowano

Witam. Przepraszam, że tak się wcinam, ale nie chciałem zakładać nowego tematu. Czy wiecie może gdzie można dostać uszczelkę do oryginalnej kabiny, która uszczelnia między drzwiami, a kabina, nie chodzi mi o szybę. I 2 uszczelkę do prawej szyby otwieranej, też między okno, a kabinę. Moglibyście mi coś doradzić ?

Opublikowano

Witam,ja nie mogłem dostać oryginalnych to założyłem samochodową od golfa od drzwi, i powiem że bardzo dobrze zdaje egzamin i nie tylko w traktorach, ale i w kombajnie pomontowałem ,są bardzo szczelne tak na kurz jak i wodę, trzeba tylko dobrze poustawiać aby dobrze się zamykały, a i wygląd estetyczny jest i są trwałe, ja już kilka lat mam je założone :huh: Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam taki problem że jak mój władek postoi dłużej tzn. koło tygodnia to jak go odpale pochodzi 15s i zgaśnie musze podpompować ręczną pompką i wtedy jest ok. Co jest nie tak ?

Edytowane przez krzysiekg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Wielkinikt
      Witam odkrecily mi się śruby z blokady mechanizu roznnicowego a mianowicie 2 kolki 4 podkladki i 6 srub , i nie mam pojecia jak maja byc zalozone podkladki czy maja zaslaniac kolki i nachodzic na siebie czy tylko 2 na zaslonienie kolkow , czy nie ma to znaczenia i jeden chu jak to jest załozone 
      ps przepraszam za bledy 

• Przez druidzlasu
      Witam. Zakupię oryginalny klucz do wykręcania wtryskiwaczy we władziu T-25A . Może ktoś ma na zbyciu .
    • Przez druidzlasu
      Witam. Zakupię oryginalny klucz do wykręcania wtryskiwaczy we władziu T-25A  . Może ktoś ma na zbyciu .
    • Przez druidzlasu
      Witam. Zakupię oryginalny klucz do wykręcania wtryskiwaczy we władziu T-25A 
    • Przez zubi1990
      Witam wszystkich będę robił teraz remont silnika w moim t25a i tu mam pytanie: jakim momentem dokręcić śruby mocujące głowicę do bloku , jaką siłą dokręcić stopy korbowodów, jaka ma być grubość panewek głównych i korbowodowych, jaka siła dokręcenia koła zamachowego, szerokość cylindra i luz w zamku pierścieni. Ciągnik z roku 1978 z dwoma drążkami do zmiany biegów
  • Dodaj nową pozycję...
v