Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
49 minut temu, PRIMO napisał:

A chociaż zerknąłeś na profil sprzedającego? 😎

Dlatego napisałem. Cena raczej dobra jak za cały zestaw.

Opublikowano
6 godzin temu, izydor6280 napisał:

za 5tys. to już powinieneś jakąś KBT trafić, z pewnością po takim agregacie efekt będzie lepszy niż po klasycznej talerzówce

A gdzie miałbym ja znaleźć za 5 tyś? Na olx nie ma,  na allegro nie ma.

Komentarz spod jednego ze zdjęć na agrofoto

Ja mam taka sama 3m.chodzi z nia JD6800 powiem krotko,sprzet w 100% spelnia swoja role ale jezeli chodzi o jakosc materialow totalna porazka.Wymienionych 16 sprezyn ,popekana rama,sprezyn na wale nawet nie licze tylko talerze wytrzymuja Zglaszalem ten problem kilka krotnie dilerowi i producentowi i poprostu mnie olali. Nieee polecam

• Root Admin
Opublikowano

Uziu92 napisał:

ja mam problem z apką, od poniedziałku nie dostaję powiadomień, robiłem reinstal, kasowanie pamięci,  czyszczenie telefonu itp i nadal nic.

przez pomyłkę walczyliśmy ustawienia w profilu, myślałem że tylko u mnie Ale chyba wszystkim. ustaw proszę opcje powiadomień na nowo

Opublikowano
Dnia 27.09.2018 o 11:39, daron64 napisał:

pierwszą użytkuje kolega robotę robi ale..... ciaga koniem 100km

druga użytkuje sam od kilku lat i ciagalem ją farmszrotem 75km i radził sobie dobrze z wyjątkiem szczerych piachów...

teraz chodziła z renata 120km to robota idzie że ho ho....

Opublikowano
2 godziny temu, jahooo napisał:

Nóż się w kieszeni otwiera, "nie maluję" a świecą się jak psu jajca, ani grama rdzy na felgach... I do tego ten tłumik przelotowy od jakiegoś auta, przekładany z jednego do drugiego na czas zdjęć... Janusz biznesu

• Root Admin
Opublikowano

daron64 napisał:

@wini

To nie jest ten agregat,  pod którym pisał,  że jest tak za***isty i że nie będzie go zmieniał? 

@jahooo

Jaka pełni rolę to wiem :) a dopłaty, jeśli wierzyć olx, tylko 6 stów,  przy 2.4m. Więc chyba warto

A kiedy to pisał? widziałeś czym teraz sieje? takim samym tylko 20 lat młodszym

Opublikowano
2 godziny temu, yacenty napisał:

A kiedy to pisał? widziałeś czym teraz sieje? takim samym tylko 20 lat młodszym

Widzisz, a wystarczyłoby przerzucić na kolejną stronę i co byś tam znalazł? 

Dnia 27.09.2018 o 21:50, daron64 napisał:

Edit

Przepraszam za wprowadzenie w błąd - pisał o innym,  nowym agregacie. 

13 godzin temu, kamilc017 napisał:

Z tego co wiem to podobno wynajmuje go od kolegi.

A to już nie wiem, nie zagłębialem się tak,  po prostu pomyślałem zestawy, o których pisał. 

12 godzin temu, soltys48 napisał:

pierwszą użytkuje kolega robotę robi ale..... ciaga koniem 100km

druga użytkuje sam od kilku lat i ciagalem ją farmszrotem 75km i radził sobie dobrze z wyjątkiem szczerych piachów...

teraz chodziła z renata 120km to robota idzie że ho ho....

Kurde ta pierwsza to mi nie wyglądała na za ciężka właśnie.. 

A druga właśnie kojarzyła,  że coś o niej gdzieś tam wspominałeś i o farmtracu właśnie. Ehh i bądź tu mądry.  Ziemię mam raczej większość ciężkie,  piachu nie mam nigdzie, ale wolałbym mniej zbierać ale mocniej ja odciążyć o szybciej żeby ciągnik szedł,  niż go katować za duża talerzowka.. Jeszcze się skończy,  że stara swoją famarolke będę składał.. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v