Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I bez takiej maski 6245 potrafią być za tyle wystawiane , a tutaj bonus ;) .

Opublikowano

Miał ktoś do czynienia z maszynami od tego Pana? Jakieś opinie?

Interesuje mnie talerzówka 3,15 z wałem.

http://olx.pl/oferta/brona-talerzowa-talerzowka-1-8-m-CID757-IDacUF7.html#34d3155612

Kupiłem  od  niego jesienią  agregat  uprawowo  siewny  , 3  rzędy łapek  z  hydropakiem .

Okazało  sie że  tylny  rząd  łapek  ocierał po  wale  tylnym  rurowym ,  skontaktowałem  sie  to  powiedzieli żeby  odkręcić łapki  z ostatniego rzędu  i  robić  a po  sezonie zabiorą i naprawią , przyjechał  samochód    zabrali  , dziś  przywieźli zwęzili  ramkę  z zębami i ma  być ok .

Agregat jest  dość  masywny, wykonany solidnie ,  , właściciel  usuwa ewentualne   usterki  , więc  raczej  wart polecenia 

Opublikowano

Kupiłem  od  niego jesienią  agregat  uprawowo  siewny  , 3  rzędy łapek  z  hydropakiem .

Okazało  sie że  tylny  rząd  łapek  ocierał po  wale  tylnym  rurowym ,  skontaktowałem  sie  to  powiedzieli żeby  odkręcić łapki  z ostatniego rzędu  i  robić  a po  sezonie zabiorą i naprawią , przyjechał  samochód    zabrali  , dziś  przywieźli zwęzili  ramkę  z zębami i ma  być ok .

Agregat jest  dość  masywny, wykonany solidnie ,  , właściciel  usuwa ewentualne   usterki  , więc  raczej  wart polecenia 

Dziękuję. Chyba skorzystam z jego oferty;)

Opublikowano

Chodzi ni eo ten egzemlarz, bo fakt, mały, z 1,5t wejdzie,ale o pomysł - jakby tę dennicę ze ślimakiem wykorzystać do większej paczki, to niezły patent. Znam gościa, co taką konstrukcją napełnia siewnik na polu prosto z przyczepy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v