Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3 minuty temu, slawek74 napisał:

a dobrze się czujesz?😃 brony mają wisieć i żadne ,,pchanie''w uprawie nimi nie występuje

On tak ma, kracze jak inne wrony kraczą a nie wie po co :D Brona sama z siebie wisi na łańcuchach więc co w tym dziwnego. Najlepsze rozwiązanie to jednostronny gwint i kolba- wtedy masz sprzęg "pływający" 

Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, Marecki2922 napisał:

Może kolega o innej Bronce myślał , o takiej którą można popychać 😃

Przypomniałeś mi z wojska prawo użycia broni 🔫  😏" kiedy Bronia sama w domu , kiedy Bronia rozebrana , kiedy Bronia się nie broni wtedy można użyć Broni "😊

Edytowane przez Gość
Opublikowano

mnie ta cena zastanawia 🤔 bo jeśli rzeczywiście ciągnik jest w dobrym stanie to spora okazja

4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Te same to wiatrem chłodzone tak mi się kojarzy. Na poprzedniej mojej lokalizacji gość min. takim plac odśnieżał, ładnie silnik w tym mruczy.

Opublikowano

Odpowiedziałeś pod moim postem, jak się odpowiada komuś sprzed x postów to się go cytuje jarzysz? 

3 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

a tobie o co teraz chodzi ? jak sie pytam soltysa bo ciekawy ciągnik ... a on może wiedzieć coś na temat tych ciągników

Opublikowano
49 minut temu, Ursus932 napisał:

Przypomniałeś mi z wojska prawo użycia broni 🔫  😏" kiedy Bronia sama w domu , kiedy Bronia rozebrana , kiedy Bronia się nie broni wtedy można użyć Broni "😊

Czasy się zmieniły, teraz prawo użycia broni jest dużo krótsze 

"Broń Boże użyć, broń Boże zgubić"

Opublikowano
9 godzin temu, pawel885 napisał:

Same są tanie ogólnie.Te są już cieczą chłodzone. Pamiętam że taki przy kukurydzy we firmie jeździł to stawał co chwilę bo mu czujnik położenia pedału gazu szwankował

Czujnik położenia pedału gazu ? to raczej był Same Rubin a nie Laser , Laser to prosta maszyna chłodzona powietrzem podobna do DEUTZ-a ale to nie to samo jak niektórzy twierdzą że SAME i DEUTZ to to samo 

SAME i HURLIMAN  to są bliźniacze marki

• Thanks 1
Opublikowano
11 minut temu, Marecki2922 napisał:

Czujnik położenia pedału gazu ? to raczej był Same Rubin a nie Laser , Laser to prosta maszyna chłodzona powietrzem podobna do DEUTZ-a ale to nie to samo jak niektórzy twierdzą że SAME i DEUTZ to to samo 

Deutz moze trochę podoby z wyglądu i dlatego takie wrażenie że blizniacza marka , sam dawniej tak myślałem :)

Opublikowano
18 minut temu, Marecki2922 napisał:

Fakt, zmylił mnie wygląd bloku z prawej strony, nie widać typowych żeberek cylindrów jak w deutzu... Na pewno to był laser. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v