Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie powiedziałbym. Jest tu jeden na forum. Rozwiązaniami technicznymi wyprzedzały konkurencję w swojej epoce. MBtracki też sobie germańce cenią, choć stare jak ten shlutter.

Opublikowano

Może ktoś ,coś pokręcił jak wstawiał ogłoszenie ,bo cena 135,moc 135

tak tylko gdybam bo jak moja wstawi coś w ogłoszenia to potem sama nie wie co tam jest na wypisywane ;-0

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Mikruss napisał:

jezeli technicznie ok to cena okazykna za tego schlutera.

btw czasem fendt nie wykupil ich patentu na vario?

Nie wiem czy Fendt coś ma ze Schlutera ale Class Xerion to techniczna kopia i jej rozwinięcie jednego z ostatnich Schluterów.

Tak jak ktoś wyżej zauważył u nas absurdalne ceny osiągają często Zetory i Ursusy a u niemców czy austriaków kupno ciagnika Schluter, Hanomag czy MB Track za małe pieniądze jest prawie nie realne gdy jest na chodzie i w oryginale. Egzemplarze super zadbane osiągają zawrotne ceny i sprzedają się bardzo szybko...zresztą mało kto sprzedaje te w najlepszym stanie bo one ciągle pracują w gospodarstwach i to na pełnym etacie. 

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Darek, nie teraz, przed żniwami nawet tanie wywrotki są drogie

Wiem, ale co ja poradzę, że teraz parę złotych lewej kasy bym znalazł, a do "po żniwach" wszystko się rozejdzie pewnie :/ A moze u Ciebie coś zaliczkuje? :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik7343 napisał:

Pewnie do garażu z dachem się nie mieści 😆

1 godzinę temu, jahooo napisał:

z wysokim dachem

Może operator ma ponad dwa metry wzrostu i na stojąco tylko bez dachu może kosić 😆

17 minut temu, pawel885 napisał:

Jak by napisał że na ZETOROWSKICH częściach to by sprzedał xD

Święte słowa 😆

Opublikowano

Kiedyś znajomy woził wapno nactrzy przyczepy podpięte do 1614. Dwie były wywrotki a trzecia sztywna to przejeżdżał szestnastką z boku i drongiem rozpartym między przyczepę a podnośnik kiprował sztywną przyczepę...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v