Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• AgroTeam
Opublikowano
soltys48 napisał:

Powiem Ci,ze nie głupi, napęd jak dobrze widze hydrauliczny więc na agregat w sam raz

https://www.ebay.co.uk/itm/VICON-LZ-505-PIGGY-BACK-DRILL/163580775629 Tyle kosztuje gotowy

• Like 1
Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/international-70-koni-4x4-case-plus-tur-nieaktualne-CID757-IDyU6Ac.html#d23c25071c

co sądzicie?? nie daleko mnie. Typ dziwny. Niby ciagnik kupił w 20 minut bo ukraińcy już się rzucali na niego itp i że zrobił 20m do przodu i 20m do tyłu niby sprawny i zarejestrowany..... W poniedziałek bym się może przejechał czy lepiej nie pchać się ??

https://www.olx.pl/oferta/case-international-844-z-turem-CID757-IDyP85T.html#3a35df0d9f

czy lepiej tego?? ale 4x2. 2 sekcje by starczyły ten sporo czasu stoi

Opublikowano

Miałeś chyba dobrego case a takie padaki szukasz na zastępstowo?

Opublikowano

Panowie, gdzie w ciężkiej serii jest czujnik hamulca ręcznego? Orientuje się ktoś? Kontrolke mam, gdzieś czytałem że były czujniki, ale na szybko nic w internetach nie mogę znalezc

Opublikowano

Czekam na tura do TD5 105 kużwa już siódmy tydz tak mnie zwlekaja a chodzi mi  otłuczenie w podwórku za nie dużą kasę tylko o to chodzi

Przed chwilą, rafix255 napisał:

Czekam na tura do TD5 105 kużwa już siódmy tydz tak mnie zwlekaja a chodzi mi  otłuczenie w podwórku za nie dużą kasę tylko o to chodzi

no właśnie mechanicznie był ok. Nie porównujmy ciągników za 15 do ciagnika za 45 tysi. a kasy nie nadrukuje

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

Panowie, gdzie w ciężkiej serii jest czujnik hamulca ręcznego? Orientuje się ktoś? Kontrolke mam, gdzieś czytałem że były czujniki, ale na szybko nic w internetach nie mogę znalezc

Jak w każdym pojeździe. Tam gdzie dźwignia hamulca ręcznego. Dostęp kure..ko słaby. Odkręć mieszek to może go znajdziesz w kupie piachu z olejem. Włącznik nie ma żadnych osłonek i każdy pył, syf osiada na nim i przestaje łączyć obwód. Pasowałoby założyć jakiś szczelniejszy od drzwi samochodu. Możesz oczyścić a za 2 dni przestanie działać.

Opublikowano
8 godzin temu, Thomas2135 napisał:

Jak w każdym pojeździe. Tam gdzie dźwignia hamulca ręcznego. Dostęp kure..ko słaby. Odkręć mieszek to może go znajdziesz w kupie piachu z olejem. Włącznik nie ma żadnych osłonek i każdy pył, syf osiada na nim i przestaje łączyć obwód. Pasowałoby założyć jakiś szczelniejszy od drzwi samochodu. Możesz oczyścić a za 2 dni przestanie działać.

Właśnie o to chodzi, że mieszka nie mam, gumę pionowa zdejmowalismy kiedyś jak siedzenie wymienialem i nic tam nie widziałem i myślałem, że gdzie indziej jest :/

Opublikowano

No ale już niejako poprzez prawo zasiedzenia porostom się ten ciągnik należy. Stworzyły sobie tu dobrze prosperującą kolonię i powinniśmy to uszanować , nawet objąć je ochroną😁

Opublikowano
37 minut temu, Bananek napisał:

Wersja angielska. Do wszystkiego można się przyzwyczaić. Anglikami po drogach jeżdżą i wyprzedzają. 😮

11 minut temu, daron64 napisał:

Właśnie o to chodzi, że mieszka nie mam, gumę pionowa zdejmowalismy kiedyś jak siedzenie wymienialem i nic tam nie widziałem i myślałem, że gdzie indziej jest :/

Jest, jest na końcu dźwigni. Po kabelku może znajdziesz. Nie wiem czy od dołu go nie zobaczysz. Pewnie zaje.. ny piachem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v