Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, slawek74 napisał:

W którym miejscu jest to ,,centrum podlasia"?😀

to zbieranina wiosek o których kuzyn Zenka śpiewał :D

a tak serio tez jeszcze w zeszłym roku w kostkę 75a w kostke zrobiłem by na stropach  budynków było do ułożenia na ocieplenie, 

Opublikowano
18 godzin temu, arturooo napisał:

To zawór przelewowy. Widzieliście jak ponazywał resztę swoich ogłoszeń? Jak ja nie lubię takich typów

Trzeba go zgłosić w kilka osób i odechce mu się zaśmiecania olx

Opublikowano
5 minut temu, kopin napisał:

bez kolcika,bez problemu

rękojmia do stu dni

wyjedziesz za studnie i całuj mnie w pompkę 

Gwarancja do bramy i dalej się nie znamy. Gwarancja do stu dni. A studnia koło bramy. 

Opublikowano

Panowie przymierzam się do zakupu i szukam opinii na temat takiego ciągnika.Jest to new holland tn75v. Czy ktoś z was użytkuje taki sprzęt lub zna ten model i może coś o nim powiedzieć? Szukam też jakiegoś ogarniętego mechaniora z okolic Lipska lub Grójca który pomógłby mi go sprawdzić.  Z góry dzięki za odpowiedzi . 

new-holland-tn75v,840f7b7a-1.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, desant napisał:

Panowie przymierzam się do zakupu i szukam opinii na temat takiego ciągnika.Jest to new holland tn75v. Czy ktoś z was użytkuje taki sprzęt lub zna ten model i może coś o nim powiedzieć? Szukam też jakiegoś ogarniętego mechaniora z okolic Lipska lub Grójca który pomógłby mi go sprawdzić.  Z góry dzięki za odpowiedzi . 

new-holland-tn75v,840f7b7a-1.jpg

Baranek @Shaun temat dla Ciebie. 

• Thanks 1
Opublikowano

Panowie może ktoś podpowie , mam taki problem na OLX  gdy klikam na nr . tel. aby go zobaczyć nie otwiera mi go , tylko jak gdyby odświeża stronę , a gdy wyszukam swoje ogłoszenia to pokazuje normalnie nr. tel. 

Internet przeglądam z laptopa

Opublikowano
6 minut temu, Marecki2922 napisał:

Panowie może ktoś podpowie , mam taki problem na OLX  gdy klikam na nr . tel. aby go zobaczyć nie otwiera mi go , tylko jak gdyby odświeża stronę , a gdy wyszukam swoje ogłoszenia to pokazuje normalnie nr. tel. 

Mi też często się tak zdarza z laptopa ,a z telefonu nie ma problemu . Jak dodaje ogłoszenie to numer podaje w opisie .

• Thanks 1
Opublikowano
9 minut temu, Marecki2922 napisał:

Jak masz e-konto w banku to program wie że nie masz kasy żeby tą maszynę kupić ,to Ci nr nie otwiera bo po co masz komuś d*pę dzwonieniem zawracać

• Haha 7
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v