Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, kierowiec napisał:

https://www.olx.pl/oferta/claas-axos-330-ciagnik-rolniczy-deere-renault-holland-fendt-CID757-IDvZOs2.html#ac5b54e971 co o nim uważacie, warto w ogóle pchać się w claasa? w mojej okolicy praktycznie nie spotykana marka ciągnika.

axos został wycofany z oferty claas bo wiele sztuk miało taka wade ze z jakimkolwiek obciążeniem transportowym nie mogl dac rady podjechać pod żadna gorke

na plaskim jezdizl jak trzeba ale tylko gorke zosbaczyl i koniec 

na początku przez to wycofany z rynku niemieckiego a potem dopiero u nas po wielu reklamacjach uzytkownikow nawet tutaj na agrofoto był watek zalozony przez użytkownika z takim samym rpoblemem technicznym

mam kolege jest przedstawicielem claasa także informacja pewna

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Azor07 napisał:

Gdzie ty takie okazje wyłapujesz ? Ja na nią zwróciłem uwagę , tylko teraz wolał bym coś na 3 strony i szerokości 220 jaka by spełniała te wymogi chyba D55 ?

Okazje? Kawałeczek ode mnie gościu z germanii ciągnie,wuja z nim handluje to i coś się trafi

Ta przyczepa żaden miód 

Wąskie osie słabe koła i jeszcze hamulec najazdowe na jedną oś 

Nie Wiem czy nie w tym temacie dodawałam zdjęcia jak była obalona😉

• Like 1
Opublikowano

Mam takie pytanie mieszka ktoś w okolicy Kowaliki, nowomiejski, Warmińsko-mazurskie

Mam do kupienia tam jedna rzecz ale sprzedający nie chce jej wysłać tylko odbiór osobisty

Moze by ktoś umiał jechać i kupić i wysłać do mnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v