Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Niektórzy by milczeli i zaczerpneli informacji jakoby randap był odpowiedzialny za wszystkie choroby wszechczasów i płonącą planete 🤷🏻 i oczywiście potem powtarzali tą wiedze nabytą od wiejskich dzbanów...oj sorry , przecież to się juz dzieje 😁

Edytowane przez mirekcich
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, mirekcich napisał(a):

Wiedziałem że randapu nie pijesz ,za to inne środki ochrony roślin już tak 😁 ofermo losu ... Ty sie dobrze wpasowujesz w ramy debila ,pustaku wiejski !

Ty wiesz najlepiej nieudaczniku z foliową czapeczką😁

Ewidentnie coś na dekielku masz chłopcze...lecz się zanim będzie za późno.  

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Ewidentnie coś na dekielku masz chłopcze...lecz się zanim będzie za późno.  

No ewidentnie mowiles ,ze randap szkodzi i nie mozna go pic,a inne środki juz tak 🤷🏻 ty nawet wlasnego cymbalizmu nie ogarniasz trolu 😁 czekam z niecierpliwością az napijesz się innego środka chwastobójczego 🤷🏻  amebo ... Bo największymi głosicielami szkodliwości randapu sa idioci ...

• Haha 1
Opublikowano

A tak wracając do tematu kukurydzy... 

Sial ktoś odmianę LG 21.238?

50 tys nasion ważyło 10,4 kg. Wydaje mi się że to bardzo mało. Ktoś coś wie na temat tej odmiany? 

Opublikowano
8 godzin temu, mirekcich napisał(a):

No ewidentnie mowiles ,ze randap szkodzi i nie mozna go pic,a inne środki juz tak 🤷🏻 ty nawet wlasnego cymbalizmu nie ogarniasz trolu 😁 czekam z niecierpliwością az napijesz się innego środka chwastobójczego 🤷🏻  amebo ... Bo największymi głosicielami szkodliwości randapu sa idioci ...

Właśnie Amebo tu sie pisze a nie mówi . Pokażesz mi gdzie ja tak napisałem albo zamilcz dzieciaku...

Na co czekasz?...miałeś chyba ty udowodnić jakie to wszystko bezpieczne i zdrowe a teraz komuś każesz coś pić, szukasz głupszego od siebie  ale nie wyszło 😂 Zastanawiam sie z którego szpitala uciekłeś bo nieźle odjechany mozg masz . 

• Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, mirekcich napisał(a):

W niczym nie przeszkadza waga porcji🤷🏻

Może w laboratorium przy optymalnych warunkach nie widać różnicy 

Ale w sytuacji kiedy ziarniak wypuści kiełek a przyjdzie duże ochłodzenie i kiełek czeka w ziemi  to na mój głupi chłopski polski rozum grubsze ziarno to więcej papu i więcej dni wytrzyma ...

To samo rozkład śor

Laboratorium a warunki polowe  przy  suszach, przymrozkach i innych czynnikach to dwa inne światy ...

wiesz czym się różni teoretycznie od praktycznie ? 

Z chęcią ci wytłumaczę 😅

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, maniekc360 napisał(a):

Już dawno nie widziałem takiego "poziomu " wymiany zdań😀

To chyba w temacie polityki dawno nie byłeś 😅

a głupi Pafnucy jeszcze mu brawo bije myśli że przyjaciółmi zostaną 🤭

Edytowane przez pawel885
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, pawel885 napisał(a):

Może w laboratorium przy optymalnych warunkach nie widać różnicy 

Ale w sytuacji kiedy ziarniak wypuści kiełek a przyjdzie duże ochłodzenie i kiełek czeka w ziemi  to na mój głupi chłopski polski rozum grubsze ziarno to więcej papu i więcej dni wytrzyma ...

To samo rozkład śor

Laboratorium a warunki polowe  przy  suszach, przymrozkach i innych czynnikach to dwa inne światy ...

wiesz czym się różni teoretycznie od praktycznie ? 

Z chęcią ci wytłumaczę 😅

No i takim plaskoziemcą jesteś 🤷🏻 siałem takie porcje i nie ma żadnej różnicy,plon jest wydawany z tego co pobierze z gleby, natomiast ty wymyślasz następne zabobony wiejskie, dlatego nie warto dyskutować z takim prostactwem rolniczym ...

3 godziny temu, GRZES1545 napisał(a):

Właśnie Amebo tu sie pisze a nie mówi . Pokażesz mi gdzie ja tak napisałem albo zamilcz dzieciaku...

Na co czekasz?...miałeś chyba ty udowodnić jakie to wszystko bezpieczne i zdrowe a teraz komuś każesz coś pić, szukasz głupszego od siebie  ale nie wyszło 😂 Zastanawiam sie z którego szpitala uciekłeś bo nieźle odjechany mozg masz . 

Na kazałeś mi trolu pic randap skoro ja uważam że jest nie trujący🤷🏻  a ja uważam ze to zwykla substancja chwastobójcza ,podobna do innych środków tego typu,wiec pytam cie pustaku która sie nadaje do spożycia oprucz sławnego w kręgach troli chemicznych,randapu 🤷🏻 Ale wie , że argumentacji prostaku tez nie rozumiesz 😁

• Haha 1
Opublikowano

Nie pisze o plonie tylko o przetrwaniu we wczesnych krytycznych warunkach kiedy pobierane są substancje zapasowe z ziarniaka 

Masz problemy z czytaniem widzę 

I z psychiką 

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, mirekcich napisał(a):

No i takim plaskoziemcą jesteś 🤷🏻 siałem takie porcje i nie ma żadnej różnicy,plon jest wydawany z tego co pobierze z gleby, natomiast ty wymyślasz następne zabobony wiejskie, dlatego nie warto dyskutować z takim prostactwem rolniczym ...

Na kazałeś mi trolu pic randap skoro ja uważam że jest nie trujący🤷🏻  a ja uważam ze to zwykla substancja chwastobójcza ,podobna do innych środków tego typu,wiec pytam cie pustaku która sie nadaje do spożycia oprucz sławnego w kręgach troli chemicznych,randapu 🤷🏻 Ale wie , że argumentacji prostaku tez nie rozumiesz 😁

Widzisz pajacu zamilcz jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Prostaka  szukaj w lusterku lub bliższej rodzinie. I powtarzam wypad z forum jak zachować się nie potrafisz...I koniecznie zgłoś się do psychiatry może jeszcze nie jest za późno.  

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, pawel885 napisał(a):

Nie pisze o plonie tylko o przetrwaniu we wczesnych krytycznych warunkach kiedy pobierane są substancje zapasowe z ziarniaka 

Masz problemy z czytaniem widzę 

I z psychiką 

To nie ma żadnego znaczenia kretynie!!! Dotrze to do ciebie bałwanie ??? Żadnego znaczenia na plon!!! Trolu wiejski od zabobonów!

Godzinę temu, GRZES1545 napisał(a):

Widzisz pajacu zamilcz jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Prostaka  szukaj w lusterku lub bliższej rodzinie. I powtarzam wypad z forum jak zachować się nie potrafisz...I koniecznie zgłoś się do psychiatry może jeszcze nie jest za późno.  

Juz ci mówiłem,argumentacji prostaku nie zrozumiesz 🤷🏻 jedynie zabobon wiejski powtarzac potrafisz o rakowym randapie i we wlasnych zeznaniach się gubisz ciołku🤷🏻 takim właśnie kretynem jestes ... A dlatego poruszyłem ten temat,bo przez takich tépych wsioków są wycofywane skuteczne i dobre opryski ,przez takich właśnie cymbałów wiejskich jak ty !

• Haha 3
Opublikowano

Pytanie do tych co stosują rsm w qq. Do jakiej fazy można bezpiecznie lac rsm pogłównie? Kukurydza zaczyna wychodzić z ziemi mogę teraz lac? Kiedyś czytałem że do 5 liścia nożna lac do fazy póki nie wytworzy się rurka w kukurydzy.

Opublikowano
2 godziny temu, Zapracowany napisał(a):

Jeden młody gniewny i takiego syfu w temacie narobił. Skąd ta agresja? To przecie i pomylić się można, A tu wyzwiska jak by kogoś komuś zabili. To tylko kukurydza!

Typ nawet mnie przebija 🙈

• Haha 1
  • Root Admin
Opublikowano
2 godziny temu, mirekcich napisał(a):

weź wsadz głowe pod zimną wodę, ochłoń, odpocznij tydzien i wróć do kulturalnej dyskusji.

Do zobaczenia

• Like 6