Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, ogi430 napisał:

Mój T5 110  jest z 2017 roku i nie mam  automatyki skrzyni ale była możliwość  opcji  dealer mi nie zaproponował.... orientuję się ktoś ile to kosztuję i  czy to jest ta sama skrzynia tylko z dodatkową elektroniką ? Ma tylko coś takiego że jak dojeżdżam np do skrzyżowania na sprzęgle sam zmienia biegi na niższe  aby można było swobodnie ruszyć. Można też zaprogramować aby do przodu jechał np na 7 biegu a do tyłu na 5.

Ja tak mam i chyba to kosztuje 2.5 tys jak dobrze pamiętam , można programować jak chcesz i sama zmienia biegi na mniejsze jak dojeżdża się do skrzyżowania i można ustawić że same się przełączają 

Opublikowano
Dnia 26.10.2019 o 07:47, rudinho11 napisał:

Mi za pume 140 czyli odpowiednik T7.165S powiedzieli 300 netto w podstawie a jest tam tylko TUZ. Jaką masz skrzynie wybraną w NH?

mi liczyli pume 140x z oska tuzem kabina 4 wyjscia mechaniczne kapcie chyba 600 to 308, puma 150 w takim samym wyposazeniu + micheliny 313. Cos wydaje mi sie ze przedstawiciel chce mnie na 150 naciagnac. nh t7,165s 290 placowy bez miekkiej oski ale z tuzem i obciaznikiem 700 kg, ponoc z oska +15

Opublikowano

Case vestrum 120, skrzynia cvx, opony tył 540 r38, przód 440 r28, przedni tuz, amortyzacja osi i kabiny, 4 pary hydrauliki (2 elektryczne) . Cena 300 netto do negocjacji. 

Opublikowano
7 godzin temu, wojtaso napisał:

Case vestrum 120, skrzynia cvx, opony tył 540 r38, przód 440 r28, przedni tuz, amortyzacja osi i kabiny, 4 pary hydrauliki (2 elektryczne) . Cena 300 netto do negocjacji. 

Takiej ceny się spodziewałem 

Opublikowano

T5 120 AC tuz, oś sztywna, amortyzowana kabina, 4 pary hydrauliki mechaniczne, opony 600 r 34, po targach 246 tys. netto. Zamówiony we wrześniu teraz ceny mogły trochę wzrosnąć ale bez przesady. Kontroferta na experta cvx droższa o 5 tys. Co ciekawe steyr żeby się zbliżyć cenowo usunął z wyposażenia monitor z podłokietnika, także porównujcie dokładnie od dealerów.

Opublikowano

Pewnie już pisałem, każdy mówi że NH najtańszy a Stayer droższy.

3 lata temu jak przedstawiciel z Case dowiedział się że podpisałem umowę z NH to dostał u szefa taki upust że sam był w szoku z ceną że Case można sprzedać taniej od NH w tej samej specyfikacji.

Opublikowano

No z ceną to wiadomo. Opony kosztuja Michelin ok 4000, kategoria 3 i łącznik hydrauliczny 5000, oska 19000, Power beyond 3000 i tak można w nieskończoność 

Opublikowano
Sadek napisał:

Pewnie już pisałem, każdy mówi że NH najtańszy a Stayer droższy.

3 lata temu jak przedstawiciel z Case dowiedział się że podpisałem umowę z NH to dostał u szefa taki upust że sam był w szoku z ceną że Case można sprzedać taniej od NH w tej samej specyfikacji.

Czemu od razu nie poszedł do szefa? Takie pierd**enie, kiedyś chciałem wziąć kredyt na ziemię, byłem w BS-ie dostałem ofertę nie pamiętam ile ale powiedzmy 6% w BGŻ powiedzmy 4%, wróciłem do BS-u i coś gadka jak z tym kredytem ja mówię że w BGŻ mam 4% a prezeska mówi że też by tyle zrobiła🖕😅 Brat zamawiał noże do prasy... Nh 90zl, case 85zl... Dobra biorę z case, dzwoni z Nh jak z tymi nożami... No biorę z case bo mają po 85zl... Toć ja też bym ci taką cenę zrobił Wyliczać można chyba w nieskończoność, ja między innymi dlatego odeszlem od swojego wieloletniego dilera i kupiłem wkoncu cos innego😉

Opublikowano

Bo to było zejście poniżej zakładanego pewnie zysku, nie ukrywam że w NH ta cena była też negocjowana z przedstawicielem głównym NH a nie przedstawicielem dealera.

Może tak podeszli bo wiedzieli że przedstawiciel Case to znajomy a ja dodatkowo cenę Case dla NH zaniżyłem o blisko 10 tysięcy.

Opublikowano

Czy 115 netto za farmala 65c to dobra cena? Z wyposażenia to miedzy innymi: wąskie koła, obciązniki przednie, skrzynia 20x20 z pełzakami, rewers hydrauliczny, siedzenie pasażera, belka zaczepowa, klimatyzacja i fotel pneumatyczny

Opublikowano
Dnia 5.11.2019 o 19:39, adam1984 napisał:

Czy 115 netto za farmala 65c to dobra cena? Z wyposażenia to miedzy innymi: wąskie koła, obciązniki przednie, skrzynia 20x20 z pełzakami, rewers hydrauliczny, siedzenie pasażera, belka zaczepowa, klimatyzacja i fotel pneumatyczny

Bardzo dobra

Opublikowano

simpleNICKpl napisał: tomek904 napisał: New holland t5. 95 24x24 hd z bogatym wyposażeniem koła Trelleborg 175tys netto + ładowacz stoll fz20 31tys netto dobra cena czy można coś jeszcze utargować ? Bogate wyposażenie czyli? maksymalne oświetlenie fotel pneumatyczny ehr i wom na błotniku lusterka teleskopowe dwie pamięci obrotów skrzynka z narzędziami fotel pasażera ogólnie większość pozycji z konfiguratora obciążniki na kołach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v