Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Jeśli to mocznik krajowy to ma cenę niższą od aktualnego cennika Polic o 60 zł/t

Opublikowano

ja kupiłem mocznik z Węgier ,to co na allegro , jeszcze był ciepły z produkcji.Bardzo ładnie wygląda z jakością też nie powinno być problemu. A kupiłem go z firmy Dalgety a oni kitu nie wciskają, przywiezli mi go w trzy dni bezpośrednio z Węgier

Opublikowano

Ja na początku stycznia kupiłem Mocznik po 919zł/t i Sól Potasową po 1650zł/t. A w połowi grudnia Fosforan Amonu 46% po 1320zł/t i Saletre po 720zł/t.

Teraz za Mocznik chca chyba po 1100zł, Fosfotan ok 1500zł, a Soli nieda sie kupić.

Opublikowano

e student nie ryzykuj bo cie chopoki skrócą..

mi przywieźli w podobnych(nawet lepszych) cenach do studenta ale przed świętami.. ciężko uwierzyć aby dostał coś w dobrej cenie bo ja miałem z zamówienia listopadowego i gość strasznie stękał że on drożej już zamawia niż kupuje.. ale firma solidna (Wamex) i kasy nie podniosła jedynie odrobinę okroiła zamówienie bo okazało sie ze fosforanu jest mniej ale dobrało się inne nawozy..

Opublikowano

ja aktualnie mam takie ceny na nawozy:

Mocznik 990zł netto worki 50kg

NPK 4-15-30 1040zł netto

NPK 7-20-30 1180zł netto

NPK 6-24-12 890zł netto

sól potasowa 1310zł netto

Opakowanie: big bag.

Minimalne zamowienie 24tony. dostawa na terenie woj. podlaskiego i okolic gratis. jakies pytania? 506072260.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ukasz52 z ZSZ --> nie kozacz bo nie wiesz kiedy ja zamawiałem więc nie stękaj. Kupowałem (płaciłem) w styczniu i grudniu po takich cenach jak pisałem i tyle. Co masz za problem po ile kupiłem?

I masz solidną firmę co przywozi inne ilości niż się zamawia. Jak by mnie ktoś tak w konia robił to bym nie popuścił.

Opublikowano

A zna ktoś może aktualną cenę RSM-u lub ma jakieś cenniki nawozów dolistnych ???

Opublikowano

Luty 2010 - mazowieckie

Saletra amonowa z magnezem 34% N Puławska/ AMWIL - 970

Mocznik 46% N Puławski/Kędzierzyński - 1170

Siarczan amonu 20,7% N Puławski - 620

Polifoska 6 NPK (S) 6-20-30 (7) 1550

Polifoska 8 NPK (S) 8-24-24 (9) 1550

Polidap NP (S) 18-46(5) 1460

Saletrzak z borem 27% Tarnowski 900

Saletrzak 27% + 5% MgO + 7%CaO Węgierski 840

NPK 8-20-30 1400

NPK 4-15-30 1300

YARA Mila Complex 8-15-30 1450

Sól potasowa 1650

Ceny do negocjacji - wszystko dostępne od ręki - możliwość transportu.

Od marca wszystko znów ma iść do góry....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez tomek15h
      Interesuje mnie kwestia siewu nawozów pod rzepak?Dotych czas siałem nawozy po zaoranym polu natomias w tym roku chciałbym zrobić nieco inaczej ,mianowicie posiać nawozy na ztalezowane ściernisko a potem przeorać i siać.Prosze o opinie tych którzy mają coś do powiedzenia w tej tematyce???Pozdrawiam
    • Przez sumek666
      Witam, 
      Czy ktoś użytkuje lub planuje używać płynny nawóz ASL? Co sądzicie na ten temat? 
      http://agrotrader.pl/oferta/asl-plynny-nawoz-organiczno-mineralny-ID244225.html
      Pozdrawiam 
      Sumek
    • Przez gosciu506
      Witam 
      Czy używa ktoś nawozu Alzon neo 46 czy wart jest swojej ceny  i czy zeczywiscie sa niższe straty azotu czy to tylko dobry bajer wymyslony przez handlowców?
      Cena na tą chwilę 1720-1740zł brutto  gdzi emocznik mozna kupić po 1620zł 
    • Przez Ramzes1987x
      Witam panowie co sądzicie to tym nawozie?producent niby Yara i jest to ponoć import z Norwegi czy Niemiec i sprowadzany luzem a u nas przesiewany (bo przywożony jest nie do końca dobrze zgranulowany a ten odsiew osobno sprzedawany głównie sadownikom) i pakowany w BigBagi.Cena okazyjna bo 1300zł netto.Sprzedawca się zarzeka że skład w 100% prawdziwy i z wysoką przyswajalnością i że musi być wszystko byc prawdziwe bo już nie jedną kontrolę miał dzięki uprzejmości konkurencji i bez problemu może dać próbki nawozu

• Przez hesus37
      Witam nie wiem czy było już na forum, ale chciałbym rozpocząć temat dotyczący melasy buraczanej jako nawozu dolistnego. Może ma ktoś doświadczenie w tyn temacie?
  • Dodaj nową pozycję...
v