Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, nie napisał(a):

peowski kłamliwy głupek znowu pokazał swoją mądrość

wyjechać z białorusi można tylko przez przejście, którym się wjechało

choćbyś się zesrał, z wysiłku, sto razy to i tak nie wybielisz tuska

głupek tłumaczy głupka :D dobry kabaret 

Na razie to ty próbujesz tu się zesrać z wciskaniem tej ciemnoty. CO mnie Tusk obchodzi. Zamknęli granicę i kiedy chcieli wtedy odtworzyli żaden Łukaszenka a ni ty jego onuca nie będzie tu Polsce dyktował co ma być. Ciekawe, że onuce z pisu jak ty tak chwalą Łukaszenkę jak to kpi z polskiego premiera.  Onuca z pisu nawet Łukaszenkę pochwali by dokopać naszemu premierowi.

15 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Który to ta onuca z Ławrowem bo już nie ogarniam? Ten?

Teraz Goebbels @nie jest tu piewcą Łukaszenki. Zachwyca się jak to baćko kpi z Polski .

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
6 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Goebbels granica już otwarta. Znowu szmatą w ryj dostałeś  Jeszcze raz ci onuco powtórzę że zamkną granicę zapowiadali dużo dużo wcześniej tydzień co najmniej jak nie dwa. Jak kto chciał to jechał jak nie bo wiedział, że nie zdąży to nie jechał. 

Ja nie rozumiem kto na niego głosował z tą przeszłością z tymi szwindlami z mieszkaniem z tym gangusem. A do tego jeszcze ciemnocie wmówili, że on apolityczny bez partyjny a on po wyborach pisiorami się otoczył. Społeczeństwo coraz bardziej głupieje. Kampania wyborcza jest jak reklama proszku do prania Nie liczą się dokonania, przeszłość, dorobek a to jak się wypadnie na psotach wyborczych i ciemnota zagłosuje.

Kiedyś o mało prezydentem nie został Stan Tymiński Nawrockiemu się udało.

Powiedz nam wszystkim jaki cel miało zamkniece granicy, i jakie efekty korzyści przyniósło to Polsce ? 

• Confused 1
Opublikowano
4 godziny temu, nie napisał(a):

Patryk Słowik

Wszedłem sobie dziś rano na stronę rządową i ściągnąłem raport Komisji ds. represji wobec społeczeństwa obywatelskiego. Roiło się w nim od błędów i zwyczajnych kłamstw.
Teraz wchodzę w to samo miejsce i raportu już nie ma.
Cóż, szybko wybitnej ekipie udało się ośmieszyć nawet tak oczywistą kwestię jak wykazanie szczucia przez media publiczne w czasach kurszczyzny.

Nieudacznicy narobili tyle błędów w tym raporcie, że go usunęli z rządowej strony.

jacy to są debile :D kto na nich głosował?

Ludzie ściągali go ze strony ministerstwa tak intensywnie, że skończyły się pdf-y. Podobno ma być dodruk. :D :D 

Patryk Słowik
Czytam nową wersję raportu Komisji ds. wyjaśnienia mechanizmów represji wobec organizacji społeczeństwa obywatelskiego i widzę, że raport dotyczy lat 2025-2023 (sic!).
Gdyby była potrzeba, mogę za połowę kasy, którą dostają członkowie komisji, przeglądać te raporty przed publikacją. Nie będzie trzeba po kilka razy poprawiać.

zapomnieli napisać p. n. e.  :D 

debile, no debile

ale bez zdziwienia, patrząc (tutaj na forum) kto na nich głosował

Opublikowano

urban znowu bijeniemca po nocach.. za to engels zniknal-rubli braklo??

jesli popatrzec na tych co na pis glosowali to wychodzi ze,albo swiry albo glupki..

tu przyklady .

19 godzin temu, Agrest napisał(a):

A to wystarczy że jakąś termopościel czy turbo garnek kupisz za naście tysięcy w ratach.  Bo chyba na tym te spotkania polegają

ledwo podstawowke skonczyles, to moze chociaz tam bys poszedl ciemniaku ??

16 godzin temu, nie napisał(a):

Image

Image

a co tak boli tych hitlerowskich pomiotów? :D 

urban partia cie tam wysle na wczasy w nagrode ..

byles i widziales jak to wyglada na zywo ??

wez swojego chlopaka i jedz 😂

• Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, GRZES1545 napisał(a):

Powiedz nam wszystkim jaki cel miało zamkniece granicy, i jakie efekty korzyści przyniósło to Polsce ? 

jedną z przyczyn były cwiczenia zapad ale też było potrzebne ze wzgledu na migrantów których podsyłają służby ukraińsko- rosyjskie  na granice a efekty poznamy za kilka msc bo nie sądze żęby strona białoruska przestała nagle owe osoby podwozić bo by oznaczało to słabość Białorusi ale za kilka msc w ciszy mogą się liczba migrantów zmiejszyć i to nie przez zimę która nadchodzi 🙃 jeszcze mogło do prowokacji gdyby kilku agentów przeszło na naszą stronę i zrobio coś ,, głupiego ''  

Opublikowano
9 godzin temu, GRZES1545 napisał(a):

Kolejny raz pytam dlaczego bycie pisowcem oznacza bycie onucą? Każdego poprą każdego wesprą aby tylko przeciw Tuskowi. Nawet Putin czy Łukaszenko dobry jak się z Polski rządzonej przez Tuska śmieje. Nie będę ci tłumaczył jako onucy jaki cel i jakie efekty. Bo to wiedza ogólnie dostępna nie przyjąłeś jej do tej pory nie przyjmiesz i teraz. 

Opublikowano
jahooo napisał:

Propaganda o tych "tysiącach ciężarówek" stojących na Białorusi, wobec wcześniejszej informacji, że granica zostanie zamknięta, z podaniem dokładnie daty - to działanie prorosyjskich mediów, żadnych oficjalnych protestów nie było

Tak samo sraczka, że białorusini odejdą z powodu zamknięcia granicy z polskich firm

Tak, odejdą z dziadtransów, które oferują gorsze warunki niż firmy białoruskie czy rosyjskie, tam też kierowcy nieźle zarabiają. Właściwie, to ci z dziadtransów zrobili sobie tym antyreklamę. bo okazuje się , że na Białoruski kierowcy lepiej zarabiają i mają lepsze warunki, niż u nich, no co za niefart.

Co nieoficjalnie zrobili chińczycy, pewnie się szybko nie dowiemy, ale protest wobec Polski, jakkolwiek - dyplomatyczny, był, to chińczycy wielkiej dramy nie robili, raczej przyjęli ze zrozumieniem deklarację Polski, że jako strona, która również traci na tym postanowieniu, nie mamy zamiaru niepotrzebnie przedłużać blokady. Chińczycy przyjęli to ze spokojem, aczkolwiek pewnie jakiś nacisk z ich strony na Rosję i Białoruś był. Białoruś w sumie też jakoś ze spokojem przeszła z tym do porządku dziennego, kartoflany generał nie robił scen, jak to ma w zwyczaju. Chyba za bardzo mu zależy na interesach z Polską.

Terespol, Kodeń to bardzo spokojne pod względem imigrantów strażnice. Małaszewicze mają swoją moc. Ktoś tam się zabłąka ale scen niema większych. Białorusini pilnują. Nawet jak kogoś wyłowia z Bugu to jedzie przez most na drugą stronę. Most w Kukurykach wybijany jest im z głów buciorami jak sądzę. Co innego na Świsłoczy. Tam Xi już nie sięga...

racyl napisał:

13 minut temu, hubertuss napisał(a):

Goebbels pisze tu i wkleja wszystko co ślą z centrali nie wnika nie rozumie. Dwóch gamoni zmusiło Tuska do otwarcia granicy.  Tusk musiał się ich naprawę przestraszyć 

Gamonie jak polscy przedsiębiorcy transportowi zostali na białorusi przez zamknięcie 

Przecie to nie pierwszy raz jest jak granicę zamykają. Był szturm ciapatych było to samo...

Opublikowano
nie napisał:

1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Na upartego można było przez Litwę wrócić.

peowski kłamliwy głupek znowu pokazał swoją mądrość

wyjechać z białorusi można tylko przez przejście, którym się wjechało

choćbyś się zesrał, z wysiłku, sto razy to i tak nie wybielisz tuska

głupek tłumaczy głupka :D dobry kabaret 

To nie takie proste gdy bialorusini mówią jedno a robią drugie. W obliczu zamknięcia przejścia strona bialoruska mogła skierować pojazdy na przejście z Litwą ale bezlitośnie skierowali je do stref oczekiwania, uruchomili Szmyta i teatr telewizji. Było im to potrzebne. Pytanie brzmi - do czego ruska propaganda potrzebna jest Tobie?

• Like 1
Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

Który to ta onuca z Ławrowem bo już nie ogarniam? Ten?

Zobacz po facjatach ile lat wcześniej to zdjęcie zrobiono. 20? Takie to trudne pojąć iż tamte stosunki się wypaliły?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, DTaras napisał(a):

Zobacz po facjatach ile lat wcześniej to zdjęcie zrobiono. 20? Takie to trudne pojąć iż tamte stosunki się wypaliły?

Trzeba im wkleić takie same zdjęcie tylko z Jarkiem jak był premierem to się zamkną ... O, tutaj sobie pięknie podają dłoń xD Lechu też ma podobne zdjęcie xD

image.jpeg.d48d38ff61cf371dc5555b56112aeef0.jpeg

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Teraz, DTaras napisał(a):

Boli prawda. Nie? Samemu włazić w dupe ruskim, mówić publicznie, że pisowski rząd popełnia błąd nie budując z Niemcami Nord Stream2 a teraz kłamać w żywe oczy, że PIS to prorosyjska partia. Tak samo wiarygodny jak wolne sądy umarzające sprawe Nowaka, któremu ktoś podczas jego nieobecności pomontował w domu tajne skrytki i schował 4 miliony w gotówce- pewnie ruski agent współpracujący z konfederacją i PISem.

Tu masz nowsze z TWNu:fa795c669187f5eb97761725b8d34b4d0f6efa0694257588d7f1dd7b8e1c76c8w400.webp.6987ea6740552ddc48ae61bfdb171ecf.webp:

• Like 1
Opublikowano
jacus napisał:

urban partia cie tam wysle na wczasy w nagrode .. byles i widziales jak to wyglada na zywo ?? wez swojego chlopaka i jedz 😂

Akurat Pobierowa mi trochu szkoda. Postępu jednak nie zatrzymasz i tam będą niemki ze sznurkiem w dupie Baltyk nawiedzać. Dobrze, że choć getto im pobudowali. A kształt? Cóż. Ile pokój z widokiem na morze jest droższy? Musi byc ich dużo.

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Boli prawda. Nie? Samemu włazić w dupe ruskim, mówić publicznie, że pisowski rząd popełnia błąd nie budując z Niemcami Nord Stream2 a teraz kłamać w żywe oczy, że PIS to prorosyjska partia. 

Ale masz wyżej jak Jarek się sciskał z Ławrowem ... Lechu który potem krzyczał w Gruzji to samo ...

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał(a):

Akurat Pobierowa mi trochu szkoda. Postępu jednak nie zatrzymasz i tam będą niemki ze sznurkiem w d*pie Baltyk nawiedzać. Dobrze, że choć getto im pobudowali. A kształt? Cóż. Ile pokój z widokiem na morze jest droższy? Musi byc ich dużo.

Czemu szkoda , jest szansa na zarobek a wygląd kto co lubi mi się podoba bo nawet widziałem , ja jestem z centrum w poblizu mam spory dobrzę wyposażony hotel SPA [ folwark łochów ] i tak się kiedyś zastanawiałem jak tak można kilka dni w hotelu spędzić ale ostatnio coraz bardziej mi sie podoba takie odpoczynek 

Opublikowano
5 minut temu, jarecki napisał(a):

tak się kiedyś zastanawiałem jak tak można kilka dni w hotelu spędzić ale ostatnio coraz bardziej mi sie podoba takie odpoczynek 

Kobita takie coś lubi, jak jadę sam czy z kumplami to wystarczy jak jest czysto i schludnie, do tego prysznic z ciepłą wodą, więcej nie potrzebuje bo i tak aby tam śpię a w ciągu dnia i tak jeżdżę na moto i zwiedzam.

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

Teraz, DTaras napisał(a):

Boli prawda. Nie? Samemu włazić w dupe ruskim, mówić publicznie, że pisowski rząd popełnia błąd nie budując z Niemcami Nord Stream2 a teraz kłamać w żywe oczy, że PIS to prorosyjska partia. Tak samo wiarygodny jak wolne sądy umarzające sprawe Nowaka, któremu ktoś podczas jego nieobecności pomontował w domu tajne skrytki i schował 4 miliony w gotówce- pewnie ruski agent współpracujący z konfederacją i PISem.

Tu masz nowsze z TWNu::

Nadal uważam, że to był błąd. Nie zrównuję negatywa z PiS. Kasa nawet jak była Nowaka to sposób i miejsce jej odnalezienia były jeśli nie dęte to cwanie z nim nie związane. Za to elegancko propagandowe. A czy mnie co boli? Napier... doxycyklinę ze względu na kleszcza to mam rozmaite wrażenia. PiS, skoro jest już wywołany, sama jego nazwa jest myląca bo prawo jest do przestrzegania dla wszystkich a sprawiedliwość każdy ma swoją. To się wyklucza. Tak samo jak troska o Polskę ze strony ich kacyków.

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Trzeba im wkleić takie same zdjęcie tylko z Jarkiem jak był premierem to się zamkną ...

Doskonale wiesz , że kontekst tych zdjęć był różny i czym był reset z Rosją.

Edytowane przez andrzej78
  • Haha 1